Fans willen dat Kim Kardashian met Brad Pitt gaat daten na haar scheiding van Pete

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Kim Kardashian met Brad Pitt gaat daten na haar scheiding van Pete
Fans willen dat Kim Kardashian met Brad Pitt gaat daten na haar scheiding van Pete
Anonim

Gezien het soort blootstelling waar Kim Kardashian dagelijks mee te maken heeft en de constante media-aandacht die haar relaties altijd hebben gekregen, is het indrukwekkend dat ze in staat is geweest om wat niveau van privacy. Haar datingleven kwam weer in de schijnwerpers toen ze met Pete Davidson begon te daten na haar scheiding van Kanye West.

Hoewel ze het ideale koppel voor elkaar leken te zijn, hoorden fans onlangs dat ze uit elkaar waren. Het leek er zelfs op dat de twee volledig toegewijd waren, maar het leven als beroemdheid lijkt snel te veranderen.

Nu de schoonheidsmagnaat naar verluidt weer vrijgezel is, willen koppelaarsfans dat ze uitgaat met de ex-man van Angelina Jolie, Brad Pitt. Of iemand die net zo beroemd is!

Is Kim Kardashian weer vrijgezel?

Moeder van vier, Kim Kardashian en haar beau Pete Davidson, een voormalig lid van de Saturday Night Live-cast, hebben ervoor gekozen hun relatie te beëindigen. Hun liefdesverhaal kwam blijkbaar tot een einde na negen maanden daten.

Bronnen dicht bij het paar hebben gezegd dat ze "veel liefde en respect voor elkaar hadden", maar ze ontdekten dat hun strikte schema's en langeafstandsdynamiek het extreem moeilijk maakten om een romance voort te zetten.

Hoewel hun breuk blijkbaar minnelijk was, is het goed om te zien dat de twee zich nog steeds hun goede tijden samen kunnen herinneren. Kim, die vorig jaar de scheiding aanvroeg van Kanye West en onlangs afscheid heeft genomen van Pete Davidson, is zeker weer beschikbaar.

De schoonheid blijft haar geest hoog houden tijdens het omgaan met haar uiteenvallen en voogdijkwesties, zelfs als ze geen partner aan haar zijde heeft.

Maar fans lijken meer geïnteresseerd te zijn om Kim weer in de datingpool te zien. Ze hebben snel gespeculeerd wie de volgende zal zijn in het liefdesleven van de beroemdheid.

Hoewel ze niet publiekelijk heeft gesproken over haar recente breuk, is Kim online trending geweest omdat gebruikers hebben gewed op wie ze als volgende zou kunnen daten - en een van de mannen op de lijst is Brad Pitt.

Fans willen dat Kim Kardashian in Hollywood gaat daten

Fans hebben een lijst gemaakt met mogelijke mannen voor Kim tot nu toe. De lijst die online circuleert, bestaat uit 20 mogelijke kandidaten, die gerangschikt zijn van meest tot minst waarschijnlijk in termen van gokkansen.

Met het online wedden leken Kims fans zich meer zorgen te maken over haar volgende minnaar. Blijkbaar kreeg Van Jones de hoogste procent kans, terwijl andere namen achterop liepen tussen een kans van negen en zes procent. Velen zouden heel graag de schoonheid van Van willen zien, met een fan die schrijft: "Ik kan niet wachten tot Van Jones en Kim openlijk gaan daten."

Kim's volgers stemmen op haar tot nu toe Brad Pitt

Niet alleen Van Jones en anderen staan op de lijst, maar sommige volgers van Kim reageerden ook op een totaal schokkende manier toen ze suggereerden dat ze uit moest gaan met Hollywood-superster Brad Pitt. Een van hen merkte op dat Kim 'een date met meneer Brad Pitt' nodig had.

Een andere Twitter-gebruiker schreef: "Kim is nu vrijgezel. Ze heeft de macht om legendarische acteurs als Leo, Johnny Depp en Brad Pitt te daten en ook om met beroemde miljardairs [sic] zoals Bill Gates en Jeff Bezos te daten en om ook een beroemde koninklijke prins te daten om veel meer aandacht van de wereld te krijgen.

Kim Kardashian en Brad Pitt deelden ooit een vertederend moment toen ze elkaar kruisten op de met sterren bezaaide 2020 Oscars afterparty van Vanity Fair. Tijdens de viering boog de acteur zich naar voren om Kims hand in zijn beide handen te nemen. Daarna praatten ze een paar ogenblikken, waarbij ze waarschijnlijk gefeliciteerd met hun onderneming.

Nu zowel Kim als Brad gescheiden en vrijgezel zijn, is er dan een kans voor de twee om met elkaar te daten? In feite is de Hollywood-acteur naar verluidt terug in de datingpool, maar hij heeft "geen interesse om zich te settelen" en is niet klaar om een serieuze relatie aan te gaan.

Wat Kim betreft, ze heeft nog niets gezegd over haar liefdesleven. Maar het is logisch dat ze op zoek gaat naar een nieuwe partner nu zij en Pete naar verluidt (maar in der minne) uit elkaar zijn.

Aanbevolen: