Dit zijn de meest dramatische scheidingen van vrijgezellenlanden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest dramatische scheidingen van vrijgezellenlanden
Dit zijn de meest dramatische scheidingen van vrijgezellenlanden
Anonim

The Bachelor en zijn oneindige spin-offs zijn misschien wel de meest betrouwbare bron van prime reality dating-entertainment. Afgezien van de opwindende wendingen die worden georkestreerd door het ingenieuze productieteam van de show, hebben fans de zeldzame kans gehad om getuige te zijn van al het drama dat ontstaat wanneer mensen proberen om intieme relaties te navigeren binnen de context van een reality-datingwedstrijd.

Het is niet verwonderlijk dat de show ook bekendheid heeft gekregen vanwege het produceren van vluchtige opdrachten die zelden standhouden. Hoewel The Bachelor en The Bachelorette samen meer dan 40 verlovingen hebben voortgebracht, zijn er nog maar 14 koppels die het goed doen. Sommige breuken in de Bachelor-natie zijn zo intens geweest dat de getroffenen tot op de dag van vandaag nog steeds aan het bijkomen zijn van de nawerkingen. Terwijl de deelnemers aan een van de meest eigenaardige seizoenen van The Bachelorette zich voorbereiden op de finale, bekijken we enkele van de meest dramatische scheidingen in de geschiedenis van de Bachelor-natie.

8 Clare Crawley en Dale Moss

Bachelorette Clare Crawley en haar ex-verloofde Dale Moss hebben beroemd een paar afleveringen gespeeld in Crawley's seizoen van The Bachelorette. De twee kregen een van de meest turbulente relaties in de geschiedenis van de Bachelor-natie. Na meerdere breuken en twee afzonderlijke verlovingen, stopte het duo uiteindelijk in januari 2021.

Crawley plaatste later een cryptisch bijschrift op Instagram, waar ze weigerde commentaar te geven op de splitsing. "Ik kies ervoor om nu niet te praten over de details van mijn relatie", schreef ze. "Omdat uiteindelijk iedereen een ACT kan maken of woorden kan combineren om elk verhaal te vormen dat ze willen,"

7 Colton Underwood en Cassie Randolph

Seizoen 23 van The Bachelor eindigde beroemd met Colton Underwood die over een hek sprong om Cassie Randolph terug te winnen. De twee gingen anderhalf jaar met elkaar uit voordat ze in mei 2020 stopten. Maanden na de splitsing diende Randolph een straatverbod in tegen Underwood en beschuldigde hem ervan haar te stalken en lastig te vallen.

Colton verontschuldigde zich later voor zijn gedrag in een interview met Good Morning America, waar hij ook als homo uit de kast kwam. "Het spijt me voor alle pijn en emotionele stress die ik heb veroorzaakt", zei hij. "Ik wou dat het niet was gebeurd zoals het is gegaan. Ik wou dat ik moedig genoeg was geweest om mezelf te herstellen voordat ik iemand anders brak."

6 Hannah Brown en Jed Wyatt

Maanden nadat Hannah Brown het voorstel van Jed Wyatt in seizoen 15 van The Bachelorette had geaccepteerd, begonnen er geruchten te circuleren dat Wyatt met iemand anders was uitgegaan voordat hij naar de show ging.

Na hun veelbesproken breuk, bekende Hannah aan People: Het was echt gênant om een artikel naar mijn verloofde te moeten sturen en delen te omcirkelen en te vragen of ze waar waren. Het was ruw.”

5 Peter Weber en Hannah Ann Sluss

Peter Weber spant de kroon voor het orkestreren van twee van de meest dramatische scheidingen in de geschiedenis van de Bachelor-natie. Amper drie maanden nadat hij in Australië op één knie was gaan zitten, realiseerde Peter zich dat hij niet genoeg om Hannah Ann gaf en dumpte haar.

Hannah Ann gaf commentaar op de splitsing in een aflevering van Bachelor Happy Hour en zei: "Ik kan zien hoe hij consequent besluiteloos en verward is, en wie wil daar bij zijn? Dat maakt me niet veilig om bij hem te zijn."

4 Peter Weber en Madison Prewett

Peter Weber ging bijna onmiddellijk verder met nummer twee Madison Prewett nadat hij de zaken met Hannah Ann Sluss had beëindigd. Hun relatie heeft echter amper twee dagen overleefd.

Madison opende over de splitsing in een interview in 2021 met PageSix en zei: Dat was waarschijnlijk een van de moeilijkste, laagste, donkerste, eenzaamste momenten van mijn leven. Die week was een marteling, eerlijk gezegd. Zonder uitgebreid in te kunnen gaan op alles wat die week werkelijk inhield, was het gewoon een kwelling.”

3 Andi Dorfman en Josh Murray

Andi Dorfman en Josh Murray stopten negen maanden nadat ze verloofd waren in seizoen 10 van The Bachelorette.

In haar memoires, It's Not Okay: Turning Heartbreak Into Happily Never After, beschreef Andi de verloving als "de meest vluchtige en verdraaide relatie van [haar] leven en beweerde dat ze zich "gevangen voelde met iemand die, naar [haar] mening, zich vaak gedroeg als een emotionele misbruiker.”

2 Jake Pavelka en Vienna Girardi

De bittere breuk van Jake Pavelka en Vienna Girardi zal nog jarenlang in het geheugen van de fans gegrift blijven. Het paar ging amper drie maanden uit elkaar nadat ze verloofd waren met Pavelka's seizoen van The Bachelor. Na de splitsing beschuldigde Pavelka Girardi van ontrouw, een aanklacht die ze vurig ontkende.

Aan de andere kant beschuldigde Vienna Jake van het onthouden van genegenheid toen de camera's stopten met rollen en haar voortdurend aan emotionele mishandeling onderwerpen. De controversiële breuk van het paar leverde hen zelfs een speciale aflevering op The Bachelorette op, waar fans zagen hoe ze probeerden hun verschillen uit te praten.

1 Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen

Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen verloofden zich in seizoen 14 van The Bachelorette. Nadat ze echter had ontdekt dat Garrett racistische, homofobe en xenofobe inhoud op Instagram leuk vond, was Becca klaar om ermee op te houden.

Garret gaf later commentaar op de splitsing tijdens een Instagram Q&A met zijn fans. "Het is helemaal voor mij gedaan en ik kan niet meer terug. Het leven is te kort om te slinken, "zei hij. "Er zijn geweldige mensen en als je alles in één giet, en het werkt niet, dan was het niet de bedoeling."

Aanbevolen: