Is het uiteenvallen van Florence Pugh en Zach Braff een goede zaak voor haar carrière?

Inhoudsopgave:

Is het uiteenvallen van Florence Pugh en Zach Braff een goede zaak voor haar carrière?
Is het uiteenvallen van Florence Pugh en Zach Braff een goede zaak voor haar carrière?
Anonim

Tijdens de relatie tussen Florence Pugh en Zach Braff, die in 2019 begon, hadden fans van beiden verschillende meningen. Natuurlijk was de overkoepelende aantrekkingskracht om te roddelen over de relatie van het paar altijd hun leeftijdsverschil. Toegegeven, de twee waren 21 jaar uit elkaar. Ook waar - Florence wilde niemands mening hierover horen.

Nu ze uit elkaar zijn, gaf Florence wel een interview met Harper's Bazaar, waar ze opnieuw uitlegde waarom ze hun relatie - en uiteenvallen - zo privé mogelijk hielden. Zal het feit dat ze vrijgezel is of daten met iemand anders haar carrière nieuw leven inblazen, gezien de recente successen van Pugh, die niets te maken hadden met haar toenmalige relatie?

Ondanks haar succes was de naam van Florence Pugh altijd verbonden met die van Zach

Het is een simpel feit dat tussen 2019 en 2022 mensen schreeuwden om Florence Pugh omdat ze verkering had met Zach Braff. Er waren aanhoudende opmerkingen van geëxtrapoleerde fans op sociale media, en het voormalige paar haalde veel krantenkoppen alleen omdat ze samen waren - maar die krantenkoppen waren meestal niet positief.

En zoals Florence Harper's BAZAAR vertelde, gingen zij en Zach uit elkaar lang voor haar coververhaal en interview in september 2022. Maar ze "voelden gewoon dat zoiets ons echt het voordeel zou doen als we niet zouden hebben dat miljoenen mensen ons vertellen hoe blij ze zijn dat we niet samen zijn."

Hoe mensen misschien het gevoel hebben gehad dat Florence zo veel jonger was dan Zach, dat neemt niet weg dat ze een ongelooflijk getalenteerde professional is die op zichzelf staat.

Terwijl fans (en de media) werden afgeleid door haar relatie, voltooide Florence maar liefst zestien film- en tv-projecten. En laten we eerlijk zijn, fans geven er niet echt om wat Zach Braff in die jaren deed - de bekendheid was allemaal op Florence omdat ze de jongere helft van de relatie was en, velen veronderstelden, een soort slachtoffer te zijn.

Dus, wat zal er gebeuren nu de twee uit elkaar zijn? Het is mogelijk dat de carrière van Florence een ommezwaai kan maken.

Zullen mensen nu echt aandacht besteden aan Florence Pugh als persoon en actrice?

De echte vraag is nu dat Florence's headline-making relatie is beëindigd, zullen mensen haar nu echt als een persoon en een volleerde actrice behandelen?

Zoals ze opmerkte tegen Harper's BAZAAR: "Ik denk niet dat mensen, alleen omdat ze deze baan hebben, dat elk aspect van hun leven moet worden bekeken en beschreven. We hebben ons niet aangemeld voor een realiteit tv-programma."

Florence heeft een punt (hoewel, excuses aan de ster voor weer een ander artikel dat haar persoonlijke leven ter sprake brengt), maar een waar haar fans het niet helemaal mee eens lijken te zijn. Bijvoorbeeld, reageerders op Reddit die reageerden op het bovengenoemde interview, maakten een beetje grapjes over Florence omdat ze een interview gaven over een onderwerp dat ze een paar zinnen eerder had gezegd dat ze het niet wilde publiceren.

Afgezien van dat detail dachten zelfbenoemde fans dat de breuk iets te maken had met het volwassen worden van Florence en haar carrière. Een van hen beweerde: "Dit was onvermijdelijk. Ofwel haar torenhoge carrière of zijn hoge leeftijd zou er een einde aan maken."

Commentaar uit discussie youwantmybiscuits's opmerking uit discussie "Florence Pugh bevestigt haar breuk met Zach Braff".

Een ander merkte op: "Ze is veel volwassener geworden. De jongere vrouw verlaat de oudere man meestal wanneer ze volwassen wordt. Jongens die alleen met jongere vrouwen uitgaan, lijken altijd kinderachtig."

Kortom? De consensus onder die commentatoren was dat Zach Braff een mannelijk kind is, terwijl Florence een hardwerkende carrièrevrouw is.

Of dat het geval is of niet, alleen al de perceptie dat het van fans is, zou de vraag kunnen beantwoorden waarom de carrière van Florence bijna is genegeerd. Gezien de perceptie van fans, zou dit een keerpunt voor haar kunnen zijn in termen van publiciteit en erkenning van haar projecten.

Florence werkt aan (en heeft ingepakt) meerdere projecten in 2022

Ondanks een beetje achter de schermen drama met Olivia Wilde (en anderen), heeft Florence de langverwachte Don't Worry Darling première in 2022, maar dat is niet het enige dat ze heeft voltooid.

Pugh had een stemacteurrol in een Shrek-spin-off in 2022, en ze heeft een handvol projecten die naar verwachting in 2023 zullen uitkomen. Een van die projecten is eigenlijk een film met Braff, en het is een eer voor hen beiden dat na de breuk vinden ze het prima om samen te werken.

Omdat hun werk tenslotte veel belangrijker is dan een relatiedrama. En hopelijk, zodra de stofwolk van opluchting van fans is verdwenen, kan worden erkend dat Florence, zoals ze heeft opgemerkt, niemands slachtoffer was en haar eigen keuzes maakte zonder zich zorgen te maken over wat 'fans' zouden denken.

Aanbevolen: