Dit is wat de exen van Miley Cyrus over haar hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Dit is wat de exen van Miley Cyrus over haar hebben gezegd
Dit is wat de exen van Miley Cyrus over haar hebben gezegd
Anonim

Miley Cyrus heeft wat dating gedaan en haar dag met haar meest prominente en bekende relatie was met Liam Hemsworth. Ze waren een decennium min een paar jaar samen toen ze tussendoor een pauze namen. Ze is ook romantisch verbonden met Kaitlynn Carter, die ooit getrouwd was met Brody Jenner, Cody Simpson, Nick Jonas, Stella Maxwell en meer.

Miley Cyrus is open voor de wereld over haar vloeibaarheid als het gaat om haar datingvoorkeuren. Ze is een vrije geest die graag houdt van wie ze wil. Ze is een pleitbezorger voor de LGBTQ-gemeenschap en is geliefd bij miljoenen bewonderende fans. Haar exen houden veel van haar en voor het grootste deel hebben ze allemaal goede dingen te zeggen.

10 Liam Hemsworth over verliefd worden op Miley

Volgens Insider sprak Liam Hemsworth in 2012 over verliefd worden op Miley op de set van The Last Song en zei: "Wat er is gebeurd, is gebeurd en we zijn twee en een half jaar samen geweest. Ze maakt me echt gelukkig. Als je begint, wil je professioneel zijn, maar als je die scènes met iemand filmt en doet alsof je van ze houdt, ben je geen mens als je iets niet voelt." Iedereen die The Last Song heeft gezien, kan gemakkelijk zien dat hun gevoelens voor elkaar echt waren.

9 Kaitlynn Carter over haar kortstondige romance met Miley

Kaitlynn Carter beschreef haar relatie met Miley Cyrus aan Elle Magazine en zei: "Hoewel het van korte duur was, zal ik mijn meest recente relatie eeuwig dankbaar blijven voor het openen van mijn ogen voor dit onontgonnen deel van mezelf, en voor inspireren tot een nieuw niveau van zelfontdekking en verwondering over alle mogelijkheden van het leven." Haar relatie met Miley duurde niet lang, maar liet duidelijk een indruk achter.

8 Cody Simpson over Miley Being Wonderful

Cody Simpson vertelde Elle Magazine: "Bij Miley zijn is iets geweldigs in mijn leven. Ze is creatief en inspirerend, fel onafhankelijk en moedigt me aan om ook mijn eigen persoon te zijn. We zijn allebei creatieve individuen die een een ander met ons werk. Miley inspireert ook mijn kunst."

Hij zei dat allemaal voordat de twee besloten ermee te stoppen, maar het is niet alsof alles wat hij te zeggen had plotseling wegspoelde. Miley Cyrus is nog steeds een creatieve, inspirerende en onafhankelijke jonge vrouw.

7 Nick Jonas over het beste wensen voor Miley

Volgens Bustle sprak Jonas Brothers-zanger Nick Jonas over Miley Cyrussaying. We hebben altijd respect gehad en het beste voor elkaar gewenst. Ik weet niet of ik spijt heb. Het is meer dankbaarheid voor het hebben van een goede vriend in een tijd van gekte in mijn leven en in het hare."

Nick is nu getrouwd met Priyanka Chopra, maar in 2007 waren hij en Miley zeker een item. Het is goed om te weten dat ze na de breuk nog steeds op goede voet met elkaar staan.

6 Stella Maxwell over Miley die "haar dame" is

Stella Maxwell zei in het openbaar nooit veel over haar relatie met Miley Cyrus, maar de twee werden vaak in het openbaar gespot op de PDA en ze waren niet verlegen om samen foto's te posten.

Ze plaatste een foto van zichzelf met Miley en voegde het bijschrift "Chillen W my lady" toe om mogelijk iedereen te laten weten dat ze op dat moment een officieel koppel waren. Miley sprak in interviews uit dat de twee niet echt serieus waren.

5 Liam Hemsworth op zijn eerste pijnlijke scheiding van Miley

De Daily Mail Australia achtervolgde Liam Hemsworth vrijwel en stelde hem vragen over zijn breuk met Miley Cyrus. In plaats van de man in zijn eigen tijd te laten genezen, scholden ze hem uit met suggestieve vragen. Hij vertelde verslaggevers: "Jullie begrijpen niet hoe het is. Ik wil er niet over praten, maat." Zijn breuk met Miley was duidelijk erg pijnlijk voor hem om door te maken.

4 Cody Simpson over het verpletteren van Miley sinds hij 9 jaar oud was

Cody Simpson reflecteerde op zijn relatie met Miley Cyrus en zei: "We werden goede vrienden toen ik 17-18 was, en we maakten allebei een stevige feestfase door. We werden vrienden en ze heeft me altijd enorm gesteund. De laatste tijd zei ze: 'Ik denk dat het komt omdat ik de hele tijd verliefd op je was'. Ik had zoiets van: 'Nou, ik hou van je sinds ik 9 was'." Dat is het schattigste dat we ooit hebben gehoord!

3 Liam Hemsworth over zijn officiële scheiding van Miley

Liam Hemsworth plaatste een oprechte en emotionele notitie op Instagram en zei: "Gewoon een kort bericht om te zeggen dat Miley en ik onlangs uit elkaar zijn gegaan en ik wens haar niets dan gezondheid en geluk in de toekomst."

Hij ging verder met te zeggen: "Dit is een privéaangelegenheid en ik heb geen opmerkingen gemaakt, en zal ik ook niet maken, aan journalisten of media. Alle gerapporteerde citaten die aan mij worden toegeschreven, zijn onjuist." Hij was nog niet klaar om dingen publiekelijk te bespreken toen hij dit in augustus 2019 plaatste.

2 Kaitlynn Carter over haar relatie met Miley is meer dan een zomerse flirt

Kaitlynn Carter vertelde Elle Magazine: "Hoewel de relatie met mijn vriend in de media vaak werd genoemd als een 'zomerfing' of een 'van hetzelfde geslacht'-affaire, was het zoveel meer dan dat. een diepgaande reis van zelfontdekking. Voor de eerste keer luisterde ik naar mezelf, vergat ik de 'norm' en leefde." Ze zei verder dat ze hoopt dat iedereen dat gevoel in hun leven zal ervaren.

1 Liam Hemsworth over Miley die een vrije geest is

Toen hem werd gevraagd naar Miley Cyrus, vertelde Liam Hemsworth aan Men's Journal: "Ze is een vrije geest. Ik denk dat ze mensen altijd zal verrassen met wat ze doet, maar ze is op geen enkele manier kwaadaardig. Ze is een jong meisje die wil doen wat ze wil doen." Hij had gelijk toen hij zei dat zij de definitie van een vrije geest is. Tijdens dit interview in 2015 waren hij en Miley de eerste keer nog steeds uit elkaar. Ze verzoenden zich daarna, trouwden en gingen uiteindelijk scheiden.

Aanbevolen: