Ellen Degeneres had een bizarre backstage-regel

Inhoudsopgave:

Ellen Degeneres had een bizarre backstage-regel
Ellen Degeneres had een bizarre backstage-regel
Anonim

Zoals we inmiddels allemaal weten, kreeg Ellen Degeneres' naam een grote hit, dankzij talloze backstage-verhalen over haar gedrag naast collega's en zoveel anderen. Zelfs fans van de show die verscheen tijdens leuke gamesegmenten hadden onbeleefde ontmoetingen met Ellen. Dana Dimatteo verscheen in het spel 'Make It Rain'. Naast NZ Herald gaf ze toe dat haar ervaring op de show heel anders was toen de camera's niet draaiden. Ellen was helemaal stil en na het fragment werden de deelnemers eigenlijk verwaarloosd: "Tijdens reclameblokken brak Ellen uit haar 'aardige' karakter en zat ze humeurig in stilte op haar bank, zonder iemand te erkennen. heel specifieke manier en om alleen te spreken als ze ons een vraag stelde, "zei Dimatteo."Ze lieten ons schreeuwen en backstage rondspringen als test. Toen lieten ze ons daar gewoon achter", herinnert ze zich. "We hebben vrijwel de hele show in onze kletsnatte kleren gewacht tot iemand ons droge kleren zou brengen om in te veranderen. Het was echt ongemakkelijk en koud."

Dat was echt niet zo erg, vergeleken met anderen die regelmatig te maken kregen met Ellens slechte gedrag. We zullen een paar rare regels bekijken die ze achter de schermen had.

Geen oogcontact met stagiaires

Ellen Show Hilary Clinton
Ellen Show Hilary Clinton

Ellens gedrag backstage op de 'Ellen Show' klinkt als een dictatuur. Onder haar vele rare regels, inclusief het kloppen van stagiaires op de reguliere. Ellen heeft zelfs eens tegen een stagiaire gezegd dat ze haar niet in de ogen moest kijken als ze samen in een lift zaten.

Dat was nog maar het begin, want Ellen zou haar personeel ook dwingen om kauwgom te kauwen voordat ze haar kantoor binnenging. Het was ook onmogelijk om een groet van Ellen te verwachten, een deel van het personeel werd pas twee jaar nadat ze hun baan hadden door Ellen begroet.

De eisen van haar ruiter waren niet eenvoudiger. Volgens Discover Lifestyle had Ellen backstage een enorme lijst met eisen. Toen ze op de David Letterman Show verscheen, had ze een lijst met 50 items, waaronder een moeilijk te vinden bloemkool-bladerdeegsnack. Om het nog erger te maken, raakte Ellen de snack niet eens aan, ondanks de hoofdpijn die nodig was om ze te vinden.

Met alle beweringen en verhalen probeert Ellen haar fouten te herschrijven en haar imago opnieuw te veranderen. Er werd gezegd dat ze gekwetst was door de manier waarop ze anderen liet voelen: Als iemand die werd beoordeeld en bijna alles verloor omdat ik gewoon was wie ik ben, begrijp ik echt en heb ik diep medeleven met degenen die anders worden bekeken of oneerlijk worden behandeld, niet gelijk, of – erger – veronachtzaamd. Te denken dat iemand van jullie zich zo voelde is verschrikkelijk voor mij.”

Het zal interessant zijn om te zien of ze haar imago volledig kan herstellen of dat de schade al is aangericht. 2021 wordt een enorm jaar voor Ellen en haar toekomst op televisie.

Aanbevolen: