Voormalig Nickelodeon-ster noemt Dan Schneider "Creator of Childhood Trauma" te midden van protest

Inhoudsopgave:

Voormalig Nickelodeon-ster noemt Dan Schneider "Creator of Childhood Trauma" te midden van protest
Voormalig Nickelodeon-ster noemt Dan Schneider "Creator of Childhood Trauma" te midden van protest
Anonim

In het begin van de jaren 2000 stond Nickelodeon bekend om zijn tween- en tienerprogrammering. Een populaire show in die tijd was Zoey 101, met Jamie Lynn Spears in de hoofdrol.

Terwijl Jamie Lynns vertrek uit de show zijn eigen aandeel in drama had, hebben andere Nickelodeon-sterren sindsdien gesproken over hun ervaringen op de set.

En nu spreekt voormalig castlid Alexa Nikolas over het feit dat Nickelodeon haar niet alleen niet beschermde, maar ook dat ze roofdieren beschermen in plaats van de kinderen.

Voormalige Zoey 101-ster Alexa Nikolas zegt dat Nickelodeon haar niet beschermde

Alexa Nikolas, die Jamie Lynn's BFF Nicole op het scherm speelde, nam deze week deel aan een protest buiten het hoofdkantoor van Nick. Terwijl US Magazine het samenvatte, stond Alexa buiten het gebouw met een bord met de tekst "Nickelodeon DIDN'T PROTECT ME."

Nikolas nam ook deel aan andere protestgerelateerde activiteiten met organisaties die kinderen willen beschermen en "licht werpen op de vermeende geschiedenis van het netwerk" van misbruik van kinderen.

Nikolas beweerde dat Nickelodeon probeerde haar het zwijgen op te leggen en bleef haar ervaringen delen, met name haar bewering dat Dan Schneider ongepast handelde jegens de acteurs op de set.

Ze legde een geval van "persoonlijk jeugdtrauma" uit en zei: "Ik voelde me niet veilig in de buurt van Dan Schneider terwijl ik bij Nickelodeon werkte. Eigenlijk werd mijn lichaam elke keer dat hij op de set kwam extreem gespannen, en later op, in seizoen 2, schreeuwde hij tegen me [waardoor] me aan het huilen maakte."

Alexa suggereerde ook dat Jamie Lynn Spears' hervertelling van gebeurtenissen op de set van Zoey 101 volledig onjuist was.

Over Spears' memoires zei ze: "Het is triest om te zien dat iemand na al die jaren niet verandert. Niets van wat ze in haar boek over mij zei, is echt gebeurd."

Dit is niet de eerste openbare beschuldiging tegen Nickelodeon

Alexa Nikolas' beschuldigingen tegen Nickelodeon zijn niet de enige - noch de eerste - in hun soort. Nick-fans hebben zelfs al lang gesuggereerd dat Dan Schneider wegkwam met slecht gedrag op de set van verschillende Nickelodeon-shows, waaronder iCarly en Victorious.

Schneider heeft zelf op die beweringen gereageerd door te stellen dat zijn komedie de grens niet overschreed en dat de beschuldigingen tegen hem "belachelijk" zijn.

Schneider's "abrupte vertrek" bij Nickelodeon in 2018 haalde de krantenkoppen, en zoals de Times meldde, zeiden mensen die dicht bij hem stonden dat hij "moeilijk om mee te werken" en "verbaal grof" was.

Nickelodeon moet nog reageren op de beweringen van Alex Nikolas of andere voormalige sterren.

Aanbevolen: