Stephen Colbert legt uit waarom zijn staf echt werd gearresteerd

Inhoudsopgave:

Stephen Colbert legt uit waarom zijn staf echt werd gearresteerd
Stephen Colbert legt uit waarom zijn staf echt werd gearresteerd
Anonim

Stephen Colbert verspilde geen tijd aan het aanspreken van de olifant in de kamer op CBS' The Late Show Monday. De presentator opende de show door zijn publiek te vragen naar hun weekenden - en sprong toen meteen in het onderwerp dat iedereen in gedachten had: de schokkende arrestatie van verschillende leden van zijn productieploeg, waaronder komiek en Triumph the Insult Comic Dog-acteur Robert Smigel.

Stephen Colbert legde uit wat er gebeurde

Colbert begon zijn monoloog met een verklaring voor - om een zin van Hillary Clinton te lenen - wat er is gebeurd! In een poging om de rommelige situatie te ontwarren, legde de gastheer uit dat nadat zijn stafleden hun interviews hadden beëindigd, ze genoten van op het laatste moment wat poppenspel en grappen maken in een gang.”

De politie van het Capitool, zo bleek, was niet zo blij met de bemanning die rond het gebouw scharrelde. Toen, zegt de gastheer, werden zijn stafleden "benaderd en vastgehouden" door de agenten en beschuldigd van onrechtmatige binnenkomst. Colbert bestempelde de overtredingen als 'poppenspel van de eerste graad'.

“De politie van het Capitool is veel voorzichtiger dan bijvoorbeeld 18 maanden geleden, en om een zeer goede reden. Als je niet weet wat die reden is, weet ik naar welk nieuwsnetwerk je kijkt', grapte Colbert.

“De politie van het Capitool deed gewoon hun werk, mijn staf deed gewoon hun werk, iedereen was zeer professioneel, iedereen was erg kalm”, vervolgde hij. “Mijn stafleden werden vastgehouden, verwerkt en vrijgelaten. Een zeer onaangename ervaring voor mijn personeel.”

De gastheer zegt dat zijn 'poppenploeg' geen 'opstand' veroorzaakte

Na de hachelijke situatie te hebben uitgelegd, begon Colbert een tirade tegen "een paar tv-mensen" die hij bespotte omdat ze insinueerden dat zijn "poppenploeg" een eigen "opstand" had veroorzaakt. Hij grapte: “Allereerst: wat? Ten tweede: huh? Ten derde waren ze niet in het Capitool!”

"Ten vierde", begon de gastheer, voordat hij eraan toevoegde: "En ik ben geschokt dat ik het verschil moet uitleggen, maar een opstand houdt in dat de wettige acties van het Congres worden verstoord en dat er wordt gehuild om het bloed van gekozen leiders – allemaal om de vreedzame machtsoverdracht te voorkomen."

Een woordvoerder van CBS zei dat de stafleden toestemming hadden om daar te zijn en dat het hele gedoe vooraf was geregeld door de hulp van het Congres van de leden die werden geïnterviewd.

Aanbevolen: