Waarom deze huisvrouwen RHOBH hebben verlaten

Inhoudsopgave:

Waarom deze huisvrouwen RHOBH hebben verlaten
Waarom deze huisvrouwen RHOBH hebben verlaten
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills is een van de meest populaire in de franchise. Ze zijn momenteel bezig aan hun twaalfde seizoen en gaan sterk. Zoals bij alle Real Housewives-series, verandert de cast voortdurend. Op dit moment is Kyle Richards het enige originele castlid dat nog over is.

Kyle heeft vrienden, familieleden, vijanden en vijanden zien komen en gaan op RHOBH. Soms lijkt het alsof er een draaideur is van Housewives. Er zijn genoeg vrouwen die vertrokken op semi-goede voet en anderen die vertrokken in een golf van drama. Deze cast is een taaie groep en degenen die lid worden, kunnen er maar beter klaar voor zijn.

Zoals Kyle zegt: "In Beverly Hills heeft de waarheid altijd een manier om naar de top te stijgen." Dat leert de huidige cast elke dag. En misschien deden sommige eerdere castleden dat niet.

8 Waarom Yolanda Hadid de echte huisvrouwen van Beverly Hills verliet

Yolanda Hadid arriveerde op RHOBH in seizoen 3 en duurde tot en met seizoen 6. Yolanda's grote verhaallijn had betrekking op haar ziekte van Lyme en sommige vrouwen geloofden niet dat ze echt ziek was. Dit veroorzaakte enorme problemen tussen haar en Lisa Rinna.

Yolanda verliet uiteindelijk de show omdat Bravo haar wilde degraderen tot 'vriend'-status en niet als huisvrouw. Ze sloeg dat aanbod af en verliet de show. Ze besloot zich te concentreren op haar herstel en haar gezin, waaronder echtgenoot David Foster en dochters Gigi Hadid en Bella Hadid.

Yolanda en David zijn sindsdien gescheiden. Ze woont nu in New York City en is oma geworden. Ze concentreert zich op haar familie.

7 Eileen Davidson verliet RHOBH na drie seizoenen

eileen davidson
eileen davidson

Eileen Davidson was een andere huisvrouw die Bravo in een "beperkte capaciteit" wilde hebben, ook wel "vriend" genoemd. De soapster kwam in seizoen 5 bij de show en bleef drie seizoenen. Maar uiteindelijk besloot ze dat ze niet geïnteresseerd was in de degradatie.

Davidson was een bescheiden lid van de cast, maar had wel wat drama met Kim Richards in seizoen 5.

Ze blijft Ashley Abbott spelen in The Young and the Restless en is onlangs herenigd met haar voormalige Days of Our Lives en RHOBH co-ster Lisa Rinna voor Peacock's Days of Our Lives: Beyond Salem.

6 Teddi Mellencamp werd ontslagen door echte huisvrouwen van Beverly HIlls

Teddy Mellencamp, dochter van rockster John Mellencamp, was tijdens seizoen acht, negen en tien op RHOBH. Ze was tijdens haar tijd daar betrokken bij een aantal grote schandalen, waaronder een met Lisa Vanderpump en een met Denise Richards. Terwijl sommige huisvrouwen werden gedegradeerd, werd Teddi eigenlijk ontslagen. En ze heeft er geen probleem mee om erover te praten.

Teddi heeft beweerd dat haar ontslag te wijten was aan haar gebrek aan glamour. Er is ook gezegd dat het kwam door negatieve reacties van fans.

De RHOBH aluin houdt zich nu bezig als echtgenote en moeder. Daarnaast is ze accountability coach. En in tegenstelling tot veel voormalige castleden, blijft ze bevriend met veel van haar castgenoten en is ze zelfs te gast geweest in The Real Housewives of Beverly Hills.

5 Waarom Brandi Glanville RHOBH verliet

Brandi Glanville is een van de meest controversiële dames die ooit op RHOBH schitterde. Ze verscheen op de hitshow als een "vriend" in seizoen 2 en werd fulltime van seizoen 3 tot en met 5.

Ze was constant in gevecht met veel van de andere huisvrouwen en naar verluidt werd ze om die reden uit de show ontslagen. Ze had blowups met Kyle Richards, Lisa Vanderpump en Lisa Rinna. Bravo wilde haar diva-gedrag niet langer in de show.

Maar Brandi keerde terug naar de show in seizoen 10 en bracht meer drama met zich mee. Ze beweerde een seksuele relatie te hebben met Denise Richards, wat Richards ontkende. Ze keerde niet terug voor seizoen 11, maar ze verscheen wel in seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip, samen met voormalig castgenoot Taylor Armstrong. Er was drama tussen de twee tijdens de reis.

4 Taylor Armstrong verscheen in de eerste drie seizoenen van RHOBH

Taylor was een originele RHOBH en verscheen in de eerste drie seizoenen. Fans herinneren zich het over-the-top verjaardagsfeestje dat ze gaf voor haar dochter Kennedy.

Er gingen geruchten dat ze een gewelddadige relatie had met haar man, Russell Armstrong. Ze gaf toe dat dit waar was tijdens de reünie van seizoen 2. Ze vroeg kort daarna de scheiding aan, waarna Russell stierf door schijnbare zelfmoord. Daarna verliet ze de show omdat het op dat moment te veel voor haar was.

Taylor is een toegewijde moeder voor haar dochter en is hertrouwd met advocaat John Bluher. Ze verscheen op RHUGT seizoen 2 met Brandi Glanville. Ze heeft onlangs Housewives-geschiedenis geschreven door als eerste over te stappen naar een andere RH-franchise. Ze is nu een ster op RHOC.

3 Kim Richards werd ontslagen door echte huisvrouwen van Beverly Hills

Kim Richards is een voormalig kindsterretje en zus van Kyle Richards en Kathy Hilton. Ze was ook een OG op The Real Housewives of Beverly Hills. Ze verscheen in de eerste 5 seizoenen van de show, maar vertrok in 2015. Ze bleef door de jaren heen optreden.

Kim vocht beroemd met Kyle tijdens haar run op de show. Ze had ook een episch gevecht met Lisa Rinna dat begon over nuchterheid en culmineerde in het gooien van wijn en glas. Twee jaar later ging het gevecht verder in "Bunnygate", toen Richards een knuffelkonijn terugbracht die Rinna als cadeau had gegeven voor haar nieuwe kleinzoon. De twee hebben het sindsdien goedgemaakt.

Kim werd uiteindelijk ontslagen uit de show. Sindsdien werkt ze aan haar nuchterheid.

2 Waarom Denise Richards de echte huisvrouwen verliet

Denise was alleen te zien in seizoen 9 en 10. Haar eerste seizoen verliep soepel, maar tijdens het tweede brak de hel los. Toen ze werd beschuldigd van het bedriegen van haar man met Brandi, begon ze ruzie te maken met veel van de vrouwen, met name haar voormalige vriendin, Lisa Rinna.

Richards is niet ontslagen of gedegradeerd. Ze verliet de show. Uiteindelijk konden zij en Bravo het niet eens worden over haar salaris, dus stopte ze. Ze is een vrouw en moeder en actrice. Ze is nog steeds close met Garcelle Beauvais en Sutton Stracke.

1 Heeft Lisa Vanderpump echte huisvrouwen verlaten vanwege Puppygate?

Lisa Vanderpomp was de uitgang die over de hele wereld werd gehoord.

Lisa, ook een originele huisvrouw, was 9 seizoenen in de show te zien. Haar laatste seizoen was brutaal en uiteindelijk verbrak ze de banden met alle castleden, inclusief haar beste vriend Kyle. Dit kwam allemaal door een puppy.

"Puppygate" vond plaats nadat Dorit Kemsley "Lucy Lucy Apple Juice" van Vanderpump Dogs had geadopteerd. Toen ze het gedrag van de hond niet leuk vond, gaf ze het weg, maar de hond belandde in een asiel. Het asiel reikte naar Vanderpump Dogs en ze kregen Lucy terug. Er waren toen geheimen en leugens en andere castgenoten raakten erbij betrokken.

Nadat ze zich opgesloten voelde en daarna ruzie kreeg met Kyle, gooide Lisa haar voormalige vriendje het huis uit en verliet ze de show.

Lisa schittert nog steeds in haar spin-off, Vanderpump Rules.

Aanbevolen: