All The Ladies Coldplay Frontman Chris Martin heeft in zijn leven gedate

Inhoudsopgave:

All The Ladies Coldplay Frontman Chris Martin heeft in zijn leven gedate
All The Ladies Coldplay Frontman Chris Martin heeft in zijn leven gedate
Anonim

Singer-songwriter Chris Martin stond algemeen bekend als de liefhebbende echtgenoot van de Amerikaanse actrice Gwyneth P altrow totdat hij dat niet was. De frontman van Coldplay heeft een kleurrijk liefdesleven gehad voor en na zijn huwelijk met de Iron Man-actrice. Gedurende de hele carrière van de Let Somebody Go-zanger is hij in verband gebracht met en geruchten met tal van actrices en zangers, sommige werden bevestigd en andere bleven geruchten. Bekijk de lijst met beroemdheden die naar verluidt met Chris Martin uitgingen.

8 Dakota Johnson

Fifty Shades of Grey-ster Dakota Johnson begon naar verluidt met Chris Martin te daten in oktober 2017. Het paar lijkt een geweldige relatie te hebben en er waren zelfs zwangerschapsgeruchten nadat blauwe en roze ballonnen werden gezien in het huis van Johnson. Rond juni 2019 waren er geruchten over het uiteenvallen, maar dit werd snel verdreven toen het paar kort daarna naast elkaar leek te lopen. Volgens meerdere bronnen heeft het stel grote meningsverschillen over de mogelijkheid om een gezin te stichten. Men geloofde dat de zangeres een nieuw gezin wilde stichten, terwijl de actrice haar carrière nog steeds wil verkennen. Hoewel er talloze breukgeruchten waren, is het onduidelijk of de twee tot op de dag van vandaag nog steeds samen zijn. Martin was onlangs eerder dit jaar te zien met de actrice toen de zangeres werd gezien met Dakota terwijl ze een virtuele discussie voerde voor de film Cha Cha Real Smooth.

7 Annabelle Wallis

Engelse actrice Annabelle Wallis begon in augustus 2015 te daten met Chris Martin, maar het paar ging na twee jaar samen uit elkaar. De actrice die ook vier jaar een relatie had met acteur Chris Pine heeft een beetje een knipperlichtrelatie met de frontman van Coldplay. Nadat de twee in 2017 uit elkaar gingen, waren er berichten dat Chris Martin zijn romantische relatie met de Engelse actrice nieuw leven inblies, maar er was geen bevestiging van dit gerucht en Martin was naar verluidt nog steeds bij Dakota.

6 Jennifer Lawrence

Slechts vijf maanden nadat Gwyneth P altrow de scheiding aanvroeg, was Chris Martin in augustus 2014 al op pad met actrice Jennifer Lawrence van The Hunger Games. De twee dateerden naar verluidt van juni 2014 tot juni 2015. De twee zijn net uit elkaar gegaan. na vier maanden daten in oktober 2014 herleefde hun relatie in 2015. Het paar ging uiteindelijk uit elkaar en nu is Lawrence gelukkig getrouwd en heeft ze vorige maand al haar eerste kind verwelkomd, terwijl Chris Martin nog steeds op zoek is naar iemand om mee te settelen.

5 Alexa Chung

The Hymn For The Weekend-zanger is naar verluidt in mei 2014 samengekomen met de Britse schrijver, blogger en tv-persoonlijkheid Alexa Chung. Geruchten over hun vermeende relatie doken weer op kort nadat de zanger uit elkaar ging met zijn ex-vrouw Gwyneth P altrow. Het gerucht ontstond nadat Martin en Chung werden gespot terwijl ze het naar hun zin hadden op een feestje. Hoewel er foto's waren van hun vermeende aansluiting toen ze in een bar werden gespot, hebben de vertegenwoordigers van Martin de beschuldigingen ontkend en beweerd dat de twee gewoon vrienden waren.

4 Natalie Imbruglia

De Australisch-Britse zangeres die vooral bekend is van haar hits Torn en Shiver heeft ook een date gehad met de zanger van Coldplay. De twee zangers gingen in 2000 met elkaar uit voordat Martin trouwde met zijn tienjarige vrouw, Gwyneth P altrow. Martin lijkt te veel van Imbruglia te hebben gehouden dat hij zelfs liedjes voor haar heeft geschreven om te gebruiken voor haar album. Natuurlijk werd de bijdrage van Martin erkend toen de naam van de zanger op de aftiteling van het album van de zanger verscheen. Chris Martin gaf echter toe dat hij er later spijt van had dat hij de nummers aan Natalie had weggegeven, omdat het nummer het beste Coldplay-nummer ooit had kunnen zijn, maar hij gaf het weg.

3 Dua Lipa

De twee briljante zangers hebben samengewerkt voor Dua Lipa's nummer Homesick dat in 2017 werd uitgebracht. Homesick is een nummer dat in 2017 werd opgenomen in het gelijknamige debuutstudio-album van de zanger. Het nummer is mede geschreven door Coldplay-frontman Chris Martin en Lipa. Geruchten dat ze met elkaar in contact kwamen circuleerden rond 2019 en berichten zeggen dat de twee zoenend werden gezien. De zangeres van Break My Heart zei gekscherend dat ze haar verstand verloor op Glastonbury 2019 nadat ze werd gespot terwijl ze knuffelde met de leadzanger van Coldplay.

2 Kylie Minogue

De twee prominente sterren dateerden naar verluidt uit 2015. Volgens talrijke bronnen gingen de twee muzikanten op een zondagavond na het optreden van Minogue in Hyde Park wandelen door de drukke straten van Londen. De twee werden zelfs met elkaar verbonden en lijken erg op hun gemak met elkaar te zijn. Hoewel er geruchten waren over hun vermeende relatie, was er nooit enige bevestiging over hun relatie. Kylie Minogue en Chris Martin zijn onlangs herenigd tijdens het Coldplay's concert dat dit weekend in New Jersey werd gehouden toen Can't Get You Out Of My Head-zanger zich bij Coldplay op het podium voegde.

1 Gwyneth P altrow

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder de moeder van de kinderen van Chris Martin, zijn koningin voor een decennium. Chris Martin en Goop trouwden in december 2003 na een jaar van samenzijn in oktober 2002. Het paar besloot echter te stoppen nadat P altrow in 2014 de scheiding aanvroeg en in april 2015 werd afgerond. De twee hadden samen twee prachtige kinderen genaamd Apple Blythe Alison, die momenteel 18 jaar oud is en Moses Bruce Anthony, die nu 16 jaar oud is.

Aanbevolen: