Waarom is Jennifer Lopez na 25 jaar weer gaan autorijden?

Inhoudsopgave:

Waarom is Jennifer Lopez na 25 jaar weer gaan autorijden?
Waarom is Jennifer Lopez na 25 jaar weer gaan autorijden?
Anonim

Sinds ze meer dan twee decennia geleden in de schijnwerpers stapte, heeft Jennifer Lopez continu en consequent de rode loper en streetstyle gedomineerd. Het maakt niet uit naar welk evenement ze gaat of waar ze naartoe gaat, de ster met meerdere koppeltekens heeft altijd de mode uit de kast gehaald. De levensstijl van het icoon is er een die nooit een beat lijkt te missen als het gaat om publiciteit, daarom moet ze er altijd op haar best uitzien, zelfs op haar slechtste dagen.

Lopez heeft iemand voor alles in haar leven. De zangeres heeft twee kinderen, Emme Maribel Muñiz en Maximilian David Muñiz, en zelfs voor duizenden per week stoppen de kindermeisjes van Jennifer Lopez regelmatig.

Maar wat de Hollywood-acteur wint, is dat ze het grootste deel van haar leven een persoonlijke chauffeur heeft gehad en pas onlangs het vertrouwen op de weg terug begon te krijgen. Lopez heeft opnieuw bevestigd dat haar ervaring met een persoonlijke chauffeur een les is waarom celebs geen chauffeurs nodig hebben.

Jennifer Lopez neemt het stuur weer over… na 25 jaar

Als iemand heeft laten zien hoeveel ze waarschijnlijk een hekel hebben aan autorijden, zou het Jennifer Lopez zijn. Ze werd gezien terwijl ze genoot van een solorit in haar indrukwekkende Bentley-cabriolet, twee jaar nadat ze een kwart eeuw lang niet-rijden had doorbroken terwijl ze haar 50e verjaardag vierde. Ja dat klopt! Ze begon weer te rijden op 52-jarige leeftijd en de meeste mensen zouden dan een persoonlijke chauffeur oppikken, maar voor Lopez werd haar liefde voor controle achter het stuur opnieuw aangewakkerd.

Jennifer Lopez bewees dat ze comfortabel achter het stuur van een auto zit, ondanks dat ze niet regelmatig rijdt tijdens haar gebruikelijke uitstapjes. De zangeres werd gefotografeerd terwijl ze alleen aan het rijden was in haar witte Bentley-cabriolet terwijl ze er prachtig en evenwichtig uitzag. Ze had haar lange haar los en droeg een zonnebril terwijl ze zich in een stijlvolle jas op de weg concentreerde.

Hoewel een solo-rit misschien niet zo'n groot probleem lijkt, is het er zeker een voor Jennifer, want in 2019 brak ze een kwarteeuw rijverbod tijdens haar 50e verjaardag. De Selena-ster had 25 jaar niet gereden voordat ze een Porsche bestuurde die haar was geschonken door haar toenmalige verloofde Alex Rodriguez. De voormalige speler van de New York Yankees sprak over het plannen van het extravagante geschenk in een YouTube-video die hij plaatste met de titel 'MIJN VERRASSING VOOR JENNIFER'.

Jennifer leeft een zeer bevredigend leven zonder autorijden

Moeder, actrice, zangeres, producer - Jennifer Lopez doet het allemaal. De Boy Next Door-ster heeft haar typische routine voor PEOPLE afgebroken - dus hoe ziet een dag in het leven van Jenny from the Block eruit?

Lopez begint haar ochtend meestal met haar tweeling die ze had met ex Marc Anthony, Emme en Max. Dan maakt het gezin zich klaar om naar school te gaan en op sommige ochtenden vroegen de kinderen Jennifer om ontbijt voor hen te maken. Als de kinderen de deur uit zijn, drinkt Lopez een BodyLab TastyShake en richt zich op fitness. "Mijn training zal minstens een uur tot een uur en 15 minuten aan verschillende dingen zijn", zegt Lopez.

Nadat ze aan zowel haar lichaam als haar ziel heeft gewerkt, reserveert ze ongeveer 15 minuten per dag om affirmaties te doen, te bidden en te mediteren: "Ik ga meestal naar een soort vergadering", zegt Lopez. "Ik beëindig mijn make-up in de auto om veel tijd te besparen."

Na een dag haar imperium te hebben laten groeien, geniet de alleenstaande moeder van wat downtime.

De auto die Jennifer Lopez overtuigde om weer te rijden

Jennifer Lopez is misschien nu getrouwd met Ben Affleck nadat ze geloften hadden uitgewisseld tijdens een drive-through-huwelijk in Las Vegas, maar de herinnering aan haar eerdere relatie met honkbalspeler Alex Rodriguez blijft hangen… in haar autocollectie.

De zangeres die actrice werd, heeft een benijdenswaardige garage vol luxe voertuigen – waaronder een Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe en Bentley Continental GTC – maar misschien wel de meest indrukwekkende toevoeging is een Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet uit 2019.

De Carmine Red, drop-top 911 was een geschenk van Lopez' voormalige verloofde, Alex Rodriguez, voor haar 50e verjaardag eind 2019.

Een Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet uit 2019 kostte meer dan $ AU280.000 toen hij nieuw was, maar Rodriguez liet de auto aanpassen door de Florida-tuningshop Ocean Auto Club, wat waarschijnlijk nog meer aan het prijskaartje toevoegde. De tweedeurs cabrio met vier zitplaatsen heeft een 3,0-liter twin-turbo platte zescilindermotor en kan in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten, met een topsnelheid van 310 km/u.

Rodriguez, die zijn fortuin verdiende met het spelen van Major League Baseball, documenteerde het proces van het kopen van de auto in een video voor zijn YouTube-kanaal, waarin hij onthulde dat Lopez al meer dan twee decennia niet meer achter het stuur had gezeten.

"De ironie is dat we een auto voor haar gaan kopen, maar ze heeft al 25 jaar niet gereden", zei Rodriguez.

"Ze houdt echter van auto's, en ze heeft een rijbewijs, en het is geldig," voegde Rodriguez's dochter, Ella, toe.

Opmerkelijk is dat de andere auto's in haar collectie allemaal grotere achterbank hebben, terwijl de tweede rij van de 911 GTS Cabriolet weinig ruimte biedt aan de inzittenden, waardoor Lopez geen andere keus heeft dan er zelf in te rijden.

Rodriguez en zijn kinderen verrasten Lopez met de auto thuis, wat de zangeres ertoe bracht haar rijdroogte te doorbreken met een onmiddellijke proefrit.

Aanbevolen: