Kevin Hart heeft veel meer moeite gedaan dan nodig is in DC's League of Super-Pets

Inhoudsopgave:

Kevin Hart heeft veel meer moeite gedaan dan nodig is in DC's League of Super-Pets
Kevin Hart heeft veel meer moeite gedaan dan nodig is in DC's League of Super-Pets
Anonim

Toen Dwayne Johnson en zijn Seven Bucks Productions aan de slag gingen met DC League of Super-Pets, wist hij dat hij Kevin Hart ook aan boord moest halen.

De twee sterren hebben jarenlang een liefdesrelatie gehad en hebben samen gewerkt aan verschillende films, waaronder Central Intelligence en natuurlijk de Jumanji-films. Om nog maar te zwijgen, Hart deed zelfs een cameo (samen met Ryan Reynolds) in Johnson's Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Nu werken Johnson en Hart misschien al jaren samen, maar Super-Pets is de eerste keer dat de twee samen een animatiefilm waagden.

En hoewel Hart bekend staat om zijn arbeidsethos, had zelfs Johnson zich misschien niet kunnen voorstellen hoe ver de komiek zou gaan om ervoor te zorgen dat hij zijn stem als Batmans hond Ace zou vertolken.

In DC League Of Super-Pets spreekt Kevin Hart de harige sidekick van Batman uit

De film vertelt het verhaal van Krypto (Johnson), Superman's (John Krasinski) hond en beste vriend, die uiteindelijk op een reddingsmissie gaat wanneer hij hoort dat Superman is ontvoerd.

Om missiesucces te verzekeren, roept Krypto verschillende van zijn vrienden op: Ace the Bat-Hound, PB (Vanessa Bayer) het snelgroeiende varken, Chip (Diego Luna), de elektrisch aangedreven eekhoorn, en Merton (Natasha Lyonne) de supersnelle schildpad.

Harts personage maakte zijn debuut in DC Comics in de jaren vijftig, toen Batman en Robin hem vonden nadat zijn oorspronkelijke eigenaar was ontvoerd.

Ace zou tot het begin van de jaren 90 in de strips verschijnen. Sindsdien was de Bat-Hound tot op de dag van vandaag nergens te bekennen. En het bleek dat er niemand beter was dan Hart om dit DC-huisdier op het grote scherm te introduceren.

Kevin stond erop zijn rol goed te krijgen

Tegen de tijd dat ze aan de DC-animatiefilm begonnen te werken, had de COVID-19-pandemie al een groot deel van de wereld overspoeld, waardoor de productie moest worden stopgezet. In hun geval werden de sterren gedwongen om hun lijnen (tenminste enkele) op te nemen terwijl ze geïsoleerd waren. Dat betekende ook dat ze geen geluidstechnici bij zich hadden zoals ze normaal in de studio zouden doen.

Om dit mogelijk te maken, kregen de sterren allemaal opnameapparatuur zodat ze zelfstandig konden werken. In het geval van Hart moest de apparatuur naar zijn hotelkamer worden gestuurd. En naast het opzetten van de apparatuur ging Hart ook nog een stap verder en creëerde hij zijn eigen geluidscabine in de kamer met behulp van de matrassen en dekens van het hotel.

Harts toewijding aan het project was indrukwekkend

Hiram Garcia, Johnson's partner bij Seven Bucks die ook als producer van Super-Pets werkte, kon het niet helpen via Zoom.

"Hij was zo slim in hoe hij het instelde, en het geluid was geweldig", zei hij over Hart. Dat gezegd hebbende, leverde de opstelling ook wat problemen op voor de acteur, maar omdat hij de volmaakte professional was die hij is, bleef Hart doorgaan.

“Hij was daar zo heet. 'Jongens, ik zweet, je moet opschieten', herinnert Garcia zich. “Hij was zo heet in de cabine. Het was dat soort vindingrijkheid, samenwerken met onze ingenieurs, doen wat ze konden doen om de beste situatie te creëren om het geluid te optimaliseren.”

Behalve dat het geluid precies goed is, lijkt het erop dat Hart mogelijk ook heeft bijgedragen aan enkele van de lijnen van zijn personage, aangezien Super-Pets-regisseur Jared Stern onthulde dat de "briljante komische improvisatoren" een aantal nieuwe dialoogopnames hebben toegevoegd.

“Ze gaan je stukjes echtheid en verrassing geven, die je gewoon nooit in je eentje zou kunnen schrijven”, legde de regisseur uit.

“Zoveel van mijn favoriete regels in de film zijn niet door mij of een andere schrijver geschreven, maar dat kwam voort uit spontaniteit, en daar hou ik van.”

Komt er een vervolg op Super-Pets?

Nu is het misschien te vroeg om te bepalen of er ooit een vervolg op Super-Pets komt. Als iemand het ooit vraagt, is Stern er helemaal voor. “We willen het nooit verpesten. We willen niet praten over sequels totdat deze uitkomt', zei hij. "Maar ik hoop dat het het goed genoeg doet dat er meer kunnen zijn, want we houden ervan om het te maken."

Stern plaagde ook dat de film in wezen is opgezet voor de mogelijkheid van een toekomstige aflevering. “We zijn vrijwel alleen in Metropolis en Krypton in deze film. En ik zou graag willen zien hoe de Gotham City van deze wereld en andere delen van de wereld eruit ziet, legde hij uit.

“Dus ik hoop dat we de kans krijgen. Maar nogmaals, we lopen nooit op de zaken vooruit. We hopen gewoon dat mensen dit leuk vinden omdat het een op zichzelf staand verhaal is waarvan ik denk dat het een heel sterk en leuk verhaal is over de oorsprong van een superheldenfilm, maar het is zo, het eindigt op een manier dat, als mensen het willen, we' Ik zou er graag meer maken.”

En als er ooit een Super-Pets 2 komt, kunnen fans er zeker van zijn dat Hart er opnieuw alles aan zal doen om Ace als de coolste Bat-Hound ooit te laten klinken.

Aanbevolen: