Hier is waarom deze 90 dagen verloofde koppels het stopten

Inhoudsopgave:

Hier is waarom deze 90 dagen verloofde koppels het stopten
Hier is waarom deze 90 dagen verloofde koppels het stopten
Anonim

TLC's populaire realityshow, 90 Day Fiance, ging in première in 2014 - het was een nieuw concept en heel anders dan alle andere reality-tv-shows. Ondanks het ontvangen van gemengde recensies, is de populariteit van de show enorm gestegen. Het is zo populair geworden dat er zelfs een paar spin-offshows zijn ontstaan. Deze spin-offs zijn op wonderbaarlijke wijze net zo meeslepend als de originele 90 Day Fiancé.

Het is al moeilijk genoeg om een relatie te laten werken als je geen 24/7 camera's bij je hebt, dus we kunnen niet eens beginnen te begrijpen wat de stellen van 90 dagen verloofde, zoals Stacey en Florian, doormaken ! Ze moeten elkaar leren kennen, net zoals elk stel dat doet, maar ze moeten dat doen terwijl ze door miljoenen bekeken worden, en dit is iets dat we gewoon niet kunnen doorgronden.

Sommige stellen vonden liefde in de show en bleven bij elkaar, terwijl anderen gewoon niet bedoeld waren. Vandaag gaan we het hebben over een paar stellen die het niet hebben gehaald.

10 Geheimen en vertrouwensproblemen leidden tot de splitsing van Stephanie en Erika

Erika met haar arm over Stephanie's nek
Erika met haar arm over Stephanie's nek

Erika en Stephanie verschenen op 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Het duo was het eerste koppel van hetzelfde geslacht dat ooit werd gecast in de populaire TLC-franchise. Ondanks de brede steun (veel mensen waren in hen geïnteresseerd), waren Erika en Stephanie niet op elkaar afgestemd. Van vertrouwensproblemen en jaloezie tot leugens, het paar was niet klaar voor een echte relatie.

9 Jorge en Anfisa groeiden uit elkaar toen Jorge een gevangenisstraf uitzat

Anfisa gluurt over Jorge's schouder
Anfisa gluurt over Jorge's schouder

Het was vanaf het begin duidelijk dat Anfisa en Jorge verschillende verwachtingen hadden en andere dingen van hun relatie wilden. Er waren veel onaangename dingen die uiteindelijk tot hun breuk leidden, maar hun tumultueuze relatie kwam tot stilstand toen Jorge een gevangenisstraf van 2,5 jaar kreeg voor het bezit van drugs met de bedoeling om te verkopen. Het paar groeide uit elkaar en stopte er uiteindelijk mee.

8 Fernanda beweerde dat Jonathan een drankprobleem had

De trouwfoto van Fernanda en Jonathan
De trouwfoto van Fernanda en Jonathan

Als er één ding is waarop je kunt rekenen van de koppels van 90 dagen verloofde, dan is het drama, en Fernanda en Jonathan waren geen uitzondering. Dit fan-favoriete koppel stopte ermee - en veel mensen vroegen zich af wat er mogelijk mis was gegaan. Fernanda beweerde dat Jonathan een drankprobleem had en niet voorzichtig was met geld. Dit waren beschuldigingen die Jonathan fel ontkende. Zoveel drama!

7 Chelsea en Yamir hebben naar verluidt gestopt vanwege Yamir's carrière

Yamir's gezicht begraven in Chelsea's haar
Yamir's gezicht begraven in Chelsea's haar

In tegenstelling tot de meeste stellen op de lijst, was het uiteenvallen van Chelsea en Yamir hartelijk en het voormalige duo blijft op goede voet. Hoewel het paar niet heeft bevestigd wat tot hun splitsing heeft geleid, werd er gespeculeerd dat Yamir naar Chicago wilde verhuizen om zijn muziekcarrière voort te zetten, terwijl Chelsea wilde blijven. Chelsea en Yamir waren allebei werkloos en woonden gratis bij haar ouders.

6 Luis' gebrek aan interesse in Molly's Kid's was de laatste strohalm

Molly en Luis zitten naar voren gericht
Molly en Luis zitten naar voren gericht

Ondanks Luis' onverschilligheid jegens Molly's kinderen, ging het paar door en stapte in het huwelijksbootje. Echter, na slechts zes maanden huwelijk gingen Molly en Luis hun eigen weg. Zijn onvolwassenheid kon niet langer worden genegeerd. Uiteindelijk had Molly genoeg van zijn gebrek aan interesse in haar kinderen. Luis huilt niet om hun breuk, aangezien hij kort na zijn scheiding van Molly hertrouwde.

5 Larissa was gewelddadig tegen Colt

Colt en Larissa poseren voor een selfie
Colt en Larissa poseren voor een selfie

Online een vreemde ontmoeten en een relatie met die persoon nastreven, kan goed uitpakken of helemaal verkeerd gaan, en sommige stellen op 90 Day Fiancé kwamen hier op de harde manier achter… zoals het geval was met Colt en Larissa.

Na zeven maanden van turbulent huwelijk stopte het duo vanwege Larissa's gewelddadige karakter en huishoudelijke batterijladingen. Het leven bij Colt's moeder hielp ook niet, want de twee vrouwen stootten constant tegen elkaar.

4 Darcey beschuldigde Jesse ervan haar voor publiciteit te hebben gebruikt, terwijl hij beweerde dat ze een drankprobleem had

Jesse en Darcey poseren voor een foto
Jesse en Darcey poseren voor een foto

Darcey vloog naar Amsterdam om haar internetbeau, Jesse, te ontmoeten op 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Wat begon als een mooi liefdesverhaal veranderde al snel in een akelig 'hij-zei-ze-zei'-scenario. Het v alt niet te ontkennen dat Jesse egocentrisch leek, maar Darcey was ook geen engel. Uiteindelijk beweerde Jesse dat Darcey een drankprobleem had, terwijl ze hem ervan beschuldigde haar voor publiciteit te gebruiken.

3 Danielle en Mohamed hadden onder andere problemen met intimiteit

foto's van Danielle en Mohamed
foto's van Danielle en Mohamed

Je weet dat het bergafwaarts gaat als een bruidegom weigert zijn bruid te kussen op hun trouwdag. Danielle en Mohamed hadden een gecompliceerde relatie en waren vanaf het begin gedoemd te mislukken.

Het paar had veel problemen om op te lossen. Voorbeelden van grote problemen waren onder meer Mohamed die andere vrouwen sms'te terwijl hij met Danielle getrouwd was, zijn gebrek aan interesse in het nastreven van een intieme relatie met zijn vrouw en haar ongezonde obsessie met Mohamed.

2 Jason en Cassia stopten ermee na beweringen over huiselijk geweld

Cassia pruilt naast Jason - 90 Day Fiance
Cassia pruilt naast Jason - 90 Day Fiance

Na vier jaar huwelijk besloten Cassia Tavares en Jason Hitch hun eigen weg te gaan. Na een woordenwisseling die gewelddadig werd, belde Cassia de politie op Jason en dat is wat naar verluidt een wig tussen de twee dreef. In een interview met Starcasm onthulde Tavares: "Voor de tijd dat ik met Jason was, was hij soms een goede man, maar ik vond hem gewelddadig met zijn woorden, een controleur en (zoals velen van jullie weten) een misbruiker."

1 Tom beschuldigde Darcey ervan niet op de juiste manier van hem te houden

Foto's van Darcey en Tom
Foto's van Darcey en Tom

Het lijkt erop dat Darcey Silva geen pauze kan nemen - misschien is het vinden van liefde op 90 Day Fiancé niet in de kaarten voor de realityster. Na haar vervelende breuk met Jesse Meester, ging Darcey verder met Tom Brooks, maar die relatie was ook niet de bedoeling.

Zonder medeweten van Darcey, begon Tom een nieuwe vrouw het hof te maken terwijl ze nog samen waren. Hij beschuldigde Silva ervan dat hij niet op de juiste manier van hem hield. Tot verbazing van niemand is het duo uit elkaar gegaan en zijn ze niet bevriend.

Aanbevolen: