Waarom deze huisvrouwen RHONJ verlieten

Inhoudsopgave:

Waarom deze huisvrouwen RHONJ verlieten
Waarom deze huisvrouwen RHONJ verlieten
Anonim

The Real Housewives of New Jersey is waarschijnlijk een van de meest volatiele in de franchise. Het is tenslotte waar Teresa Giudice beroemd een tafel omdraaide. Het zijn tot nu toe 11 seizoenen van Jersey-dames geweest en er is veel drama geweest.

De OG is Teresa zelf, en ze heeft zich geen moment verveeld in de show. Ze heeft het allemaal meegemaakt, inclusief een zeer openbare echtscheiding en een gevangenisstraf voor zowel haar als haar nu ex-man, Joe Giudice. Maar ze komt jaar na jaar sterker dan ooit terug.

Op dit moment heerst er spanning rond Teresa's huwelijk met Luis Ruelas. Haar broer en schoonzus, Joe en Melissa Gorga, waren op het laatste moment niet bij de bruiloft omdat ze beweren dat Teresa iets "onvergeeflijks" heeft gedaan. Het gerucht gaat dat het te maken had met geruchten over ontrouw in het huwelijk van de Gorga. Ze zeiden dat ze weg wilden blijven van Teresa's aanvallen op hun huwelijk.

Dit is slechts de laatste ruzie over RHONJ. Vele anderen hebben de Bravo-show om verschillende redenen verlaten.

8 Amber Marchese

Amber Marchese is waarschijnlijk niet de meest memorabele RHONJ, waarschijnlijk omdat ze pas in seizoen 6 verscheen. Amber, die vaak over haar borstkanker sprak in de show, nam de beslissing om te vertrekken, met de hulp van haar man, Jim.

De tijd van de Marcheses in de show werd vaak doorgebracht met vechten met andere castleden. Ze hield niet van de manier waarop ze werd geportretteerd en vond dat ze verder moest.

Amber blijft een pleitbezorger voor het bewustzijn van borstkanker.

7 Kathy Wakile

Kathy Wakile is de neef van Teresa. Ze trad toe tot RHONJ in seizoen 3. Tijdens seizoen 6 werd ze gedegradeerd tot "vriend", en bleef twee seizoenen in die rol. Ze werd naar verluidt daarna losgelaten.

Er wordt algemeen aangenomen dat Teresa iets te maken had met de reden waarom Kathy de show verliet, omdat de twee niet met elkaar konden opschieten en nog steeds niet met elkaar praten. Zij en haar man, Richie, hebben ook de banden verbroken met neven Joe en Melissa Gorga.

Kathy is uit de schijnwerpers gebleven sinds ze de Bravo-hitshow verliet. Ze is nu chef-kok, auteur, restaurateur en ondernemer. Ze vierde onlangs ook het huwelijk van haar dochter Victoria met Teddy Kosmidis.

6 Rosie Pierri

Kathy Wakile's zus, Rosie Pierri, voegde zich ook bij de cast in seizoen 3. Haar vrolijke, levendige persoonlijkheid maakte haar een favoriet bij de fans. Ze viel op bij de kijkers toen ze vertelde dat ze lesbisch was in een groot katholiek gezin. Ze was vaak de stem van de rede en floot gevechten tussen haar familieleden.

Ze verliet de show, samen met haar zus, in seizoen 7. De laatste druppel was toen Teresa de twee zussen vertelde dat ze "de kanker wilde wegsnijden", verwijzend naar hen. Rosie praat ook niet meer met haar neef.

Ze leeft nu buiten de camera en lijkt daar erg blij mee te zijn.

5 Dina Manzo

Dina Manzo was een originele RHONJ. Ze verscheen in seizoen 1 en 2 en kwam weer terug voor seizoen 6.

Dina vertrok na het tweede seizoen te midden van familiedrama, vooral met haar zus, Caroline Manzo. Ze bleef jarenlang heel close met Teresa en ze waren goede vrienden toen ze in seizoen 6 weer verscheen. Dina verhuisde uiteindelijk naar Californië, daarom kwam ze niet terug voor nog een seizoen.

Dina is voor de tweede keer getrouwd met David Cantin, nadat ze gescheiden is van de eerste echtgenoot, Tommy Manzo, die toevallig ook de zwager van Caroline is. Ze heeft ook een huidverzorgingslijn, Glow By Dina.

4 Caroline Manzo

Caroline, ook een origineel castlid, verliet de show na seizoen 5. Ze zegt dat ze wilde dat haar leven vredig was. Bravo gaf haar vervolgens een spin-off-serie, Manzo'd With Children, die zich richtte op haar gezinsleven. De show duurde drie seizoenen.

Caroline is in oorlog met Teresa sinds hun tijd op Bravo. De twee verschenen in 2020 in een Super Bowl-advertentie voor Sabra Hummus en maakten grapjes over hun vete, maar ze spraken niet. Ze staat ook op slechte voet met haar zus Dina.

Manzo concentreert zich nu op tijd doorbrengen met haar familie.

3 Siggy Flicker

Siggy Flicker was maar twee seizoenen op RHONJ, maar seizoen 7 en 8 waren zeker dramatischer met haar erin. Siggy had problemen met veel van haar cast-mates, met name Margaret Josephs. En toen was er dat hele taartgevecht.

De relatiespecialist paste waarschijnlijk niet bij de dames uit Jersey, en haar man was het daar helemaal mee eens. Hij drong er bij haar op aan afscheid te nemen van Bravo, en dat deed ze. Het echtpaar verliet uiteindelijk de Garden State en verhuisde naar Florida.

2 Jacqueline Laurita

Jacqueline Laurita was een andere originele NJ-huisvrouw en is familie van zowel Caroline als Dina Manzo. Haar man, Chris Laurita, is hun broer.

Jackie was erg populair bij fans tijdens de vijf seizoenen dat ze op RHONJ verscheen, en haar terugkeer in seizoen 7. Ze was vaak een kalmerende stem met haar castgenoten. Ze was beste vrienden met Teresa aan het begin van de serie, maar hun vriendschap verslechterde naarmate de jaren vorderden. Ze nam uiteindelijk afscheid van de franchise, vooral omdat ze niet met veel van de dames kon opschieten.

Jackie is een ander NJ-castlid dat is verhuisd. Ze woont momenteel in Las Vegas met Chris en hun twee zonen, Nicholas en CJ. Ze is ook een grootmoeder van de vijfjarige zoon van haar dochter Ashlee, Cameron.

1 Danielle Staub

Er is gezegd dat er geen controversiëler RHONJ is dan Danielle Staub. Teresa draaide de tafel om omdat ze zo boos was op Danielle in seizoen 1, en Jackie's dochter Ashlee trok aan haar haar in seizoen 2. Ze werd gehaat door de andere dames, vooral Dina en Caroline. En de fans hielden ook niet van haar. Ze vertrok na haar tweede seizoen.

Maar Danielle verscheen weer in seizoen 8, en zij en Teresa herstelden hun vriendschap en werden behoorlijk hecht. Teresa was misschien opgewarmd voor haar, maar de rest van de dames niet. Nog een haartrek, deze keer trok Danielle aan de paardenstaart van Margaret en eindigde haar tweede run op de show.

Danielle gebruikt nu haar Instagram om advies te geven en merken te adverteren.

Aanbevolen: