Dit misverstand deed fans denken dat Joel Osteen werd gearresteerd

Inhoudsopgave:

Dit misverstand deed fans denken dat Joel Osteen werd gearresteerd
Dit misverstand deed fans denken dat Joel Osteen werd gearresteerd
Anonim

Er zijn natuurlijk mensen die Joel Osteen nu al een crimineel vinden. En anderen die dachten dat hij zou gaan scheiden, wat door veel van zijn volgelingen wordt afgekeurd. Maar de meeste van zijn fans geloven van ganser harte in zijn goedheid.

Voor hen was het een schok om te zien hoe hun favoriete televangelist erover praatte met geüniformeerde agenten en eruitzag alsof hij op het punt stond geboeid te worden.

Dus wat is er gebeurd, en hoe leidde een episch misverstand ertoe dat fans een verwrongen idee ontwikkelden van wie Joel Osteen is en waar hij voor staat?

Een bepaalde persoon woonde een Joel Osteen-evenement bij

Een paar jaar geleden kwamen heel veel mensen naar een evenement van Joel Osteen, hoewel het niet zo met sterren bezaaid was als zijn andere diensten. Maar de aanwezigheid van één specifieke persoon zorgde voor golven. Een man die een griezelige gelijkenis vertoont met Joel Osteen zelf arriveerde op de locatie met heel veel vertrouwen en een interessant spelplan.

Eigenlijk was het niet zomaar een Joel dubbelganger; het was een heel team grappenmakers die er gewoon op uit waren om plezier te hebben. Toen ze later over hun versie van Joel spraken, merkten de mensen achter de grap op dat de enige bedoeling was om te zien of de nep-Joel Osteen het op het podium zou kunnen halen. En dat deed hij bijna. (zoekwoord bijna)

De Joel Osteen-lookalike heeft geen enkele wet overtreden

Het interessante van de dubbelganger-grap was dat de mensen achter de truc er niet echt op uit waren om problemen te veroorzaken. Tenminste, geen illegale problemen.

Wat ze deden was de nep-Joel, een komiek genaamd Michael Klimkowski, een pak laten aankleden en zijn haar stylen zoals dat van Osteen. Toen begon hij naar de ingang van de locatie te lopen, stopte om fans te begroeten en onderweg foto's te maken.

De groep grappenmakers filmde Mike tijdens zijn ontmoetingen met fans, en Redditors vonden de video absoluut hilarisch. Mike zei blijkbaar dingen als "Geen foto's meer, dank je, amen" en "Ik heb deze lange armen. Ik ben 1.80m en Jezus was 1.85m lang."

Maar niet iedereen vond de grap grappig.

Dubbelganger Joel kwam niet op het podium

Het doel van de grap was om te zien hoe lang nep-Joel weg kon komen met de list. Mike hoopte het podium te halen, maar dat gebeurde niet helemaal. Omdat eindelijk iemand zich realiseerde dat "Joel Osteen" nep was, en toen omringden de beveiligingsmensen van Osteen Mike.

Hoewel het leek alsof Joel Osteen werd gearresteerd, was het slechts een lookalike die tijdens het evenement door veiligheidsagenten (geen wetshandhavers) werd geschud. De grappenmakers wezen er zelfs op dat de "echte politie" "het gewoon grappig vond".

Niet zo grappig voor Joel, zouden fans raden, want dat was zijn reputatie op het spel. Voor iedereen die langsliep, leek de situatie veel ernstiger dan het in werkelijkheid was.

Aanbevolen: