Heeft Pete Davidson ooit iets slechts over zijn exen gezegd?

Inhoudsopgave:

Heeft Pete Davidson ooit iets slechts over zijn exen gezegd?
Heeft Pete Davidson ooit iets slechts over zijn exen gezegd?
Anonim

Hoewel het publiek aanvankelijk werd verrast toen komiek Pete Davidson met verschillende Hollywood-sterretjes begon te daten, zijn de tijden veranderd. Toen hij uitstapte met Ariana Grande - en zelfs een verlovingsring om haar vinger deed - lijkt het erop dat andere vooraanstaande dames in de branche dit hebben opgemerkt.

Toen de twee uit elkaar gingen, leek Ariana's break-up ballad je te bedanken, daarna leek Pete's bekendheid te vergroten, in plaats van hem er slecht uit te laten zien (ze heeft natuurlijk verschillende andere exen genoemd).

Daarna leek Pete zijn gebroken hart te herstellen door contact te maken met nog een andere leidende dame, en er ontstond een patroon.

Sommigen dachten misschien dat Kim Kardashian de beste was, vooral nadat Pete meerdere tatoeages voor Kim had laten zetten, waaronder een ter herdenking van hun eerste kus. Maar het lijkt erop dat dat liefdesverhaal ook niet zo bedoeld was.

Dit brengt nieuwsgierige geesten tot verwondering; heeft Pete ooit iets slechts te zeggen gehad over een ex, en wat zal hij over Kim zeggen?

Pete heeft een lange lijst van Hollywood-vrouwen gedate

Pete Davidsons lijst met exen lijkt om de paar maanden langer te worden; hij is achtereenvolgens uitgegaan met een handvol Hollywood-vrouwen. Hij ging ongeveer negen maanden met Kim Kardashian uit, maar eerdere relaties waren meestal wat korter.

Page Six vermeldde Pete's dating-tijdlijn, erop wijzend dat hij in 2015 "kort" met Carly Aquilio uitging. Over zijn latere verloving met Ariana Grande schreef Carly op Instagram: "I can't…"

Zijn volgende relatie was van langere duur; Davidson was twee jaar bij Cazzie David. Daarna kwam Pete bij Ariana, en ze waren samen van mei tot oktober 2018.

Toen verscheen Pete ongeveer vier maanden met Kate Beckinsale op zijn arm, gevolgd door Margaret Qualley gedurende twee maanden in 2019.

Daarna had Pete ongeveer drie maanden een romance met Kaia Gerber en beëindigde hun relatie in januari 2020. Toen kwam het gerucht naar buiten dat Olivia O'Brien in 2020 met Pete uitging, maar dat is niet bevestigd.

Phoebe Dynevor kwam vervolgens op de foto, van maart 2021 tot augustus van dat jaar. Kim was Pete's volgende relatie, die ongeveer negen maanden duurde.

De reputatie van Davidson is nog steeds (meestal) goed

Hoewel Pete zeker met elkaar is uitgegaan (zijn beroemde exen bereiken misschien net de dubbele cijfers), lijkt hij geen vernietiging in zijn kielzog achter te laten. Tenminste, dat deed hij niet met de meeste van zijn exen.

Pete heeft technisch gezien geen bruggen verbrand met zijn ex-vriendinnen, en de enige rommelige breuk die hij uiteindelijk had laten sudderen.

Cazzie David was niet blij dat zij en Pete 'op pauze' gingen, alleen dat hij zich omdraaide en een ring om Ariana's vinger deed. Toch hebben ze de lucht geklaard, en Pete heeft zelfs een opdracht in Cazzie's boek.

Maar toeschouwers hebben misschien iets vreemds opgemerkt aan Pete's reactie op een vraag over een van zijn exen. Hoewel hij en Cazzie een aanvankelijk ongemakkelijke breuk hadden, zei hij alleen positieve dingen over haar in interviews.

Hetzelfde gebeurde toen hij en Ariana uit elkaar gingen - natuurlijk, Pete maakte grappen over de relatie op SNL, maar hij zei nooit iets schadelijks over Ariana of kwetste haar reputatie (hoewel ze soms terugklapte).

Wat heeft Pete Davidson gezegd over zijn exen?

Pete maakte wel wat grappen over Ariana op SNL, hoewel ze meestal zelfspot waren en gerelateerd waren aan Ariana's kleine gest alte, in vergelijking met bepaalde delen van zijn anatomie.

Hoe dan ook, Ariana leek daar niet blij mee te zijn, en sommige fans dachten dat ze Pete later in haar nummer Positions trollde. Later toch? Ze vond het blijkbaar prima dat Pete met haar vriend Kim K uitging, wat veel zegt over hoe het ging.

In feite lijken de meeste bronnen het erover eens te zijn dat Pete een echte gentleman is als het gaat om het omgaan met zijn vele exen. Metro noemde hem zelfs "een legende" omdat hij "hoog sprak" over de vrouwen met wie hij uitging.

Hoewel dat de man geen legende maakt, zei hij wel wat aardige dingen.

Over Kate Beckinsale, legde Pete uit dat ze "begrijpend en koel" was toen hij dingen verbrak omdat hij op weg was naar een behandeling voor zijn geestelijke gezondheid.

Over Kaia, die 18 was toen de twee met elkaar uitgingen (Pete was 26), verklaarde Davidson dat het niet eerlijk was dat Kaia 'zijn problemen op zich nam'.

Pete verdedigde ook zijn staat van dienst op het gebied van relaties door erop te wijzen dat zijn partnerschappen drie tot zes maanden duurden, en dat ze betekenisvol waren, niet alleen maar flirts.

Over het algemeen heeft Pete positieve dingen gezegd over zijn ex-vriendinnen, en niemand lijkt zijn lef te haten. Wat de ware aard van hun relaties ook is - vroeger of nu - Pete lijkt niet het soort hartenbreker uit Hollywood die over de gevoelens van een voormalige partner stampt. Nou, behalve die ene keer, met Cazzie.

Maar misschien hebben Pete's spraakmakende relaties hem het een en ander geleerd over hoe hij een partner, beroemd of anderszins, moet behandelen. Het heeft hem in ieder geval duidelijk geleerd wanneer hij zijn mond moet houden - of misschien hebben de NDA's dat gedaan?

Aanbevolen: