The Weird Request Eminem had backstage bij zijn concert

Inhoudsopgave:

The Weird Request Eminem had backstage bij zijn concert
The Weird Request Eminem had backstage bij zijn concert
Anonim

De rapgame is de thuisbasis van legendes die het genre naar nieuwe gebieden hebben geduwd en jarenlang de vlag hebben gedragen. Jay-Z is een legende van het spel, terwijl Drake een frissere ster is die de afgelopen jaren het gezicht van het genre is geworden.

Na jaren geleden beroemd te zijn geworden, is Eminem op zichzelf een legende geworden en zijn tijd in de rapgame was geweldig om te zien gebeuren. Eminem is een grote ster en als hij op pad gaat, heeft hij een paar eisen waaraan moet worden voldaan.

Laten we eens kijken naar de interessante backstage-verzoeken van Eminem.

Eminem is een raplegende

In deze fase van zijn carrière is Eminem iemand die geen introductie behoeft. De man brak uit in de tweede helft van de jaren 90 en kon de best verkopende rapper aller tijden worden. Hij heeft door de jaren heen veel klassiekers laten vallen en hij heeft zijn plaats in de geschiedenis gecementeerd.

Ondanks al zijn succes en de invloed die hij heeft gehad op andere rappers, is Eminem bescheiden gebleven over zijn plaats in de rapgeschiedenis.

"Ik weet dat ik er al een minuut ben, maar ik heb niet het gevoel dat ik eerlijk gezegd, in mijn hart van hart, niets meer heb van wat ik heb gedaan, wat ik tot nu toe heb gedaan punt is meer invloedrijk dan ze waren voor hun tijd. Voor mij zal ik nooit meer betekenen dan ze voor hun tijd betekenden. En dat, man, vaak mensen, als ze me vragen wat mijn top favoriete rappers zijn, ik don Ik weet niet eens hoe ik dat moet beantwoorden, want er zijn zoveel rappers die zo geweldig zijn geweest en nog steeds geweldig zijn, "zei de rapper.

Dankzij het ongelooflijke succes dat Eminem tijdens zijn carrière heeft gevonden, is het vanzelfsprekend dat hij de hele wereld heeft rondgereisd om voor een groot publiek op te treden.

Hij heeft de planeet rondgereisd

Eminem staat bekend als een artiest die een geweldige show neerzet, en fans over de hele wereld hebben de kans gehad om hem in verschillende fasen van zijn carrière te zien. De man was headliner op grote festivals en speelde vrijwel overal waar een artiest ooit van zou kunnen dromen.

Zelfs met die ervaring heeft de rapper tijdens zijn illustere carrière dingen opnieuw moeten leren. Met zijn geschiedenis van middelenmisbruik, bijvoorbeeld, heeft Eminem het touren op een andere manier moeten aanpakken.

Na nuchter te zijn, vertelde de rapper in 2010 aan MTV: "Ik zal deze shows doen en kijken hoe ik me daarna voel, en dan nog een paar opzetten. Ik heb opnieuw moeten leren om nuchtere shows te doen, omdat er waren zoveel jaren dat ik niet wist hoe ik het moest doen. Alcohol, Valium - al deze dingen waren krukken voor mij, zodat ik niets hoefde te voelen toen ik het podium betrad. Alles nu gaat stap voor stap, een dag tegelijk."

Een manier om het toeren gemakkelijker te maken en het zo comfortabel mogelijk te maken, is door een toerrijder te hebben, wat een lijst is met dingen die je backstage moet hebben. Eminem heeft toevallig een paar unieke dingen nodig.

Zijn backstage-verzoeken zijn uniek

Af en toe worden tourrijders van grote artiesten gelekt, en deze rijders kunnen ronduit belachelijk zijn om doorheen te kijken. Over het algemeen is de tourrijder van Eminem niet gek, maar hij heeft wel een paar interessante verzoeken.

Volgens Business Insider is "De "Rap God" niet al te veel onderhoud. Afgezien van fruit, eten en drinken, wil hij gewoon toegang tot wat gewichten om te trainen. Zorg ervoor dat Marshall Mathers ook een cd-speler die gebrande cd's en sommige lunchables kan afspelen."

Een deel van het eten en drinken dat nodig is, is veel cola light, brood, ginger ale, Red Bull, water, garnalen en bananenpepers. De Lunchables zijn echter het voor de hand liggende hoogtepunt, omdat de meeste mensen Eminem niet als een soort van Lunchables zouden beschouwen.

We hebben wel gezegd dat deze tourrijder niets is in vergelijking met anderen, en een snelle blik op wat Mariah Carey heeft geëist, zal dat punt bewijzen.

Business Insider laat zien dat Carey vereist dat "elke kamer moet worden gedrapeerd. Zwarte gordijnen zijn prima." Het houdt ook in dat "de toegangsdeur naar de woonkamer moet openen, niet naar de kleedkamer", en dat de "temperatuur ongeveer 75 graden moet zijn". Ze heeft ook een aantal voedseleisen, waaronder gebakken kip en Chardonnay.

Eminem heeft alle succes en luxe verdiend die hij door de jaren heen heeft gevonden, inclusief Lunchables.

Aanbevolen: