Jason Momoa en Lisa Bonet gaan weer samenwonen na echtscheidingsnieuws

Inhoudsopgave:

Jason Momoa en Lisa Bonet gaan weer samenwonen na echtscheidingsnieuws
Jason Momoa en Lisa Bonet gaan weer samenwonen na echtscheidingsnieuws
Anonim

Het gerucht gaat dat Lisa Bonet en Jason Momoa hun langdurige romance nog een kans geven, een maand nadat ze hun scheiding aankondigden.

De acteurs deelden het gesplitste nieuws eerst in een gezamenlijke verklaring, gepubliceerd op Momoa's Instagram-account. Een maand later vertelde een bron aan 'HollywoodLife' dat het paar hun liefdesverhaal nog een kans geeft en weer is gaan samenwonen.

Lisa Bonet en Jason Momoa geven hun huwelijk een nieuwe kans

"Jason is ongeveer twee weken geleden weer bij Lisa ingetrokken en ze zijn weer heel erg bij elkaar. Ze besloten om aan dingen te werken in plaats van de handdoek in de ring te gooien omdat ze zoveel in elkaar hebben geïnvesteerd ", beweerde de bron.

"Iedereen hoopt echt dat ze dit keer kunnen slagen", vervolgden ze en zeiden dat de twee kinderen van het paar, de 14-jarige Lola Iolani en de 13-jarige Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, zijn "duidelijk opgewonden".

Bonet en Momoa kondigden in januari van dit jaar voor het eerst hun scheiding aan.

"We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld. Er ontvouwt zich een revolutie ~ en onze familie is daarop geen uitzondering … voelen en groeien door de seismische verschuivingen die plaatsvinden. En dus ~ We delen onze familie nieuws ~ Dat we uit elkaar gaan in het huwelijk. We delen dit niet omdat we denken dat het nieuwswaardig is ~ Maar zodat ~ terwijl we door ons leven gaan, we dit met waardigheid en eerlijkheid kunnen doen", de sindsdien verwijderde notitie over de 'Game of Thrones' ster's Instagram gelezen.

"We bevrijden elkaar ~om te zijn wie we leren te worden… Onze onwankelbare toewijding aan dit heilige leven en onze kinderen […] Onze kinderen leren wat mogelijk is", stond er ook in.

Lisa Bonet's eerdere huwelijk en Momoa's relatie met Bonet's dochter, Zoë Kravitz

Het paar was vijf jaar getrouwd, maar hun relatie gaat ver terug toen ze in 2005 begonnen te daten.

Bonet was eerder in verband gebracht met muzikant Lenny Kravitz. Het paar was getrouwd tussen 1987 en 1992 en heeft een dochter, actrice Zoë Kravitz.

Momoa en Kravitz hebben een prachtige relatie, zoals zijn posts over Kravitz' werk bewijzen.

Onlangs deelde de 'Aquaman'-ster een poster voor de aankomende DC-film 'The Batman' waarin Kravitz Selina Kyle alias Catwoman speelt tegenover Robert Pattinsons Bruce Wayne alias Batman.

"zo trots. kan niet wachten. 4 maart hou van je zozo, "schreef Momoa in het bijschrift.

Hij had eerder gedeeld dat hij "zo ontzettend opgewonden" was dat Kravitz in de rol was gecast.

"Je gaat zoveel plezier hebben", schreef Momoa bij een foto van hen twee.

Aanbevolen: