Wie zal Kim Kardashian daten na Pete Davidson?

Inhoudsopgave:

Wie zal Kim Kardashian daten na Pete Davidson?
Wie zal Kim Kardashian daten na Pete Davidson?
Anonim

Kim Kardashian en Pete Davidson haalden de krantenkoppen toen ze eind 2021 begonnen te daten. De vonken tussen de voormalige tortelduifjes sloegen over toen het duo samen verscheen in een aflevering van Saturday Night Liveals Aladdin en Jasmine en deelden een kus op het scherm. Na maanden van speculaties werd de relatie in november 2021 officieel op Instagram, toen de komiek een foto van hem deelde met bijpassende pyjama met de reality-tv-ster.

Negen maanden nadat hun wervelende romance begon, ha alt het paar opnieuw de krantenkoppen met het nieuws over hun breuk. De splitsing van het paar kwam voor velen als een verrassing omdat de chemie tussen hen duidelijk was. Hoewel beide partijen nog geen commentaar hebben gegeven op het uiteenvallen, zijn fans benieuwd met wie de realityster zal uitgaan na haar breuk met Pete Davidson.

8 Waarom Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie beëindigden

Per Page Six kan de langeafstandsrelatie van het paar hebben bijgedragen aan hun breuk. Kim's reis naar Australië speciaal om bij Davidson te zijn, laat zien hoe ver ze van elkaar verwijderd zijn. Kim was uitgeput van het jongleren met de zorg voor haar kinderen, haar bedrijven en haar romance bovenop haar scheidingsstrijd. Na rekening te hebben gehouden met de moeilijkheden in hun relatie, zou het paar hebben besloten tot een minnelijke breuk.

7 Heeft Pete Davidson Kim Kardashian ten huwelijk gevraagd?

Kim Kardashian en Pete Davidson
Kim Kardashian en Pete Davidson

Een andere waarschijnlijke oorzaak die naar voren is gekomen, is dat Kim Kardashian het uitmaakte met Pete Davidson omdat ze te serieus werden. Kim mocht Davidson omdat hij het tegenovergestelde was van Kanye West,, maar ze was nog niet klaar voor een serieuze relatie. De 28-jarige wilde echter meer. Gelukkig om vader en echtgenoot te zijn, had Davidson Kim vlak voor hun breuk ten huwelijk gevraagd, tegen goed advies in dat hij haar zou wegduwen.

6 Hoe doet Kim Kardashian het na Pete Davidson?

De 41-jarige zakenmagnaat is sindsdien verder gegaan na haar breuk met Pete Davidson. Uit haar online antecedenten lijkt de reality-tv-ster het goed te doen na de breuk. Amper dagen nadat het nieuws over haar breuk met Davidson bekend werd, werd de oprichter van SKIMs gefilmd op het verjaardagsfeestje van haar zus, Kylie Jenner, die tevergeefs probeerde een shot sterke drank te drinken. Onlangs heeft Kim Kardashian ook een reeks foto's op Instagram gedeeld terwijl ze poseerde in de sportschool.

5 Is Kim Kardashian weer klaar om te daten?

De realityster is klaar om in de datingpool te springen en opnieuw een keuzepartner te kiezen. Volgens E! bronnen, de KUWTK-ster heeft tal van opties, aangezien haar vrienden constant proberen haar in contact te brengen met potentiële partners. De 41-jarige is niet alleen openhartig over haar interesse om weer te daten, ze vraagt zich af met wie ze de volgende keer zal daten.

"Kim zei dat ze klaar is om te daten, maar het moet de juiste persoon zijn die haar leven begrijpt", deelde de bron mee.

4 Welke A-Lister willen fans dat Kim Kardashian als volgende date?

De fans van de reality-tv-ster zijn misschien enthousiaster over het feit dat Kim Kardashian met iemand anders uitgaat dan zij is. Fans verzenden de schoonheidspersoon met verschillende mannen, meestal beroemdheden, en gaan zelfs zo ver dat ze een lijst maken en weddenschappen plaatsen op 20 mogelijke kandidaten, van de meest tot de minst waarschijnlijke.

Top op de lijst zijn Van Jones en Brad Pitt. Kim en Brad ontmoetten elkaar op Kim's project voor criminele hervorming en werden hand in hand gezien op een Oscars-feest dat fans enthousiast maakte en tot speculaties leidde.

3 Is Kim Kardashian vrijgezel?

In maart 2022 werd de vakbond KimYe officieel ontbonden. In de maand voordat ze wettelijk ongehuwd werd verklaard, verzocht de oprichter van de SKKN de rechtbank om een snelle beslissing over de beëindiging van hun 7 jaar durende huwelijk na Kanye's voortdurende verkeerde informatie over hun privéfamilie.

Kim's scheiding van de rapper maakte het haar derde na mislukte huwelijken met Damon Thomas en Kris Humphries. Na haar recente breuk met Davidson is de KUWTK-ster nu single in elke zin van het woord.

2 Wat Kim Kardashian wil in haar volgende man

Kim Kardashian
Kim Kardashian

In de loop der jaren heeft de SKKN-eigenaar genoten van een divers datingprofiel, maar met haar bereidheid om de datingpool in te gaan, is Kim op zoek naar iets nieuws in haar volgende man.

Volgens interne bronnen overweegt de KUWTK-ster voor de verandering met een oudere man te daten. Kim verlangt naar een partner die haar behoefte begrijpt om er te zijn voor haar kinderen en zaken. Buiten de leeftijdsfactor heeft Kim vrijheid als topprioriteit geplaatst voor haar toekomstige ontmoetingen.

1 Zal Kim Kardashian weer samenkomen met Kanye West?

Het nieuws van de reality-tv-ster die dingen beëindigt met de voormalige SNL-ster wekte speculaties op dat Kim en Kanye West dingen zouden kunnen oplossen. Dit werd verder onderbouwd toen Kim Kardashian en hun dochtertje, de 4-jarige Chicago, werd gezien in volledig zwarte outfits ter ondersteuning van Kanye's modelabel, Yeezy.

Talloze bronnen hebben echter bevestigd dat Kim niet meer samen zal komen met Kanye. Belangrijker dan hun verschillen zijn hun kinderen en het paar is blij met het co-ouderschap van hun kinderen.

Aanbevolen: