Eminem heeft geen hoog onderhoud, maar hij had ooit een raar backstage-verzoek

Inhoudsopgave:

Eminem heeft geen hoog onderhoud, maar hij had ooit een raar backstage-verzoek
Eminem heeft geen hoog onderhoud, maar hij had ooit een raar backstage-verzoek
Anonim

Een goede indicatie dat een muzikant of beroemdheid de grote tijd heeft 'gemaakt', kan worden afgemeten aan een factor die vaak onder de radar vliegt als ze denken aan de voordelen van roem die ze kunnen genieten van de vruchten van hun bijdragen aan de popcultuur. Of ze nu wel of niet beroemd genoeg zijn om hun eigen kleedkamer backstage te rechtvaardigen bij een evenement of optreden op tournee!

Veel opkomende artiesten en aspirant-entertainers dromen van de dag dat ze beroemd genoeg worden om ruimte te krijgen die exclusief aan hen toebehoort. Een kleedkamer kan vaak dienen als een toevluchtsoord waar een ster momenten van rust kan vinden in hun drukke schema's om te ontspannen en hun volgende stappen te verwerken. Vaak weet een beroemdheid precies wat ze nodig hebben om zijn of haar persoonlijke rust te bereiken, en die items kunnen soms een paar wenkbrauwen doen fronsen.

In veel gevallen stelt een muzikant een zogenaamde tourrijder samen, bestaande uit de essentiële items die ze nodig hebben om het slopende tempo van het reizen door stad naar stad te overleven, of misschien gewoon om door een enkele reis te komen prestatie. In het geval van Marshall ' Eminem' Mathers, staat de Real Slim Shady erom bekend een eclectische lijst met items samen te stellen om onderweg te overleven! Tegenwoordig leidt Eminem een leven dat kan worden geïnterpreteerd als een verre schreeuw van de levensstijl die hij leidt toen hij beroemd werd. De rapper, die nu volledig nuchter is en geen enkele vorm van alcohol in zijn tourrijder vraagt, zou eerder verschillende middelen vragen om een omgeving te behouden waarin hij zou kunnen gedijen, aldus een voormalige bodyguard die beschreef Eminem in de gaten houden als "24/7 op hem passen."

Levensstijlen van de rijken en simplistisch

Eminem kijkt in de verte
Eminem kijkt in de verte

Nu zijn veel items over Eminem's tourrijder logisch voor zijn levensstijl als een van de meest legendarische rappers van de afgelopen 30 jaar; De hiphopmagnaat heeft al het mogelijke materiaal nodig om ervoor te zorgen dat hij voldoende gehydrateerd blijft. Tussendoor ervoor te zorgen dat hij een verscheidenheid aan vloeistoffen heeft om zijn dorst te lessen, variërend van frisdranken tot Red Bull, zorgt Eminem ervoor dat hij een verscheidenheid aan eten heeft om te combineren met zijn drankverzameling.

Als Eminem honger heeft na een show of tijdens bepaalde ma altijden, zorgt hij voor een balans tussen simplistische en gezonde items, maar Em weet wanneer het tijd is om te genieten! Een van zijn eclectische voedselbehoeften komt niet overeen met de andere culinaire keukenopties op zijn lijst. Volgens Business Insider is Eminem dol op een item waarvan velen van ons hoopten dat onze ouders ons zouden inpakken voor onze schoollunches: een Lunchable! Een beroemdheid kan op elk gewenst moment kiezen voor een meer aan de dure kant broodje, maar Eminem's favoriete variëteit aan Lunchable sandwichcombinaties, waaronder 'Drie kalkoen en drie met ham en kaas', laat zien hij vindt het leuk om soms terug te gaan naar de basis, en er is hier geen pretentie!

Eén ding wordt extreem duidelijk door een kijkje te nemen bij een van zijn tourrijders uit 2010 - we leren dat hij echt, heel erg van broodjes houdt! Het eten van dezelfde troostma altijd wordt na een tijdje misschien een beetje saai, maar bij Eminem bevat zijn broodjesmenu veel variatie en de combinaties van verschillende broodjesinhoud kunnen hem vele nachten onderweg kosten. Volgens The Smoking Gun is Eminem zich bewust van het feit dat hij afwisseling heeft voor zijn hopelijk broodjesminnende bedrijf, en zijn bewustzijn blijkt uit zijn verzoeken om zowel wit- als tarwebrood.

Het opnemen van een verscheidenheid aan vleeswaren is essentieel om een verscheidenheid aan interessante keuzes te behouden. De tour van Eminem in 2010 kan worden geïnterpreteerd als de tour waarin hij verschillende soorten sandwiches verkende en beschikbaar maakte voor iedereen in zijn backstage-crew. In het bijzonder verzocht Eminem om honingesdoorn en gerookte kalkoen, samen met honingham en salami voor zijn verschillende sandwiches, via The Smoking Gun.

Voor degenen rond de persoonlijke baan van Eminem die misschien niet zo enthousiast waren over het maken van een metaforische tour door de talloze soorten sandwichcombinaties die op zijn tourrijder werden gevraagd. Hij liet veel ruimte op de toerrijder voor een liefhebber en meer uitgebreid type gehemelte; Eminem heeft een verzoek ingediend voor milde jalapenopepers, in plakjes, en een ongelooflijk uniek type peper - een pot bananenpeperringen!

Onder een vrij algemeen geliefde combinatie van sandwiches en een selectie paprika's aan de meer verfijnde kant, vroeg Eminem ook om "Grote, verse jumbo-garnalen", met "Cocktailsaus en veel citroenen!" Die citroenen zouden nog steeds goed worden gebruikt; De tourrijder gaf ook gedetailleerde verzoeken om hete thee met schijfjes citroen en flessen honing.

Eenvoud blijft de kern van Eminem's wens om de meest comfortabele omgevingen te creëren die mogelijk zijn tijdens een tour. Volgens Marie Claire "kon hij zich niets aantrekken van de meubels in zijn kleedkamer", en zijn topprioriteit was ervoor te zorgen dat hij genoeg opties op het menu had voor voeding!

We hebben allemaal gehoord van het idee dat beroemdheden "Net als wij" zijn, en een groot voorbeeld dat de concepten van een gewone levensstijl illustreert, is te vinden in de verzoeken van beroemdheden die in hun tourrijder worden gevonden. Ja, sommige verzoeken kunnen als een beetje vreemder worden geïnterpreteerd dan andere, maar er kan enorm veel inzicht zijn in de menselijke natuur en verbinding als het gaat om het beveiligen van de items om een beroemdheid zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen!

Aanbevolen: