Waren Jake Paul en Tana Mongeau echt getrouwd?

Inhoudsopgave:

Waren Jake Paul en Tana Mongeau echt getrouwd?
Waren Jake Paul en Tana Mongeau echt getrouwd?
Anonim

In de afgelopen tien jaar heeft YouTube het internet stormenderhand veroverd en is het uitgegroeid tot een van de grootste platforms voor het delen van video's op internet, met meer dan 122 miljoen actieve gebruikers die de site elke dag bezoeken. Tijdens deze periode van exponentiële groei heeft het platform vele bizarre sterren voortgebracht, waaronder de geboorte van Jake Paul.

De jonge socialite veroverde het platform stormenderhand na het zien van grote delen van succes op het kleinere platform voor het delen van video's, Vine. Op dit moment was hij nog maar net begonnen met het opbouwen van zijn rijk.

Zijn leger van 'Jake Paulers' ging regelmatig de straat op en rende als wilde dieren achter de YouTube-ster aan terwijl zijn aanwezigheid de straten van LA trof.

Sinds hij beroemd werd, maakte hij echter ook deel uit van verschillende controversiële relaties - allemaal onder het toeziend oog van het publiek. Twee van zijn meest opvallende relaties waren Alissa Violet en later socialite Tana Mongeau, met wie hij beroemd trouwde op YouTube.

Wanneer zijn Jake en Tana getrouwd?

Na zijn zeer openbare affaires met Alissa Violet en Erika Costell, richtte Jake zijn zinnen op Tana Mongeau. Hun relatie op het scherm werd verzonden door vele bewonderende fans. Ze zouden echter snel voor een grote verrassing komen te staan.

In 2019 kondigde het controversiële paar aan dat ze zouden gaan trouwen. Dit kwam als een schok voor veel fans, en terwijl sommigen geloofden dat het echt was, geloofden anderen dat het werd opgevoerd voor weergaven.

Natuurlijk ging het paar destijds niet direct in op de beschuldigingen, waardoor het publiek maandenlang kon speculeren over wat er werkelijk aan de hand was.

Het paar trouwde tijdens een 'kayfabe'-ceremonie in Las Vegas, waar het evenement in re altime live werd gestreamd zodat fans het konden zien. Hieraan hing echter een prijskaartje van tussen de $ 50 en $ 75 dollar, waar sommige fans niet blij mee waren en beweerden dat ze hun geld terug wilden. Ze plaatsten later ook een video van de bruiloft op YouTube, die voor iedereen te zien was.

Ondanks het feit dat ze net getrouwd waren, werd gemeld dat hun relatie na het huwelijk snel 'bergafwaarts' ging. Zo erg zelfs dat Tana zelfs aan haar fans had onthuld dat de relatie van het paar een slechte invloed had op haar geestelijke gezondheid.

Ze gingen uiteindelijk uit elkaar in 2020, wat gemengde gevoelens van fans onthulde. Terwijl sommigen van het stel samen hielden, leken anderen niet te houden van de manier waarop Jake Tana liet voelen.

Waren Jake Paul en Tana Mongeau echt getrouwd?

Na maanden van speculatie hadden fans één brandende vraag voor de jonge Hollywood-sterren. Waren Jake en Tana echt getrouwd? Laten we het uitzoeken.

Ondanks dat sommige fans dachten dat het paar echt getrouwd was, werd later onthuld dat het paar in feite geen huwelijksakte had gekregen. Dit is het eerste fragment van solide bewijs dat de fans suggereerde dat de bruiloft inderdaad in scène was gezet. Maar in een biechtgesprek met ET later in 2020 onthulde Jake eindelijk de waarheid over het huwelijk van het paar.

Toen hem werd gevraagd over zijn zeer openbare huwelijk met Tana Mongeau, antwoordde hij met: "We doen allemaal wel eens dingen, en soms krijg je een nephuwelijk. Dus daar laat ik het bij". Dit bevestigde natuurlijk voor fans dat de bruiloft nep was. Er moest echter nog meer bewijs komen.

Kort daarna, in 2020, begon Tana ook schaduw te werpen op Jake op TikTok, wat zijn beweringen verder verstevigde. Ze plaatste de TikTok in juni met het onderschrift: "Als je hoopt dat hij weer verliefd zal worden na de nephuwelijk, maar niet."

Dit suggereert ook dat haar gevoelens voor Jake heel reëel waren. Deze gevoelens komen ook terug in veel van haar YouTube-video's rond die periode.

Tana's gevoelens leken echter oprecht te zijn, maar veel fans hadden het gevoel dat Jake de nepbruiloft had gebruikt voor views en publiciteit. En hoewel het werkte, kwam niet iedereen er ongeschonden uit.

Met wie is Jake Paul nu getrouwd?

Sinds hun splitsing in 2020 is Jake Paul langzaam overgestapt naar de bokswereld en zijn carrière in nieuwe en onbekende wateren gestuurd. Het was tijdens deze verrassende overgang dat hij een nieuw doelwit in de gaten hield: Julia Rose.

Volgens The Mirror begon het paar naar verluidt in maart 2020 te daten, nadat ze samen een stomende videoclip hadden opgenomen. Sindsdien lijkt hun relatie een soort achtbaanrit te zijn geweest, waarbij het paar verschillende keren uit elkaar is gegaan en weer bij elkaar is gekomen.

Op het moment van schrijven lijkt het erop dat Julia en Jake nog steeds samen zijn. Willen de twee echter binnenkort in het huwelijksbootje stappen?

In een interview met Stephanie Haney voor haar podcast 3 Things To Know, vertelde Jake over zijn toekomstige huwelijksplannen.

"We zijn niet getrouwd, maar dat zie ik zeker aankomen. Ik heb haar een mooie belofte-ring-slash-pre-verlovingsring gegeven. Ik ben van plan binnenkort een huwelijksaanzoek te doen. Maar we zullen zien wat er gebeurt - we zijn verliefd."

Dus het lijkt erop dat het huwelijk voor Jake weer op de agenda staat. We zijn er echter zeker van dat fans met arendsogen deze keer op zoek zullen zijn naar waarschuwingssignalen.

Aanbevolen: