Tristan Thompson getrolld terwijl hij alleen Khloé Kardashian schreeuwt op Moederdag

Tristan Thompson getrolld terwijl hij alleen Khloé Kardashian schreeuwt op Moederdag
Tristan Thompson getrolld terwijl hij alleen Khloé Kardashian schreeuwt op Moederdag
Anonim

Tristan Thompson is bekritiseerd omdat hij alleen de moeder van zijn dochter True Thompson, Khloé Kardashian, een fijne Moederdag wenst.

De 30-jarige basketbalster bracht zondag ook een eerbetoon aan zijn moeder op zijn Instagram-verhalen.

Hij deelde een foto van zowel Khloé als dochter True die poseerden voor de camera, samen met een speciaal bericht.

'Happy Mother's Day @khloekardashian ik hou van je, 'zei Thompson in de Instagram-verhaalpost, samen met een emoji met een hart, een emoji met twee hartjes en een emoji voor een kussend gezicht.

Hij deelde ook een foto met zijn moeder, Andrea Thompson, met het bijschrift: "Happy Mother's Day to my MOMMY. I love you soo much."

Thompson heeft Jordan Craig niet genoemd - met wie hij de vierjarige prins Thompson deelt.

Tristan Thompson Moeder True Khloé Kardashian True Thompson
Tristan Thompson Moeder True Khloé Kardashian True Thompson

Jordan is een social media influencer en lifestyle blogger. Ze heeft haar eigen website waar ze gezond leven en stijl promoot. Ze ontmoette Tristan in 2014 en ze waren ongeveer twee jaar samen. Het paar ging ergens in 2016 uit elkaar, maar de exacte tijd is niet duidelijk.

Tristan begon Khloé te zien in augustus van dat jaar, maar is altijd onvermurwbaar geweest dat hij en Jordan al uit elkaar waren voordat ze bij elkaar kwamen.

Fans waren echter in de war over waarom hij de moeder van Prince gisteren niet noemde op Moederdag.

"Vergat hij zijn eerste baby-mama die een waardige stilte bewaarde nadat Khloe een affaire had met haar vriend terwijl ze zwanger was van hun zoon", schreef een persoon.

"Hoe zit het met de moeder van zijn andere kind? Het is een vreemde situatie deze keer", voegde een tweede eraan toe.

Ondertussen heeft de vrouw in het centrum van het laatste Khloé Kardashian/Tristan Thompson-schandaal, Sydney Chase, een screenshot op IG geplaatst, naar verluidt van de realityster.

De snap toonde een melding van Khloé's geverifieerde Instagram-account die het model direct berichten stuurde. De vermeende DM zei: "Hé Sydney, dit is Khloé. Ik zou het op prijs stellen als ons gesprek vertrouwelijk kan blijven."

The Shade Room betrapte het bericht voordat Sydney besloot het van haar Instagram-verhaal te verwijderen. Vorige week verscheen Chase op Adam 22's No Jumper-podcast, waar ze onthulde dat ze een affaire had met Thompson.

Vervolgens las Chase in een onbedekte Instagram Live, oorspronkelijk uitgezonden op 8 april, sms-berichten voor die ze zou hebben ontvangen van de Boston Celtic-forward.

Sydney leek aanvankelijk niet te weten dat ze te zien was in de Live van haar vriend. In het fragment dat door The Sun werd verkregen, werd Chase gezien die openhartig sprak over de vader van twee.

"Tristan Thompson zei net: 'Stuur me een foto van je [onhoorbare]', "' las ze hardop voor, terwijl ze naar haar mobiel staarde.

"Tristan zei letterlijk: 'Ja schat, dat vind ik leuk. Ik wil zien hoe ze eruit zien. Ik ben nieuwsgierig. Je hebt me enthousiast gemaakt om terug te komen.'"

Toen ze merkte dat ze werd gefilmd, reageerde Sydney snel nonchalant door te zeggen: "Oh ja, dit is op Live. Ik sta op het punt mezelf in de a te neuken. Ach ja, het is prima."

Ze vervolgde: "Misschien, op dit punt, is het leven. Ik teken niets, je deed wat je deed, dat is op jou. Tristan sloeg me. Ik heb hem niet geslagen."

Chase beweerde toen dat Thompson zei dat ze op zijn ex Jordan Craig leek, die toevallig de moeder is van zijn eerste kind, zoon Prince.

"Blijkbaar is Khloe niet zijn type, maar ik ben zijn type en [onhoorbaar.] Hij wilde de status en in staat zijn om die status te behouden, maar ik leek precies op zijn ex en ben zijn type," beweerde ze in de duistere video.

"Zijn baby mama. Maar hij belde me net en zei: 'Je bent wat ik leuk vind' en ik zei: 'Je bent met iemand.'"

Aanbevolen: