Waarom werd Glee Star Blake Jenner gearresteerd?

Inhoudsopgave:

Waarom werd Glee Star Blake Jenner gearresteerd?
Waarom werd Glee Star Blake Jenner gearresteerd?
Anonim

Glee verscheen voor het eerst op onze schermen in 2009 en werd destijds een van de meest populaire en succesvolle tv-shows. Gedurende de zes jaar dat de groep de leiding had, genoten fans van het kijken naar een 'groep buitenbeentjes' die transformeerde tot een succesvolle koorgroep, terwijl ze zich bezighielden met een verscheidenheid aan kwesties zoals familiekwesties, tienerrelaties, seksualiteit, ras en teamwerk. De show wordt hoog gewaardeerd door fans en critici, waarbij zowel het huidige als het vroegere succes als serie wordt benadrukt.

Dankzij het razende succes van de shows, slaagden veel van de castleden erin een solide vermogen op te bouwen. Enkele van de rijkste castleden zijn Jane Lynch, die $ 16 miljoen waard is, Harry Shum Jr, Lea Michele (wiens eerste auditie eigenlijk niet al te soepel verliep), Matthew Morrison en Chris Colfer, allemaal met een nettowaarde van meer dan $ 8 miljoen US dollar.

Blake Jenner, die vooral bekend was door het spelen van de rol van Ryder Lynn, heeft een totaal vermogen van $ 1,5 miljoen dollar. De afgelopen jaren stond hij echter in het middelpunt van een aantal controverses.

In welke films heeft Blake Jenner gezeten?

De jonge acteur is vooral bekend om zijn rol in Glee, maar speelde ook in verschillende andere films. In zijn vroege tienerjaren speelde hij in veel tv-commercials voordat hij de ladder opging. Zijn eerste optreden was in de korte 2010 Fresh 2 Death. Later verscheen hij in de tv-serie Melissa & Joey en de film Cousin Sarah in 2011.

Slechts een jaar later slaagde hij erin een levensveranderende rol te spelen als Ryder Lynn in de Fox musical comedy-drama show genaamd Glee. Het was deze rol die veel meer deuren zou openen voor de in LA gevestigde acteur.

Sindsdien speelt Jenner de hoofdrol in The Edge of Seventeen (2016), Everybody Wants Some !! Iedereen wil wat!! (2016), American Animals (2018), Billy Boy (2017), en de tv-serie What/If.

Door in zo'n breed scala aan shows en films te spelen, heeft Jenner zijn werkportfolio kunnen opbouwen en tegelijkertijd zijn vermogen van $ 1,5 miljoen kunnen opbouwen waar hij vandaag op zit.

Waarom werd Glee Star Blake Jenner gearresteerd?

Meer recentelijk heeft de 29-jarige acteur zichzelf in het nauw gedreven. Dus, waarvoor is Blake Jenner precies gearresteerd?

Eerder vorige maand werd Blake Jenner gearresteerd voor rijden onder invloed in Californië en kreeg hij een aanklacht voor rijden onder invloed. Op 9 juli werd hij aangehouden nadat agenten zagen dat hij niet stopte voor een rood licht.

Eenmaal aan de kant gezet, vertoonde Jenner blijkbaar "objectieve tekenen en symptomen van alcoholintoxicatie", aldus de politie van Burbank. Na het uitvoeren van een veldgematigdheidstest, werd hij aangeklaagd. Hij moet op een later tijdstip voor de rechtbank verschijnen en werd later vrijgelaten na zijn arrestatie. Sindsdien is er geen nieuws meer vrijgegeven over het evenement.

Fans waren zeker niet verlegen om hun mening hierover online te verkondigen. Een fan schreef:

Dus het lijkt erop dat sommige fans niet zo blij zijn met zijn acties. Misschien denken sommigen dat dit een waarschuwing kan zijn om verdere ongelukken te voorkomen.

Hij heeft ook in het openbaar aangifte gedaan van huiselijk geweld in 2020

Zijn recente rij-incident is echter niet de enige controverse waarin de jonge acteur verzeild is geraakt. Slechts twee jaar geleden, in 2020, ging Jenner naar zijn Instagram om een oprechte boodschap te plaatsen, waarin hij inging op beschuldigingen van huiselijk geweld met betrekking tot zijn ex-vrouw Melissa Benoist.

De oprechte uitleg besloeg in totaal zes pagina's en het leek alsof Jenner duidelijk veel te vertellen had over de situatie. Hij begon met uit te leggen dat hij heeft nagedacht over hoe hij met de situatie om moet gaan en dat hij nu het gevoel had dat het een probleem was dat moest worden aangepakt.

"Gedurende die tijd dacht ik na over een periode in mijn leven die ik eerder in het duister had gehouden uit schaamte en angst, maar ik weet dat dit iets is dat moet worden aangepakt, niet alleen in het openbaar, maar ook privé met de direct getroffen persoon en met mezelf."

Hij gaat dan open over zijn vroegere relatie met zijn vrouw, waarbij hij elementen van hun relatie voor het publiek uitlegt. Hij duikt eigenlijk in behoorlijk wat details.

"Toen ik 20 jaar oud was, ontmoette ik een vrouw en we werden verliefd. Ik realiseerde me toen niet de omvang ervan, maar achteraf gezien, zo groot als de liefde die tussen ons werd gedeeld, de gedeelde gebrokenheid die voortkwam uit onze kindertijd bleek groter te zijn."

De post duikt vervolgens in verdere diepte en detail. Zijn ex-vrouw vertelde ook over de situatie en vertelde in een video op Instagram hoe ze dacht dat ze 'nooit zo'n verhaal zou delen'.

Sindsdien heeft ze haar kant van het verhaal gedeeld in de hoop andere mensen te helpen die in dezelfde situatie als zij zitten. Sindsdien lijkt geen van beide partijen meer in het openbaar over de kwestie te hebben gesproken.

Aanbevolen: