Hoeveel geld verdienden de Duggars tijdens hun tien jaar durende reality-tv-run?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld verdienden de Duggars tijdens hun tien jaar durende reality-tv-run?
Hoeveel geld verdienden de Duggars tijdens hun tien jaar durende reality-tv-run?
Anonim

Hoewel ze erg populair zijn in de krantenkoppen, is de familie Duggar niet per se een favoriet bij reality-tv. Tijdens hun vroege dagen op TLC waren kijkers geïntrigeerd en een beetje geïrriteerd door het dagelijkse leven van de familie en hun overtuigingen. Na verloop van tijd begonnen kijkers zich zorgen te maken over het beschutte leven dat de Duggar-kinderen leken te leiden, vooral toen de oudere kinderen het hof maakten en gingen trouwen.

Toen kwam het schandaal van Josh Duggar en de daaropvolgende gevangenisstraf; de familie heeft misschien zelfs vrienden verloren vanwege dat schandaal en zijn bereik. TLC annuleerde de familieshow, lanceerde en annuleerde later ook een spin-off.

Ja, er is veel veranderd voor de Duggars, aangezien reality-tv-mogelijkheden zijn gekomen en gegaan. Maar ondanks alles hebben de Duggars één ding: hun geld. Hoeveel verdienden ze echter met TLC voordat ze voorgoed werden geannuleerd, en deelden Jim Bob en Michelle Duggar de rijkdom?

Wat is het vermogen van Michelle en Jim Bob?

Hoewel reality-tv ongetwijfeld een zegen was voor het vermogen van de Duggars, hebben ze ook andere inkomstenbronnen - of tenminste, dat deden ze toen 19 Kids aan het filmen was. Mensen die al lang kijken, herinneren zich misschien dat Jim Bob de kinderen vaak meenam naar hun huurwoningen, of hij nu opruimde na het vertrek van huurders of nieuw gekochte eigendommen opknapte voor bewoning.

The Duggars werden ook geïllustreerd als erg zuinig in hun show. Michelle besprak goedkope ma altijden voor haar groeiende gezin, praatte over kringloopwinkels en merkte op dat hand-me-downs deel uitmaakten van het leven (waarom zouden ze dat niet zijn, met zoveel kinderen!).

Toen ze hun huidige huis bouwden, spraken beide ouders van Duggar over hoe ze kosten hadden bespaard door het bouwen in wezen uit een vooraf gekochte kit te maken. Natuurlijk, het huis in Arkansas is gigantisch, met meer dan 97 hectare grond, en biedt ook woonruimtes voor meerdere Duggar-kindergezinnen. Maar het was niet te duur gebouwd voor de voorzieningen die het biedt.

In termen van hun huidige vermogen, kan dat huis deel uitmaken van het totale vermogen van $ 3,5 miljoen dat Distractify meldt.

Toch omvat het vermogen ook meerdere huurwoningen, evenals eigendommen die de Duggars hebben omgedraaid en verkocht.

Terwijl het grootste deel van hun inkomen afkomstig was van reality-tv, bouwden de Duggars een mooi herenhuis in Arkansas en kregen ze al hun geld terug. Het huis werd aan hen verkocht voor $ 230.000, en ze vermeldden (en verkochten) het na renovatie voor $ 1,53 miljoen.

Hoewel de ouders van Duggar een aanzienlijke cashflow hebben, hebben hun kinderen een stuk minder, zelfs de volwassen met een reguliere baan.

De meeste Duggars hebben een bescheiden nettowaarde

Hoewel de matriarch en patriarch van de familie Duggar meer dan waarschijnlijk het geld binnenhaalden voor 19 Kids and Counting, zijn hun kinderen erin geslaagd om zelf wat geld te verdienen. Blijkbaar was het nodig, aangezien de ouders van Duggar hun kinderen geen deel van de inkomsten zouden hebben gegeven.

De inmiddels volwassen Duggar-kinderen die op Counting On verschenen, dat elf seizoenen duurde voordat het werd geannuleerd, verdienden schijnbaar hun eigen geld. Ze zijn echter niet helemaal miljonairs; Jessa en Ben Seewald hebben bijvoorbeeld een gedeeld vermogen van ongeveer $ 400.000.

Josh Duggar had op het moment van zijn opsluiting blijkbaar het laagste vermogen van het gezin. Hij en zijn vrouw Anna waren volgens het laatste rapport ongeveer $ 200K waard.

Hoeveel hebben Michelle en Jim Bob Duggar verdiend voor 19 kinderen en tellen ze mee?

Meerdere publicaties meldden het einde van 19 Kids and Counting alsof het tijdperk van de miljonairs eindigde voor Jim Bob en Michelle Duggar. Maar het lijkt erop dat dat misschien niet het geval is. Hoewel The Sun meldde dat het paar een deel van hun eigendom in Arkansas heeft verkocht na de juridische problemen van Josh, bezitten ze nog steeds hun ouderlijk huis en talloze andere eigendommen.

En na zoveel geld te hebben verdiend met TLC door de jaren heen, zitten ze waarschijnlijk nog steeds mooi.

Hoewel de Duggars zelf hun inkomsten niet hebben bevestigd, suggereren meerdere bronnen dat ze honderdduizenden dollars per seizoen verdienden; The Sun beweert dat ze $ 850K per seizoen verdienden.

Maar er zijn ook complicaties; het is waarschijnlijk dat Jim Bob meer dan dat bedrag binnenhaalde, zelfs nadat 19 Kids was geannuleerd. Zoals InTouch meldde, beweerde Jill Dillard dat ze niet werd betaald voor die show of Counting On totdat ze stopte en een advocaat inhuurde.

Dat komt overeen met rapporten van 'bronnen' die zeggen dat Jim Bob al het geld nam, uitbetaalde wat hij wilde, wat investeerde en misschien op de rest zat.

Het is moeilijk om een volledig cijfer in te schatten, niet wetend hoeveel Jim Bob iemand heeft betaald, plus het feit dat de vroege seizoenen van de show het gezin misschien minder hebben verdiend per aflevering of seizoen.

Maar alles bij elkaar genomen, hebben de Duggars waarschijnlijk bijna $ 18 miljoen binnengehaald tijdens hun tijd met TLC, op basis van de schatting van $ 850.000 per seizoen voor een totaal van 21 seizoenen (10 van 19 Kids en 11 van Counting On).

Aanbevolen: