Meghan Markle beweert dat de Britse pers haar baby het 'N-woord' noemde

Inhoudsopgave:

Meghan Markle beweert dat de Britse pers haar baby het 'N-woord' noemde
Meghan Markle beweert dat de Britse pers haar baby het 'N-woord' noemde
Anonim

Meghan Markle heeft wereldwijd schokgolven veroorzaakt door te beweren dat het 'N-woord' werd gebruikt om haar kinderen te beschrijven in een explosief nieuw interview.

Meghan Markle bekritiseerde de behandeling van haar kinderen door de media

De hertogin van Sussex heeft een reeks opzienbarende beweringen gedaan in een uitgebreid interview met het tijdschrift The Cut.

Een van de meer opzienbarende uitspraken was Markle's onwil om foto's van haar kinderen voor de media te delen. Meghan, die getrouwd is met prins Harry, lijkt de Britse koninklijke pers te beschuldigen van het gebruik van het "N-woord" om haar kinderen te beschrijven.

Ze vertelde het tijdschrift: Er is letterlijk een structuur waardoor als je foto's van je kind wilt vrijgeven, als lid van het gezin, je ze eerst aan de Koninklijke Rota moet geven. Waarom zou ik de zeer mensen die mijn kinderen het N-woord een foto van mijn kind noemen voordat ik het kan delen met de mensen die van mijn kind houden?

Vertel me hoe dat logisch is, en dan speel ik dat spel."

De 41-jarige die twee kinderen heeft, Archie Mountbatten-Windsor, 3, en Lilibet Mountbatten-Windsor, 1, beweert dat ze geen afbeeldingen kon delen op een persoonlijk Twitter-account volgens het koninklijke mediaprotocol. Vorig jaar verschenen de Sussexen op Oprah om te beweren dat een senior royal openlijk de kleur van haar toen ongeboren kind, Archie, besprak.

Meghan Markle beweert dat prins Harry het gevoel heeft dat zijn relatie met prins Charles 'verloren' is

Meghan suggereerde verder dat prins Harry het gevoel had dat hij zijn vader had "verloren" vanwege zijn beslissing om zijn openbare taken op te geven. Meghan vertelde The Cut magazine: "Harry zei tegen me: 'Ik heb mijn vader verloren in dit proces.' Het hoeft voor hen niet hetzelfde te zijn als voor mij, maar dat is zijn beslissing." Meghan's vervreemde vader Thomas Markle, een gepensioneerde lichtregisseur die nu in Mexico woont. Hij heeft zijn kleinkinderen nooit ontmoet.

Meghan onthulde dat ze zich gedwongen voelde om Groot-Brittannië te verlaten met haar echtgenoot prins Harry, omdat "alleen al door te bestaan, we de dynamiek van de hiërarchie verstoorden." Terwijl prins Harry, 37, zijn eigen grap maakte bij het koningshuis in het interview door te zeggen: "De meeste mensen die ik ken en veel van mijn familie, kunnen niet samen werken en leven."

Meghan Markle gaf toe dat het 'veel energie kost om te vergeven'

De hertogin werd tijdens het interview gevraagd of er vergeving kan bestaan tussen haar en haar eigen familie en de koninklijke familie.

Ze vertelde The Cut: "Ik denk dat vergeving heel belangrijk is. Het kost veel meer energie om niet te vergeven. Maar het kost veel moeite om te vergeven. Ik heb echt een actieve poging gedaan, vooral wetende dat Ik kan alles zeggen."

Aanbevolen: