Deze oude MTV-shows waren zo problematisch dat ze vandaag gemakkelijk zouden worden geannuleerd

Inhoudsopgave:

Deze oude MTV-shows waren zo problematisch dat ze vandaag gemakkelijk zouden worden geannuleerd
Deze oude MTV-shows waren zo problematisch dat ze vandaag gemakkelijk zouden worden geannuleerd
Anonim

In augustus 1981 werd een nieuw kabelkanaal genaamd MTV gelanceerd en het duurde niet lang voordat het een sensatie werd. In die tijd zond MTV de hele dag muziekvideo's uit, maar na verloop van tijd veranderde dat toen het netwerk steeds meer 'reality'-shows en fictieve series begon te produceren. Gelukkig voor MTV werden veel van die shows enorme hits voor het netwerk.

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis van MTV had het netwerk een zeer edgy imago. Als gevolg hiervan waren de mensen die verantwoordelijk waren voor MTV vaak bereid om shows uit te zenden die de grenzen verlegden. Helaas zijn sommige MTV-shows erg slecht verouderd en er zijn er zelfs die zo problematisch waren dat ze vandaag meteen zouden worden geannuleerd.

6 Waarom MTV's A Double Shot at Love With The Ikki Twins vandaag zou worden geannuleerd

Nadat A Shot at Love met Tila Tequila een hit werd voor MTV, probeerde het netwerk het succes opnieuw te creëren door de spin-offserie A Double Shot at Love met de Ikki Twins uit te zenden. Gefocust op Rikki en Vikki Mongeon die zichzelf de Ikki Twins noemden, ging de show over de identieke tweeling die liefde probeerde te vinden tussen een groep van beide geslachten.

In deze tijd zou een 'reality'-show over tweelingen die samen liefde proberen te vinden, zeker kunnen werken. Omdat A Double Shot at Love with the Ikki Twins echter een wedstrijdshow was, bevatte de serie dezelfde groep mensen die de identieke zussen probeerden te verleiden. Het was al verontrustend genoeg om dezelfde mensen te zien die romantisch probeerden te zijn met de ene zus na de andere, maar de finale van de show ging te ver. Uiteindelijk beweerden beide Ikki Twins verliefd te zijn op dezelfde man en vroegen hem om te beslissen met wie hij wilde daten en alles daarover is onaangenaam.

5 Waarom MTV's date met mijn moeder vandaag zou worden geannuleerd

Van 2004 tot 2006 zond MTV een werkelijk verbijsterende show uit genaamd Date My Mom. Een show die precies was hoe het klinkt, Date My Mom liet jonge mensen zien die op een date gingen met drie moeders. Na die dates zou de jongere die op de dates ging, moeten beslissen welk kind ze uit wilden nemen op basis van wat er met hun moeders was gebeurd.

Alleen al op basis van het concept van de show, was Date My Mom echt raar, maar in theorie zou het in deze tijd kunnen worden uitgezonden. De uitvoering van de show zorgde er echter voor dat de show vandaag niet zou bestaan, omdat hij bij elke beurt cringy was. Er gebeurden immers de hele tijd gekke dingen zoals de moeders die hun lippen op elkaar sloten met de jongere met wie ze hun kind wilden daten en dat zou vandaag niet vliegen.

4 Waarom MTV's Room Raiders vandaag zouden worden geannuleerd

Tijdens elke aflevering van Room Raiders zou een drietal jonge mensen schijnbaar uit hun slaapkamers worden ontvoerd en achter in een busje worden gegooid. Van daaruit zou een andere persoon op camera worden betrapt terwijl hij die kamers bekeek terwijl het trio de beelden van het busje bekeek. Van daaruit zou de persoon die door elke kamer ging beslissen met wie van het trio ze willen daten op basis van niets anders dan hun kamers.

Het is niet verwonderlijk dat een show waarin iemand door drie verschillende slaapkamers gaat, soms erg cringy kan zijn. Het was zelfs zo gewoon dat het vinden van rare en grove dingen in de slaapkamers zo gewoon was dat de kamerovervaller een spionagekit met handschoenen en ander gereedschap kreeg om vieze dingen aan te pakken. Bovendien, hoewel de mensen die uit hun kamers werden gehaald duidelijk wisten wat er ging gebeuren sinds de camera's er waren, deed de show alsof dat niet het geval was. In sommige afleveringen gingen producenten zo ver dat ze de mensen uit hun kamer lieten halen terwijl ze niets anders droegen dan hun ondergoed.

3 Waarom MTV's Jackass vandaag zou worden geannuleerd

In 2022 werd Jackass Forever uitgebracht en verdiende het veel geld op basis van hoe goedkoop de film te produceren was. Dat was natuurlijk niet al te verrassend, aangezien elke andere Jackass-film ook een enorme winst maakte voor MTV-films. Het schokkende aan Jackass Forever is echter dat de film momenteel een rating van 86% heeft op Rotten Tomatoes.

Gezien het feit dat Jackass Forever volledig werd omarmd en het nieuwe sterren heeft gemaakt, lijkt het misschien alsof de franchise die teruggaat naar televisie een goed idee is. Maar tenzij de show heel anders was dan de originele versie die al die jaren geleden op MTV werd uitgezonden, zou het veel te beledigend zijn voor een mainstream televisiepubliek. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Jackass-afleveringen die op Paramount+ worden gestreamd worden voorafgegaan door de volgende waarschuwing. "Dit programma wordt uitgezonden in zijn oorspronkelijke vorm met verouderde sociale normen."

2 Waarom MTV's I Want a Famous Face vandaag zou worden geannuleerd

Wie het tegenwoordig in Hollywood wil maken, moet helaas voldoen aan onmogelijke schoonheidsnormen. Als gevolg hiervan is het helaas veel te gewoon geworden voor beroemdheden om plastische chirurgie te ondergaan waar ze later spijt van krijgen. Hoewel dat al erg genoeg is, komt het probleem met een nieuwe rimpeling, omdat veel gewone mensen dan tot het uiterste gaan in een poging om op dezelfde sterren te lijken.

In 2004 en 2005 zond MTV de show I Want a Famous Face uit. Tijdens elke aflevering van de show gingen mensen onder het mes om eruit te zien als hun favoriete sterren. Zelfs als elke persoon die in I Want a Famous Face verscheen eruitzag als hun favoriete ster, en dat is niet het geval, de show was nog steeds een slecht voorbeeld voor kijkers. Nu tv-netwerken aan een hogere standaard worden gehouden, zou MTV nooit een show willen uitzenden waarvan de kijkers zo schaamteloos denken dat ze alleen mooi zullen zijn door middel van gevaarlijke operaties.

1 Waarom MTV's volgende vandaag zou worden geannuleerd

Als mensen vandaag terugkijken op de MTV-show Next, hebben ze de neiging om te lachen omdat het zo krankzinnig is dat de show ooit werd uitgezonden. Als Next vandaag in de lucht was, lijkt het echter vrijwel zeker dat niemand zou lachen, omdat de meeste kijkers het te druk zouden hebben om beledigd te zijn. Next lijkt tenslotte bijna ontworpen om zo aanstootgevend mogelijk te zijn.

Tijdens Next stonden vijf mensen in de rij om op een date te gaan met één persoon die de ster van de aflevering was. Toen de datums begonnen, zou de ster van de aflevering "volgende" zeggen wanneer ze om welke reden dan ook werden uitgeschakeld. Als gevolg van dat formaat werden mensen vaak op het eerste gezicht beoordeeld, omdat sommige mensen werden afgewezen zodra de ster van de aflevering ze zag. Erger nog, mensen werden vaak op hatelijke manieren beoordeeld, omdat veel van de opmerkingen die leuk moesten zijn, eigenlijk homofoob, racistisch of seksistisch waren.

Aanbevolen: