Kourtney Kardashian deelt voor en na opnamen van haar dramatische kapsel

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian deelt voor en na opnamen van haar dramatische kapsel
Kourtney Kardashian deelt voor en na opnamen van haar dramatische kapsel
Anonim

Ze plaagde het met een foto van haar haar op de vloer. Ze maakte fans ongerust door te zeggen dat Travis het deed. Nu kunnen we het allemaal met onze eigen ogen zien - en meid ziet er goed uit!

Kourtney Kardashian heeft foto's van haar voortdurende transformatie op haar socials gedeeld, en vandaag hebben we allemaal een behoorlijke set voor- en na-foto's van haar op IG gekregen. Ze is veranderd van een langharige babe naar een kortharige… nou, ze is nog steeds een babe! Vraag het maar aan de geruchtenverloofde Travis Barker.

Lees verder om te zien hoe Kourtney's nieuwe look overging bij Travis en haar beroemde vrienden, plus foto's van het kapsel zelf.

Kourtney's Hair Before

We hebben Kourtney's kenmerkende lange, donkere, gladde haar allemaal een miljoen keer eerder gezien. Throwback-foto's bewijzen dat ze het zelfs lang geleden heeft bewaard toen ze een tiener was in de jaren '90, behalve in die tijd dat ze het geel verfde. Maar dit weekend deelden de influencer en mama van drie gedeelde foto's die fans specifiek lieten zien hoe lang haar lokken duurden voordat ze de hak deed.

Klik door de bovenstaande post voor zeven foto's van Kourt's heuplange haar in al zijn glorie. Ze lijkt een klein fotomoment te hebben gehad waarbij ze haar haar uit het raam liet zwaaien terwijl ze pruilde in een croptop in bikini-stijl met luipaardprint. Schattig!

Kourtney ondertitelde de post "vorige week, voor de hak", wat de fans bewijst dat haar recente kapsel de echte deal was.

GERELATEERD:

Kourtney's Hair After

Kourtney Kardashian IG-verhalen
Kourtney Kardashian IG-verhalen

Dit is wat Kourt vandaag op haar IG Stories heeft gepost voor fans die nieuwsgierig zijn naar het resultaat na het hakken. Kort en chic, toch?

Het is niet helemaal Miley mul-niveau, maar Kourtney's nieuwe haar is superkort volgens Kardashiaanse normen. Ze laat het amper over haar schouders glijden en raakt haar in wezen aan de basis van haar nek.

De foto's die Kourtney deelde, waren die van haar in een bikini die voorafging aan een foto van een stapel bikini's die haar bedrijf Poosh voor de zomer goedkeurt, plus die van haar in haar gang die poseert in de ontwerpersgraven van Margiela. (Als je die door Poosh goedgekeurde zwemkleding wilt bekijken, vind je die link hier.)

Haar fans en vrienden vinden het geweldig

Alle recente IG-berichten van Kourt hebben deze nieuwe bijgesneden look gekenmerkt, en de opmerkingen bewijzen dat mensen er erg voor zijn.

"Kort haar voor de overwinning frfr", schreef Travis Barker's zoon Landon.

Hailey Bieber vond het "Zooooo schattig", en Kardashian-haarstylist Jen Atkin schreef: "Krankzinnig hoe je steeds heter wordt."

We durven te wedden dat de mening waar Kourtney het meest om geeft, van Travis is. Hij liet de wereld precies weten hoeveel hij van deze stijl hield met een eigen commentaar op Kourtney's eerste foto van zichzelf met kort haar, en schreef simpelweg "je bent perfect." Jullie!

Aanbevolen: