Prince had een bizarre vraag naar zijn 'New Girl'-cameo

Inhoudsopgave:

Prince had een bizarre vraag naar zijn 'New Girl'-cameo
Prince had een bizarre vraag naar zijn 'New Girl'-cameo
Anonim

Gedenkwaardige cameeën kunnen elke show of film des te interessanter maken, vooral als ze niet van tevoren worden verwend. Kijk maar naar Matt Damon's Thor: Ragnarok cameo of Tom Cruise's Tropic Thunder cameo voor het bewijs hiervan.

In 2014 maakte Prince een verrassende cameo op New Girl, en het was zowel hilarisch als volledig onverwacht. Prince was briljant in de aflevering, maar hij had wel één voorwaarde waaraan hij moest voldoen voordat hij verscheen.

Laten we terugkijken naar de cameo van Prince op New Girl en meer te weten komen over zijn enige voorwaarde om in de show te verschijnen.

Prins is een legende

Er zijn echt maar weinig artiesten in de muziekgeschiedenis die hetzelfde stempel hebben gedrukt als Prince tijdens de grootste jaren van zijn carrière, en de man bewees talloze keren dat hij een absolute stud was in alle facetten van muziek. Hits maken? Controleren. Legendarische liveshows? Controleren. Een onvergetelijk personage? Je weet het!

Prince kon naam maken in de muziek, en toen hij eenmaal op het grote scherm kwam met Purple Rain, liet hij de wereld ook zien dat hij ook in de wereld van acteren een solide prestatie kon leveren. Het hielp zeker dat hij een van de beste soundtracks aller tijden maakte, maar zijn acteerwerk op zich was geweldig.

Na het uitbreken op het grote scherm met Purple Rain, dachten sommigen misschien dat Prince een productieve acteercarrière zou hebben, maar dit is nooit gebeurd. In plaats daarvan was hij vrij selectief in de projecten waarin hij verscheen, die een rol speelden in zijn zeldzame acteerwerk.

Hierdoor waren fans van hem verbaasd toen ze hem in 2014 in een succesvolle sitcom zagen verschijnen.

Hij maakte een verrassende verschijning op 'New Girl'

Prins op New Girl
Prins op New Girl

Als je New Girl hebt gezien, weet je al dat de aflevering met Prince gemakkelijk een van de beste in de geschiedenis van de show is. Zijn cameo was volkomen onverwacht, aangezien Prince na Purple Rain geen productieve acteur was, en toen hij zijn opwachting maakte, bereikte de aflevering echt een ander niveau.

Zoals je je kunt voorstellen, was de cast overdonderd toen het muziekpictogram op de set verscheen om deel te nemen aan een show waar hij echt graag naar keek.

Toen we het over de cameo hadden, zei Zooey Deschanel: Het was een hoogtepunt van mijn hele leven. Het was geweldig om gewoon met hem om te gaan. Tot de laatste seconde wisten we niet zeker of hij zou komen om in te stellen… We hadden zoiets van, 'ik hoop dat hij het type is dat opduikt.'”

Gelukkig kwam Prince wel opdagen en kon hij een hilarisch optreden leveren dat meteen een van de beste in de geschiedenis van de show werd. Niet alleen was zijn optreden geweldig, maar de aflevering als geheel blijft zo memorabel als maar kan.

Om ervoor te zorgen dat Prince op de show zou komen rocken, had hij een eis waaraan moest worden voldaan, en dit was iets dat fans overrompelde toen het uiteindelijk werd onthuld.

Zijn bepaling had betrekking op de Kardashians

Dus, wat was de vreemde voorwaarde van Prince voor zijn New Girl-uiterlijk? Laten we zeggen dat de iconische Prince geen fan is van de Kardashians en er zeker van wilde zijn dat ze niet bij de aflevering betrokken waren.

Zooey Deschanel onthulde: "Het blijkt dat iemand uit het kamp van Prince zei: 'Wie zijn de beroemdheden? Ik hoop dat het geen Kardashian is'. Het is echt triest omdat Khloe Kardashian en Kris Jenner heel vriendelijk waren binnengekomen en neergeschoten [a] scene… Ik voelde me zo slecht, want het was duidelijk dat iedereen zijn best had gedaan om die dag aanwezig te zijn, maar Prince leidde de show.”

Het is geweldig dat Prince in de iconische aflevering verscheen, maar dit moest zeker bitterzoet zijn voor Kris en Khloe, die al wat opnames hadden gemaakt voor de show.

Sommigen zijn hier misschien niet bekend mee, maar Prince was nooit verlegen om zijn afkeuring van de bekendheid van de Kardashian te uiten. Hij schopte Kim van het podium tijdens een van zijn concerten en verklaarde zelfs dat ze geen talent had.

"Ze is een aardig meisje, maar ze heeft geen talent. Ze kan niet dansen, ze kan niet zingen, ze kan niets doen", zei hij ooit.

Gelukkig speelde Prince in een van de beste afleveringen van New Girl, en Kris en Khloe deden gewoon, weet je, wat ze doen.

Aanbevolen: