Inside Jacob Elordi's ontroerende relatie met zijn ouders

Inhoudsopgave:

Inside Jacob Elordi's ontroerende relatie met zijn ouders
Inside Jacob Elordi's ontroerende relatie met zijn ouders
Anonim

Dus, Nate Jacobs heeft papa- en mamaproblemen. Daar bestaat geen twijfel over. Het Euphoria-personage is gemakkelijk een van de meest walgelijke maar gecompliceerde afgebeeld op een show vol met hen. Dat geldt ook voor Cassie Howard, die misschien meer op Sydney Sweeney lijkt dan we dachten.

Maar de man achter de vaak brutale pestkop lijkt de gespannen relatie van zijn personage met zijn ouders niet te delen. Terwijl Jacob Elordi, wiens opkomst tot het sterrendom ronduit indrukwekkend was, beweert close te zijn met zijn vader en moeder, zijn er onderweg uitdagingen geweest.

Jacob Elordi's jeugd

"Toen ik opgroeide als de baby, werd ik verwend, en ik ben nog steeds verwend", zei Jacob in een interview in 2020 met GQ. "Ik ben nog nooit niet verwend geweest."

Jacob groeide op als het jongste kind. Hij had drie oudere zussen, van wie er één balletdanseres was. Door haar baan verhuisde zijn familie van Brisbane, Australië naar het veel kunstzinnigere Melbourne toen hij nog maar een kind was.

Op 12-jarige leeftijd vond Jacob zijn liefde voor acteren. Hoewel, volgens zijn fantastische 2022-interview met GQ, Jacob ook een atleet was.

Eigenlijk was hij Troy Bolton in High School Musical. Een jonge man gevangen tussen twee verschillende paden.

"Vanaf het moment dat ik een toneelstuk op [school] speelde, werd ik op school homo genoemd", zei Jacob tegen GQ.

"Maar ik had zoveel vertrouwen in mezelf. Omdat ik beide kon: ik was best goed in sport en ik denk dat ik best goed was in theater", vervolgde hij.

"Ik had het gevoel dat ik erboven stond, of ik voelde me er ouder door. Ik voelde me wijzer. Ik was nooit bang dat mijn leeftijdsgenoten zouden denken dat ik minder dan een man was. En er is ook de klassieker Ik deed toneelstukken met meisjesscholen. Ik breng mijn weekenden door met de mooiste vrouwen van de school hiernaast en lees de meest romantische woorden die ooit zijn geschreven."

Dit is duidelijk waar Jacob het charisma en de charme ontwikkelde die hem uiteindelijk in staat zouden stellen een aantal prachtige en getalenteerde vrouwen in Hollywood te transfixen.

Jacob Elordi's relatie met zijn moeder

Hoewel Jacob veel kritiek kreeg vanwege zijn ietwat dichotome levensstijl op school, kon zijn moeder niet meer ondersteunend zijn.

Volgens zijn interview met GQ is Jacobs relatie met zijn moeder, Melissa, de beste in zijn leven.

"[Mijn moeder is] de meest aanwezige, liefdevolle, gewoon mooie, engelachtige mens op deze planeet," zei Jacob tegen GQ.

Jacob kon voortdurend een sterke band met zijn moeder ontwikkelen dankzij haar vrijwilligerswerk in de lunchroom van zijn school. Ze was een thuisblijfmoeder en vulde haar dag door aan haar kinderen te blijven geven, zelfs op school.

Natuurlijk is deze relatie blijven bloeien terwijl Jacob roem en een beetje fortuin heeft gevonden. Tenminste in vergelijking met de vrij bescheiden opvoeding die hij in Australië had.

In zijn interview met GQ legde Jacob uit dat zijn moeder ook enorm wordt geïnvesteerd in de personages die hij speelt. Dit omvatte een keer dat ze boos op hem was vanwege een gruwelijke actie die Nate had gepleegd op HBO's Euphoria.

Ondanks een hekel aan het type man dat Jacob speelt in de HBO-show, hebben zij en haar man een shirt met zijn gezicht erop. Ze hebben zelfs T-shirts met de gezichten van alle tv- en filmpersonages van Nate.

Jacob Elordi's relatie met zijn vader

Er lijkt op zijn minst een kleine afstand te bestaan tussen Jacob en zijn vader, John.

John emigreerde van Baskenland naar Australië toen hij pas 8 was. En sindsdien heeft hij het soort arbeidsethos dat Jacob beweert te willen.

In feite is het veilig om te zeggen dat Jacob absoluut dol is op zijn vader.

"[Mijn vader is de] totem van het soort man dat ik zou willen zijn," vertelde Jacob aan GQ.

John, die huisschilder is, bouwde het huis in Brisbane waar Jacob en zijn drie zussen opgroeiden. Het kostte hem maar liefst 13 jaar.

Maar zoals hierboven vermeld, is er een verbroken verbinding. En het is dat John Jacobs carrièrekeuze niet helemaal begrijpt. Maar volgens GQ heeft dit John er niet van weerhouden zijn zoon te steunen. Hij doet het gewoon op zijn eigen manier.

"[Mijn vader zal] nog steeds zeggen: 'Ga je die ene filmen… waar je aan het zoenen bent? In de stand?'," legde Jacob uit aan GQ. "[En ik heb zoiets van], 'Nee, pap, ik maak goede films, ik zweer het.' 'Ben je daar een Amerikaan?' 'Ik ben Amerikaan in allemaal, pap.'"

Jacob Elordi's relatie met zijn vader op het scherm Eric Dane

Het lijdt geen twijfel dat de relatie van Nate Jacobs met zijn vader gecompliceerd is… op zijn zachtst gezegd. Maar Jacob en de man die zijn vader speelt, Eric Dane, hebben eigenlijk een veel vriendelijkere dynamiek.

Hoewel het niet allemaal leuk en leuk is.

In zijn interview met GQ beschreef Eric Jacob als "gefocust" op het werk, ondanks dat ze van elkaars gezelschap konden genieten.

Eric Dane, die de vader van Nate Jacobs, Cal, speelt, herkende in Elordi het vermogen van een veteraan om die lange dagen aan te kunnen.

"Er is een niveau van focus dat je de hele dag vasthoudt, zodat je op dat lage kookpunt kunt blijven en de prestaties keer op keer kunt blijven leveren - en [Jacob] heeft dat", zei Eric Dane tegen GQ.

"[Jacob] heeft deze gezellige charme en we maken veel grappen, maar hij is altijd gefocust en hij is altijd voorbereid."

Aanbevolen: