De meest dramatische momenten van Big Ang voor haar dood

Inhoudsopgave:

De meest dramatische momenten van Big Ang voor haar dood
De meest dramatische momenten van Big Ang voor haar dood
Anonim

Zoals bijna alle realityshows had Mob Wives nooit een tekort aan interpersoonlijk drama, grappige momenten en interessante castleden. Van allen die kwamen en gingen op de VH1-show, was een van de grootste persoonlijkheden Angela Raiola, A. K. A. Grote Ang.

Big Ang is de nicht van Salvatore "Sally Dogs" Lombardi van het Gambino-misdaadsyndicaat en was de illustere vriendin van verschillende gangsters volgens NY Daily News. Zij en haar familie vermaakten fans van Mob Wives bijna elke keer dat ze op het scherm waren nadat ze debuteerden. Big Ang was zo populair dat ze zelfs haar eigen spin-offs kreeg, Big Ang en Miami Monkey. Voordat ze in 2016 tragisch stierf aan longkanker, gaf Ang een aantal intense, citeerbare en hilarische momenten waar fans van kunnen genieten.

10 When The Mob Wives Real over Mob Wife Code

In een video die een supercut was van de cast die ons vertelde wat het betekent om een maffiavrouw te zijn, kwam er constant één woord naar voren: loyaliteit. Elke vrouw en moeder gaven hun openhartige antwoord over wat loyaliteit voor hen betekent, en voor Big Ang betekende dit dat mensen moesten zeggen: "Pas op!" wanneer iemand over haar familie begint te praten. "Als ik eenmaal begonnen ben, stop ik niet meer." In de volgende clips krijgen de vrouwen hevige vuistgevechten vanwege wat elkaar over hun families zegt. Ang sluit zich daarbij aan met haar twee cent: "Dit is waarom je niet over families praat. Kijk naar de uitkomst." Ang herha alt in de video ook dat Mob Wives verondersteld worden elkaars rug te hebben.

9 Big Ang's laatste gedachten

Nadat ze de diagnose hersen- en longkanker in stadium 4 had gekregen, werd Big Ang heel echt in haar laatste getuigenis. Haar kinderen moedigden haar aan om positief te blijven, maar dat weerhield Ang er niet van om meedogenloos eerlijk te zijn. "Ik haat kanker verdomme!" Een zeer herkenbare uitspraak.

8 Haar hartaanval schrikken

Big Angs strijd tegen kanker was niet de enige keer dat ze het slachtoffer werd van een angstaanjagende angst voor de gezondheidszorg. In de tweede aflevering van haar spin-off realityshow Big Ang is Ang bang voor een hartaanval. Nadat ze hersteld is van het incident, probeert ze zichzelf op weg te helpen naar een gezonder leven. Ze beloofde te stoppen met drinken en roken, maar ondanks haar inspanningen bezweek Ang op 55-jarige leeftijd toch aan kanker.

7 Big Ang's Dinner Party

Ang deed haar best om de vrouwen verenigd te houden terwijl ze nog leefde, ondanks de keren dat ze ook in het drama verstrikt raakte. Het is ook geen geheim dat Ang, en de meeste vrouwen, van feesten houden. Om te vieren dat Drita en Karen het goedmaken met elkaar, nodigt Ang de vrouwen en de kinderen uit in Delmonicos, een beroemd steakhouse. De spanningen liepen op toen sommige vrouwen aangaven dat de sit-down de dingen niet echt opknapte, maar toen Drita onthulde dat ze met iedereen aan het rotzooien was, moest het hele feest goed lachen.

6 Toen ze instortte over AJ

Een maffiavrouw zijn, volgens 'de code', is een innemende en onbetwistbare liefde voor het gezin. Wat je ook zegt over de maffia en de misdaden van hun vaders, zonen en echtgenoten, het kan niet gemakkelijk zijn om een normaal leven te leiden terwijl iemand van wie je houdt opgesloten zit. Dus toen Ang's enige zoon AJ naar de gevangenis ging, is het alleen begrijpelijk dat zelfs zij, de beroemde sterke van de show, het begaf tijdens het werken aan renovaties aan haar huis. Voor degenen die het zich afvragen, AJ is uit en geniet van een comfortabel leven als vader.

5 Big Ang gaat zitten met Victoria Gotti

Big Ang had advies nodig over het omgaan met dierbaren in de gevangenis en hoe een gezin door de gevangenis kan worden gehouden. Tot wie wendde ze zich? Niemand minder dan Victoria Gotti, de dochter van John Gotti. "Als deze persoon me niet kan helpen, kan niemand het", waren de exacte woorden van Ang toen het "achterstallige" gesprek begon. Gotti adviseerde Ang hoe het drama dat zich afspeelt tussen de echtgenotes en hun leven met gevangengenomen dierbaren te verspreiden.

4 Big Ang gaat zitten met een paranormaal begaafde

Mensen wenden zich tot allerlei verrassende bronnen wanneer ze advies, begrip en ondersteuning nodig hebben. Ang wendde zich, net als enkele van de grootste sterren in Hollywood, tot een helderziende voor hulp. Volgens Ang was dit lang niet de enige keer dat ze dat had gedaan. "Ik bezoek paranormaal begaafden veel. Dit is normaal voor mij. Ik ben erg bijgelovig." Ang hoopte informatie te krijgen over hoe en wanneer het leven van AJ ten goede kan veranderen.

3 Het Halloweenfeest

Hoewel ze haar best deed om het drama tussen echtgenotes tot een minimum te beperken, was Ang nog steeds erg verwikkeld in enkele van de meest verhitte momenten van de show. Toen Drita en Ang op het Halloweenfeest van Natalie aankwamen, waren ze niet zo blij om te horen wat er over hen werd gezegd in Renee's sms'jes aan Natalie. Renee was ervan overtuigd dat Ang en Drita haar op het Halloweenfeest zouden "bedotten", en daarmee de integriteit van Ang en Drita zouden beledigen.

2 Toen haar huwelijksadviseur echt werd

Ang had een moeilijke relatie met haar partner Neil, maar het paar deed hun best om het te laten werken. Ze gingen zelfs naar de counseling voor koppels en slechts bij meerdere gelegenheden was de counselor niet verlegen om Ang een aantal harde realiteitschecks te geven. De counselor, dr. Jenn, was eerlijk tegen Ang over het feit dat ze zichzelf soms kwetsbaar moet laten zijn als ze wil dat het huwelijk werkt. Ze was ook niet verlegen om erop te wijzen dat Ang haar houding moet aanpassen en moet stoppen het altijd over haar te hebben, en ophouden Neil altijd de schuld te geven.

1 Haar kankerdiagnose

Ang werd uiteindelijk naar een specialist gestuurd die haar ergste angsten bevestigde. Bij Ang werd longkanker geconstateerd en de dokter bevestigde dat de knobbel in haar longen groeide met een snelheid die moeilijk te behandelen zou zijn. Ang kreeg bijna een inzinking in de spreekkamer omdat ze amper een jaar daarvoor al keelkanker had gehad. De dokter deed haar best om Ang te troosten, die helemaal alleen was. Ang beloofde dat ze sterk zou zijn en door zou vechten, maar helaas won kanker uiteindelijk. Big Ang stierf op 16 februari 2016 aan longontsteking en andere complicaties.

Aanbevolen: