She-Hulk wordt geroosterd voor zijn CGI, maar wat zegt de regisseur?

Inhoudsopgave:

She-Hulk wordt geroosterd voor zijn CGI, maar wat zegt de regisseur?
She-Hulk wordt geroosterd voor zijn CGI, maar wat zegt de regisseur?
Anonim

Marvel is een onstuitbare franchise die zich op onbekend terrein voortbeweegt. De franchise bevindt zich in de vierde fase en er zijn plannen aangekondigd voor Fase 5 en Fase 6. Fase 4 is de aanloop naar de Multiverse Saga en introduceert talloze nieuwe personages, waaronder She-Hulk.

De aankomende MCU-show heeft een hype achter de rug, maar de CGI ziet er tot nu toe niet vleiend uit. Dit heeft mensen aan het praten gebracht, en enkele belangrijke mensen uit de show hebben zich uitgesproken over de negatieve ontvangst van de CGI.

Laten we eens kijken naar wat de mensen die de show maakten hebben gezegd.

Marvel Phase 4 is uitgeschakeld en wordt uitgevoerd

Fase 4 van de MCU is sinds het begin van 2021 volop aan de gang. Het liep ernstige vertragingen op dankzij de pandemie, maar nu het van start gaat, zien fans eindelijk wat de franchise aan het bouwen is tot.

De franchise markeerde zijn nieuwe tijdperk door zowel tv- als filmprojecten aan te bieden waar fans van kunnen genieten. Deze tv-programma's hebben een directe impact op het algehele verhaal, in tegenstelling tot eerdere aanbiedingen zoals Agents of S. H. I. E. L. D., en dit is iets dat fans zijn gaan waarderen.

We hebben tot nu toe talloze Fase 4-projecten gehad en de fase zal later dit jaar bereiken en eindigen wanneer Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop verschijnt.

In de tussentijd moeten we onze focus verleggen naar een show die ongetwijfeld een hit zal worden voor de franchise.

'She-Hulk' is de aankomende show van Marvel

She-Hulk maakt zich op om naar Disney+ te gaan, en het zal de eerste MCU-show zijn sinds mevrouw Marvel eerder dit jaar draaide. Er wordt veel geanticipeerd op deze show, want het zal She-Hulk introduceren en tal van andere populaire personages terugbrengen.

Tot nu toe weten we dat Bruce Banner, Daredevil, Wong en Abomination allemaal in de show zullen zijn, en fans hopen dat Marvel nog een paar verrassende cameo's in petto heeft voor de langverwachte show.

Er zijn veel mensen die niet bekend zijn met het personage, maar de goede mensen bij Marvel hebben ervoor gezorgd dat ze een achtergrondverhaal over het personage op hun site hebben gegeven.

"Het is moeilijk om She-Hulk niet op te merken, maar Jennifer W alters heeft zoveel meer dan haar immense kracht, gest alte en kenmerkende groene (of soms grijze) huid. Jennifer W alters is een wereldklasse Advocaat uit New York City, waarin haar talenten overeenkomen met die van de beste advocaten in New York, hoewel ze vaak zaken aanneemt die meer op haar rechtvaardigheidsgevoel dan op haar portemonnee een beroep doen", luidt de site.

Mensen zijn klaar voor de show, maar ze zijn uitgesproken over de CGI, die er niet geweldig uitziet.

De CGI Stir

Zoals fans hebben opgemerkt, ziet de CGI van de show er op zijn zachtst gezegd onaangenaam uit. Het ziet er misschien beter uit zodra de show officieel is uitgebracht, maar fans waren er snel bij om de CGI in de previews te bekritiseren.

"Ik kijk nog steeds erg uit naar She-Hulk, maar ze konden haar niet gewoon groen schilderen? Of een enorme gespierde dame krijgen voor de She-Hulk-onderdelen. Dat CGI-gezicht geeft niet," YouTuber Suzy Hunter gepost.

Directeur, Kat Coiro, klapte terug naar critici.

"In termen van kritiek op de CGI, denk ik dat dat te maken heeft met het geloof van onze cultuur in het bezit van vrouwenlichamen. Ik denk dat veel van de kritiek voortkomt uit het gevoel dat ze in staat zijn om de CGI-vrouw. Er wordt veel gepraat over haar lichaamstype en we hebben het gebaseerd op Olympische atleten en niet op bodybuilders. Maar ik denk dat als we de andere kant op waren gegaan, we dezelfde kritiek zouden krijgen. Ik denk dat het heel moeilijk is om te winnen als je vrouwenlichamen maakt, "zei Coiro.

Andere vitale leden van de show hebben ook hun steun betuigd aan het CGI-team en wat ze moesten doen.

Dit is een enorme onderneming om een show te hebben waarin CGI de hoofdpersoon is. Het is verschrikkelijk dat veel artiesten zich opgejaagd voelen en het gevoel hebben dat de werkdruk te groot is. Ik denk dat iedereen in dit panel solidair is met alle arbeiders', zei hoofdschrijver Jessica Gao.

Het is geweldig om te zien dat er veel steun wordt gegeven aan de CGI-tijd, maar uiteindelijk ziet de CGI er niet geweldig uit. She-Hulk is niet het eerste MCU-project met dit probleem, en we kunnen garanderen dat dit niet het laatste zal zijn.

Aanbevolen: