Waar je de cast van Netflix' Purple Hearts hebt gezien

Inhoudsopgave:

Waar je de cast van Netflix' Purple Hearts hebt gezien
Waar je de cast van Netflix' Purple Hearts hebt gezien
Anonim

Netflix's huidige nummer één film in de Verenigde Staten Purple Hearts arriveerde op 29 juli op het streamingplatform. The Movie gaat over een aspirant-muzikant die de dochter is van een immigrant, gaat ze een schijnhuwelijk aan met een marinier die op het punt staat te worden ingezet. Hun neprelatie wordt al snel echt wanneer een tragedie toeslaat.

"Purple Hearts" bevat Disney-ster Sofia Carson als Cassie en haar liefdesbelang Luke wordt gespeeld door de "knappe duivel" Nicholas Galitzine. Ondanks een beoordeling van 36% van critici op Rotten Tomatoes, heeft de film een publieksscore van 80%, wat betekent dat fans van de film genieten. Maak kennis met de sterren van de film, van rijzende sterren tot popzangers die fans hebben. Je vraagt je misschien af waar je de Purple Hearts-acteurs eerder hebt gezien, dus hebben we deze lijst met optredens samengesteld om je herinneringen op te frissen.

8 Loren Escandon

AfroLatinx Colombiaanse actrice en filmmaker Loren Escandon heeft ervaring in dans, theater, televisie en film. De actrice die de moeder van Cassie speelt in Purple Hearts speelde eerder Tati in Selena: The Series. Ze was ook te zien in shows als 9-1-1, S. W. A. T, Gentefield en The Messengers. Escandon is ook verschenen in en heeft verschillende korte films geproduceerd, hoewel Purple Hearts tot nu toe Lorens eerste grote filmoptreden is.

7 Scott Deckert

Scott Deckert heeft momenteel 48 credits op zijn naam staan op IMDB, waaronder optredens in Venom (2018), Modern Family, Swamp Thing en Stranger Things in 2019. Scott Deckert is ook verschenen in twee afleveringen van The Walking Dead terug in 2018 en was op shows zoals Tyler Perry's Sistas, NCIS en zijn NCIS: New Orleans spin-off, en The Rookie.

6 Gekozen Jacobs

Chosen Jacobs kreeg zijn doorbraak in 2017 toen hij werd gecast om Mike Hanlon te spelen in de film It, twee jaar later keerde hij terug voor het vervolg It Chapter Two. In Purple Hearts portretteert Jacobs Frankie, de beste vriend van Cassie en ook een marinier die op het punt staat te worden ingezet. Naast zijn rol in It speelde Jacobs in Disney's Sneakerella en verscheen hij in tv-series als Castle Rock, Hawaii Five-0 en God Friended Me.

5 Kat Sluw

Kat Cunning is meer dan een acteur, ze zijn ook danser, model en muzikant. Ze maakten hun televisiedebuut in seizoen 2 van HBO's The Deuce met James Franco en Maggie Gyllenhaal, speelden Franco's liefdesbelang, Christina Fuego, en speelden mee in Netflix's Y. A. serie snuisterijen.

In Purple Hearts neemt Kat de rol aan van Nora, Cassie's goede vriendin en bandlid. Cunningham verscheen onlangs in de door Issa Rae geproduceerde comedyserie Rap Sh!t en Marry Me met Jennifer Lopez, Owen Wilson en Maluma.

4 John Harlan Kim

De 29-jarige Australische acteur is net als zijn castmate Chosen Jacobs verschenen op Hawaii Five-0. Kim maakte zijn tv-debuut in een miniserie uit 2010 genaamd The Pacific, waar hij een 14-jarige Japanse soldaat speelde. John Harlan Kim is sindsdien verschenen in grote shows zoals The Librarians, NCIS: Los Angeles, 9-1-1 en CW's Nancy Drew.

3 Linden Ashby

Linden Ashby bestaat al sinds de jaren 80. Sommigen herkennen hem misschien van de Teen Wolf TV-serie (2011-2017) waar hij Sheriff Stilinksi speelde, maar daarvoor verscheen hij in 1987 in een andere show genaamd Werewolf. Ashby verscheen ook in 58 afleveringen van de populaire soap The Young & The Restless. als Cameron Kirsten, evenals Paul Hollingsworth op Days of Our Lives.

Anders staat hij bekend om zijn rollen in Resident Evil: Extinction (2007) en Iron Man 3 (2013). Linden Ashby zal naar verwachting terugkeren als sheriff Stilinkski voor Teen Wolf: The Movie, dat momenteel in postproductie is.

2 Nicholas Galitzine

Hoewel je hem misschien herkent van Prime Video's 2021-aanpassing van Assepoester, waarin Nicholas Galitzine als prins Henry verscheen naast Camila Cabello, Idina Menzel en Billy Porter. Galitzine maakte zijn debuut op het scherm in de film The Beat Beneath My Feet uit 2014.

Hij speelde ook in de tv-serie Chambers en de film The Craft: Legacy. In 2016 speelde Galitzine in zowel High Strung als Handsome Devil, een Iers comedy-drama. Hij filmt momenteel Red, White en Royal Blue met Prime Video. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Casey McQuiston.

1 Sofia Carson

In Purple Hearts speelt Sofia Carson een aspirant-singer-songwriter Cassie die jongleert met verschillende banen als server, voedselbezorger en pianoleraar. Carsons televisiedebuut kwam in 2014 met een optreden in een aflevering van Austin en Ally. Ze maakte haar lange speelfilmdebuut als 'Evie' in de komische fantasietelevisiefilm Descendants (2015).

Ze zou de rol in de rest van de franchise opnieuw spelen, inclusief het uitspreken van het personage voor de geanimeerde spin-off en de live-action-sequels. Als onderdeel van de 2017-iteratie van de Marvel Comic-superheldenserie Spider-Man, stemde Sofia Carson Keemia, ook bekend als Sand Girl.

In 2018 maakte Sofia haar debuut in haar eerste filmdrama Asbury Park, naast Ron Perlman en Dominique Swain, ze speelde ook in Netflix's 2020-film Feel The Beat.

Aanbevolen: