Waarom Jennifer Lopez nooit in de Howard Stern Show zal gaan

Inhoudsopgave:

Waarom Jennifer Lopez nooit in de Howard Stern Show zal gaan
Waarom Jennifer Lopez nooit in de Howard Stern Show zal gaan
Anonim

Terwijl Ben Affleck op het punt staat zijn Howard Stern Show-debuut te maken, is het hoogst onwaarschijnlijk dat zijn vriendin ooit zal gaan zitten voor een interview met de legendarische radiopresentator. Hoewel Howard bekend is geworden als een van de beste interviewers van beroemdheden en Jennifer Lopez altijd een spel voor een praatje lijkt te zijn, hebben de twee een beetje een vlekkerige geschiedenis. Natuurlijk, gezien Howard's carrière als voormalig shockjock, is het niet bepaald vreemd dat hij in een vete van beroemdheden heeft gezeten. Sterker nog, hij is in veel geweest. Maar het ding over Howard's carrière-evolutie is dat hij een poging heeft gedaan om het goed te maken met degenen die hij denkt dat hem onrecht is aangedaan… Maar J-Lo is misschien niet een van hen.

Hoewel Howard het goedmaakte met Rosie O'Donnell, Adam Sandler en zelfs Jon Bon Jovi, nadat hij ze jarenlang in de lucht had geslagen voor het vermaak van zijn miljoenen luisteraars, doet Jennifer Lopez dat niet lijkt iemand te zijn aan wie hij zijn excuses wil aanbieden. Op basis van talloze gesprekken over zijn show, heeft Howard ronduit beweerd dat hij J-Lo, haar muziek of hoe ze in haar carrière heeft gehandeld, niet leuk vindt. Daarom heeft Jennifer er alles aan gedaan om hem te ontwijken…

Howard Stern heeft geen respect voor de carrièrekeuzes van Jennifer Lopez

De belangrijkste reden waarom Jennifer Lopez nooit in The Howard Stern Show zal komen, heeft te maken met hoe vocaal de zelfverklaarde King Of All Media is geweest over haar carrièrekeuzes. Toen Howard voor het eerst de baan als jurylid bij America's Got Talent kreeg, waren er veel bezorgde kijkers. Voornamelijk vanwege Howards vlekkerige reputatie op het gebied van schoon, gezond amusement. Maar Howard bepleitte waarom hij een fantastische keuze was in de paar jaar dat hij de reality-wedstrijdshow beoordeelde. In een van zijn eerste interviews als rechter probeerde hij echter zijn zaak te verdedigen door andere beroemde rechters te bekritiseren die, naar zijn mening, meer gericht zijn op het bevorderen van hun eigen carrière dan op het werk waarvoor ze zijn aangenomen.

"Ik denk dat veel van de [celebrity]-juryleden niet zo goed zijn in het beoordelen. Ze zijn meer geïnteresseerd in het promoten van hun carrière", zei Howard in een rode loper-interview met HLN in 2012. "Ik was kritisch van [American Idol] J-Lo omdat ik vond dat ze nooit iets negatiefs zei, laten we zeggen. En ik had het gevoel, nou ja, het hielp haar carrière. Ze kwam heel ver. Ze kwam plotseling terug in de hitlijsten en de show was goed voor haar. En het werd meer over J-Lo."

Bovendien heeft Howard herhaaldelijk alle muziek van J-Lo ingeslagen. In 2011 ontleedden Howard en zijn medepresentator Robin Quivers haar hitsingle "On The Floor" en speelden herhaaldelijk het geluid van Howard die met zijn hoofd tegen de muur sloeg op de maat van de muziek. In 2016 vergeleek Howard de muziek van J-Lo met die van een dakloze vrouw die een onzinnig lied zong voor zijn staf. Bij wijze van grap bracht Howard's staf het nummer naar voetgangers en gaf het door als J-Lo's nieuwste hit. Dit was lang niet de eerste keer dat Howard haar muziek baseerde. Toen riep Howard in 2019 Jimmy Fallon uit voor het prijzen van J-LO's Superbowl halftime showprestaties. En dit geeft niet eens weer hoe vaak hij haar heeft geslagen. Zelfs zijn fans op Reddit hebben commentaar geleverd op zijn neiging om Jenny From The Block te verslaan.

Jennifer Lopez houdt duidelijk niet van Howard Stern

Of het nu het feit is dat Howard haar herhaaldelijk in de lucht heeft geslagen, of dat het iets te maken heeft met haar eigen neiging tot vetes van beroemdheden en diva-achtige optredens, J-Lo lijkt geen fan te zijn van de voormalig shockjock. Hoewel ze het probleem nooit persoonlijk heeft aangepakt, is er blijkbaar wat drama tussen hen achter de schermen. Volgens Howard zelf is J-Lo herhaaldelijk onbeleefd tegen hem geweest wanneer ze elkaar kruisten op Hollywood-feesten. Tijdens een deel van zijn show legde Howard uit hoe hij op een feestje bevriend werd met haar nu ex-man Marc Anthony, en J-Lo kon het niet uitstaan. Volgens Howard berispte J-Lo hem regelrecht en deed hij alsof hij niet eens bestond.

Aan de andere kant was Howard ook zeer kritisch over haar eerste relatie met Ben Affleck en zei dat hun relatie nooit stand zou houden. Natuurlijk had hij gelijk, maar ze kwamen na jaren van scheiding toch weer bij elkaar. Tijdens een interview met een andere exen van J-LO, P-Diddy, bekritiseerde Howard ook J-Lo's uiterlijk en beweerde dat Diddy "op het juiste moment" uitstapte vanwege haar ouderdom.

Hoewel J-Lo's huidige vriend Ben Affleck het schijnbaar aardig doet met Howard, lijkt het er niet op dat ze ooit hetzelfde zal doen. Howard heeft te veel opmerkingen over haar gemaakt die kritisch en in sommige gevallen ronduit gemeen waren. Maar vanuit Howards perspectief was J-Lo ook niet bepaald aardig tegen hem. En ze heeft bijna alles gedaan om te voorkomen dat ze hem tegenkomt. Daarom zullen J-Lo-fans die haar graag zien zitten voor een diepgaand interview met The King Of All Media waarschijnlijk teleurgesteld blijven.

Aanbevolen: