Pete Davidson was ooit zo slecht dat de boeker zijn microfoon loskoppelde terwijl hij op het podium stond

Inhoudsopgave:

Pete Davidson was ooit zo slecht dat de boeker zijn microfoon loskoppelde terwijl hij op het podium stond
Pete Davidson was ooit zo slecht dat de boeker zijn microfoon loskoppelde terwijl hij op het podium stond
Anonim

Op dit moment is Pete Davidson het gesprek van de dag, gezien zijn breuk met Kim Kardashian, samen met zijn schijnbare therapiebehandeling na aanvallen van Kanye West.

We zullen die voortdurende situatie bekijken, terwijl we ook een licht werpen op de carrière van Davidson, die een op- en neerwaarts traject kende.

Hoewel off-script werken voor Davidson op SNL werkte, kunnen we niet hetzelfde zeggen voor een bepaalde standup-routine die plaatsvond in Vegas. We zullen kijken hoe de zaken volledig ontspoord zijn en wat ertoe zou leiden dat Pete's microfoon zou worden afgesneden.

Pete Davidson dankt Amy Schumer voor het veranderen van zijn carrière

Er is maar één persoon nodig om een carrière te veranderen… we hebben dat voor zoveel acts in Hollywood zien gebeuren. Voor Pete Davidson is die persoon toevallig Amy Schumer. Volgens de ster van SNL zou zijn carrière niet zo floreren als ze er niet was geweest.

"Ik ben mijn carrière aan Amy Schumer zo'n beetje verschuldigd", zei Davidson nadat hij naast de actrice in Trainwreck was verschenen.

Davidson zou de kans krijgen om auditie te doen voor SNL en op dat moment dacht hij heel weinig aan de try-out, omdat hij dacht dat hij het doel volledig had gemist.

"Er is niemand in de kamer, dus je ha alt alleen maar grappen uit", zei Davidson. "Ik dacht dat het verschrikkelijk ging."

Blijkbaar was hij niet zo slecht en vond hij succes in de show. Davidson gaf samen met Collegian advies aan aspirant-komieken, waarin stond dat ze zichzelf naar buiten moesten brengen, een groot deel daarvan is netwerken en sterke verbindingen leggen.

"Ik begon microfoons te openen om met mensen te netwerken, en helaas is dat het halve werk", zei Davidson. "Het is een beetje zoals uitgaan."

Het was verre van soepel als het gaat om de carrière van Davidson. De komiek had een behoorlijke weg en vaak namen de dingen een wending…

Een stand-upact in Vegas viel volledig uit elkaar voor Pete Davidson toen hij anderen begon te roosteren

Natuurlijk, de wereld van stand-up brengt vreugde aan het publiek, maar voor zover de artiest gaat, kan het extreem stressvol zijn, aangezien het een industrie is die gebaseerd is op reactie.

Zoals comedians in het verleden bespraken, kan dit soms hard zijn, aangezien het publiek verschillende gevoelens en reacties heeft op een act. Een stand-up act kan geweldig zijn, maar als het publiek er anders over denkt, kan het veel dingen veranderen…

Pete Davidson weet alles van dat dilemma… toen hij optrad tijdens een show in Vegas, besloot hij zijn routine te beëindigen nadat een fan hem had aangemoedigd om anderen te roosteren. Davidson kwam van de Justin Bieber-braadstuk en greep de kans. Toen hij echter de boeker van de show begon te bashen, viel het volledig uit elkaar.

"Ik deed dit rare ding in Vegas voor dit bedrijf," zei Davidson. "Iemand schreeuwt naar me om 'doe de gebraden dingen', dus ik begon hun vrienden uit te dagen. Na ongeveer vijf minuten beginnen mijn spullen op te raken, dus ik begin [roosteren] op het evenement, … en de man die me heeft geboekt komt naar voren en ha alt mijn microfoon uit het stopcontact.”

Niet het resultaat waar Davidson naar op zoek was, maar nogmaals, het is echt een proces van vallen en opstaan. Tegenwoordig lijkt Davidson er meer mee te worstelen in zijn persoonlijke leven dan in zijn werk.

Pete Davidson heeft onlangs zijn optreden voor het lachen in Toronto geannuleerd

Volgens CBC heeft Pete Davidson zijn aanstaande optreden op het Just For Laughs Festival geannuleerd. "Davidson werd aangekondigd als headliner van Just For Laughs Toronto in juni. Zijn nu geannuleerde optreden was een evenement op 25 september in Meridian Hall, genaamd In Conversation With Pete Davidson."

"Volgens de e-mail die Just For Laughs naar kaarthouders stuurde, werd het evenement geannuleerd vanwege een planningsconflict. CBC News heeft contact opgenomen met een vertegenwoordiger van Davidson voor commentaar."

Er wordt ook gemeld dat het planningsprobleem een excuus zou kunnen zijn, aangezien er ook wordt gezegd dat Davidson in therapie ging na zijn breuk met Kim Kardashian.

"Davidson heeft naar verluidt traumatherapie ondergaan vanwege zijn maandenlange, spraakmakende geschil met West, volgens People Magazine. West bespotte, bespotte en bedreigde Davidson vaak op sociale media terwijl hij en Kardashian aan het daten waren."

Misschien is de komiek gefocust op zijn geestelijke gezondheid.

Aanbevolen: