Fans zagen het gezicht van Johnny Depp in de loop der jaren veranderen

Inhoudsopgave:

Fans zagen het gezicht van Johnny Depp in de loop der jaren veranderen
Fans zagen het gezicht van Johnny Depp in de loop der jaren veranderen
Anonim

Vooral op het scherm hebben fans het gezicht van Johnny Depp enorm zien veranderen. Beginnend met Edward Scissorhands, en zijn eerdere dagen op 21 Jump Street, zag hij eruit als een heel ander persoon.

Dat zou in de loop van zijn carrière niet veranderen, ook niet in de Alice in Wonderland-flop.

Natuurlijk, het zien van de veranderingen van uiterlijk voor de rollen is duidelijk, maar het is een beetje anders als je de structuur van zijn gezicht daadwerkelijk observeert.

Volgens fans heeft zijn gezicht de afgelopen jaren een aantal grote veranderingen ondergaan, vooral als hij naar het verleden kijkt toen hij probeerde het te maken in Hollywood. Waarnemers beweren dat hij van een gebeitelde kaaklijn naar een meer vierkant gezicht ging.

Net wanneer begon het gezicht van Johnny Depp te veranderen, en waarom?

Bijgewerkt op 21 augustus 2022: Dit artikel is voor de duidelijkheid bijgewerkt met nieuwe bronnen.

Johnny Depp's doorbraak was 21 Jump Street

Op dit moment veranderde Johnny Depp in een hartenbreker uit Hollywood - en zijn kaaklijn deed geen pijn.

Het bleek dat de weg naar het optreden niet gemakkelijk was. Zoals Depp later onthulde, voelde hij zich op de dag van de auditie ernstig ziek, zo erg zelfs dat hij die bijna helemaal oversloeg.

“Toen ik auditie deed voor 21 Jump Street, was het een last-minute ding. Ik had een van de ergste griep die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, en ik moest naar de auditie, de screentest."

“Ik was blut en ik was zo ziek als een hond, dus ik werd erin gepraat. Ik ging daarheen en ondertekende een stuk papier. Ik heb de schermtest gedaan. De volgende dag zat ik in het vliegtuig naar Vancouver, 'zei hij.

“Ik denk dat dat mijn beste auditie was.”

Depp zou verder onthullen dat hij nooit de grootste fan van audities was, en noemde ze ongemakkelijk. Desalniettemin kwam het allemaal goed toen hij beroemd werd met het optreden.

Maar na verloop van tijd begon het uiterlijk van Johnny Depp te veranderen, en hij was niet meer de nieuwe acteur met een fris gezicht op het toneel.

Fans zagen Johnny's kaaklijn veranderen

Depp had de look tijdens zijn vroegere dagen. Natuurlijk, zijn acteerwerk was geweldig, maar zijn uiterlijk is wat zijn populariteit echt dreef. Tijdens zijn doorbraakdagen had Depp een perfecte kaaklijn en wat betreft zijn gezichtsstructuur, het was dun en in lijn met waar Hollywood op inspeelt.

De afgelopen jaren hebben fans echter een verandering in zijn gezichtsstructuur opgemerkt.

Volgens Image Redefined heeft Depp nu een vierkante gezichtsvorm, die verschilt van zijn vroegere dagen in het bedrijf.

Natuurlijk zijn er andere variabelen die een rol speelden bij het beoordelen van het verschil in zijn gezichtsstructuur tegenwoordig.

Zoals zoveel Hollywood-grootheden, gaf Depp toe een lange strijd met middelenmisbruik te hebben gehad, en dat zou zijn gezicht kunnen hebben veranderd.

Verslaving heeft mogelijk invloed gehad op Johnny's veroudering

Depps worsteling met verslaving begon lang geleden als een 11-jarige; Johnny geeft veel van zijn omgeving de schuld, omdat zijn moeder ook worstelde met een verslaving.

"Mijn moeder vroeg me altijd om haar 'zenuwpillen' te gaan halen en ik denk dat ik rond de leeftijd van 11 was dat het tot me doordrong dat 'zenuwpillen' haar zenuwen kalmeerden, dus ik bracht haar haar zenuwpillen en ik nam er een en dat begon [mijn drugsgebruik], "zei hij.

Het probleem zou gaandeweg verergeren en het zou zeker het verouderingsproces versnellen.

"Het is goed gerapporteerd en ik ben mijn hele leven open geweest over mijn uitdagingen met alcoholisme en verslaving", zei hij in de getuigenverklaring, die in december 2019 werd ingediend.

"In feite begon ik te drinken en drugs te gebruiken toen ik nog een kind was. Ik schaam me op geen enkele manier om dit te zeggen. De manier waarop de beklaagden dit probleem hebben proberen af te schilderen is echter geen eerlijke of nauwkeurige weergave van de realiteit van verslaving."

Het is duidelijk dat zijn worsteling met middelen - evenals de stress van de schijnwerpers en zijn spraakmakende relatie met Amber Heard - de zaken niet hielpen.

Het is onwaarschijnlijk dat de nu volwassen ster optredens zal mislopen vanwege zijn uiterlijk. Hij heeft natuurlijk kansen laten liggen door zijn voortdurende juridische strijd. Maar voorlopig hopen fans hem gewoon weer gezond en gelukkig te zien, hoe zijn kaaklijn er ook uitziet.

Aanbevolen: