Wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Lawrence en Coldplay Frontman, Chris Martin?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Lawrence en Coldplay Frontman, Chris Martin?
Wat is er echt gebeurd tussen Jennifer Lawrence en Coldplay Frontman, Chris Martin?
Anonim

Tegenwoordig is Jennifer Lawrence getrouwd met Cooke Maroney, directeur van Gladstone 64, een kunstgalerie in Manhattan, New York City. Het paar trouwde in oktober 2019 in het herenhuis Belcourt of Newport in Rhode Island. Ze hadden elkaar iets meer dan een jaar eerder ontmoet en begonnen kort daarna te daten.

Ondanks de snelheid waarmee hun relatie evolueerde van informeel naar zeer serieus, gelooft Lawrence dat het vrij natuurlijk is uitgekristalliseerd.

"Het was zo organisch. Ik was absoluut niet op een plek waar ik dacht: 'Ik ben klaar om te trouwen!' Ik heb Cooke net ontmoet en ik wilde met hem trouwen, "zei ze in een aflevering van de podcast, Naked With Catt Sadler.

Gedateerd Een aantal spraakmakende sterren

Voordat ze Maroney ontmoette, had de actrice van X-Men en The Hunger Games gedate met een aantal bekende sterren, waaronder Bradley Cooper, Liam Hemsworth en haar mede-X-Men-ster, Nicholas Hoult. Maar voor Lawrence voelde de connectie die ze maakte met Maroney als geen enkele die ze had ervaren met een van haar vorige partners.

"We wilden met elkaar trouwen, we wilden ons volledig inzetten", vervolgde ze op de podcast van Catt Sadler. "Hij is mijn beste vriend, dus ik wil hem voor altijd legaal aan mij binden. En gelukkig bestaat het papierwerk voor zoiets! Het is de beste. Je vindt je favoriete persoon op de planeet en je denkt: 'Je kunt' ik ga niet weg.' Dus ik wilde op dat aanbod ingaan. Hij is de beste persoon die ik ooit heb ontmoet."

Het was een sprookje dat eindigde in een nogal op en neergaande liefdesreis voor Lawrence. Zeker in vergelijking met haar frustrerende relatie met Chris Martin, de frontman van de Engelse rockband Coldplay. Het gerucht ging dat het paar elkaar tussen 2014 en 2015 voor een periode zou zien, hoewel de relatie ook naar verluidt aan en uit was.

Beëindigt definitief hun affaire

Uiteindelijk in augustus 2015 meldde People Magazine dat het paar definitief een einde had gemaakt aan hun geflirt, en dat had allemaal te maken met hun drukke schema's. Terwijl ze allebei balanceerden tussen hun relatie en hun succesvolle carrières, had Martin ook de extra verantwoordelijkheid om zo dicht mogelijk bij zijn familie te zijn - met ex-vrouw Gwyneth P altrow.

Uiteindelijk eiste het hun tol en Lawrence besloot dat genoeg genoeg was. People Magazine citeerde een bron dicht bij het paar die zei: "Jennifer is er behoorlijk goed in geweest om Chris met zijn familie te delen, deels omdat ze het zelf te druk had om het een echt probleem te laten worden, maar ze wil nog steeds meer van hem zien."

Destijds zou de deur naar de relatie open blijven staan, hoewel Martins planningsproblemen een obstakel bleven."Chris wil niet echt dat de relatie eindigt", citeerde hetzelfde rapport een bron dicht bij de muzikant. "Maar hij moet flexibel zijn zodat hij zijn familie zoveel mogelijk kan zien met zijn eigen werkschema. Hij is gek op Jen, maar wil zijn eigen schema aanhouden en kunnen doen wat hij wil wanneer hij het wil."

Blijft ongehuwd

In tegenstelling tot Lawrence blijft Martin tot op heden ongehuwd. En hoewel zijn relatiestatus vaak in beweging is, lijkt hij op dat vlak een beetje stabiliteit te hebben gevonden. Kort na zijn breuk met Lawrence kreeg hij een kortstondige relatie met Annabelle Wallis, vooral bekend van haar rollen in The Mummy, The Tudors en BBC's historische drama Peaky Blinders.

Na een paar maanden stopten ze ermee en in oktober 2017 ging Martin samenwerken met nog een andere actrice. Deze keer vond hij liefde in de armen van 21 Jump Street en How To Be Single ster, Dakota Johnson. De relatie werd in december van dat jaar bevestigd door Us Weekly, die een bron citeerde die zei: "Dakota en Chris zijn zeker aan het daten. Ze hebben elkaar heel goed leren kennen en voelen zich erg op hun gemak bij elkaar. Chris stuurt Dakota zijn muziek om haar mening te krijgen. Het is meer dan zomaar een flirt."

Martins voormalige vrouw, P altrow, hertrouwde in september 2018. In het weekend dat ze huwelijksschrijver en producer Brad Falchuk was, woonde Martin een evenement bij met Johnson in New York, waar ze zou spreken. Op ware Chris Martin-manier heeft zijn relatie met Johnson ook gefluister doorstaan dat hij uit was en weer aan. Desalniettemin is hij erin geslaagd om de vlam op deze vier jaar later brandend te houden. In maart werd gemeld dat Johnson en Martin samen waren ingetrokken, in een herenhuis in Malibu dat eigendom was van de zanger.

Of het nu een kwestie van timing of compatibiliteit was, de relatie tussen Martin en Lawrence verwaterde om nooit meer nieuw leven in te blazen. Desalniettemin kan van geen van beide worden gezegd dat ze het sindsdien slecht doen als het gaat om hun respectieve liefdeslevens.

Aanbevolen: