Hoeveel is 'The Bachelorette'-ster Andi Dorfman vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'The Bachelorette'-ster Andi Dorfman vandaag waard?
Hoeveel is 'The Bachelorette'-ster Andi Dorfman vandaag waard?
Anonim

Andi Dorfman is een naam die elke The Bachelor-fan zou herkennen! Andi werd voor het eerst bekend als deelnemer in het 18e seizoen van de reality-datingserie, waar ze notoir wegliep van de seizoensleider, Juan Pablo.

De ster verscheen later als de hoofdrolspeler van seizoen 10 van The Bachelorette, waar ze verder naam maakte met de Bachelor-natie. Hoewel haar zoektocht naar liefde is mislukt, blijft Andi een succes op zich.

Met een boekdeal, een aantal aanbevelingen en natuurlijk haar achtergrond in de rechten, zijn fans benieuwd waar Andi Dorfman v alt als het gaat om het vermogen van vrijgezellenstudenten!

Hoeveel is Andi Dorfman waard?

Andi Dorfman is geboren en getogen in Atlanta, Georgia, waar haar passie voor het recht voor het eerst begon. Na haar studie aan de Louisiana State University en haar afstuderen aan de Wake Frest School of Law, begon Andi haar carrière als assistent-officier van justitie in Georgia.

Ondanks haar juridische achtergrond kreeg Andi bekendheid in de publieke belangstelling nadat ze in seizoen 18 van The Bachelor in 2014 verscheen.

De ster verscheen in het beruchte Juan Pablo-seizoen en kreeg erkenning binnen The Bachelor-natie voor het stoppen met de competitie en het weglopen van Juan Pablo Galavis.

Haar schokkende maar volkomen begrijpelijke zet zorgde voor veel opschudding, waardoor de producenten geen andere keuze hadden dan haar de hoofdrol te geven in seizoen 10 van The Bachelorette. Andi nam naar verluidt afscheid van haar baan, maar nam later voorgoed ontslag!

Na haar succes in de show en haar vele ondernemingen sindsdien, heeft Andi een nettowaarde van $ 300.000 verzameld, wat een behoorlijk indrukwekkende prestatie is voor een reality-tv-persoonlijkheid.

Na Josh Murray als winnaar te hebben gekozen en datzelfde jaar verloofd te zijn, is het duo sindsdien uit elkaar gegaan en heeft Andi zich op zichzelf geconcentreerd, zo erg dat ze van New York City naar Californië is verhuisd!

Met een mix van emoties zeg ik: "Vaarwel NYC!" De tijd is gekomen om afscheid te nemen en te vertrouwen op de magie van een nieuw begin", schreef Andi bij haar Instagram-foto.

Sinds haar verhuizing naar Los Angeles heeft Andi een scala aan endossementdeals en sponsorships aangenomen, waarvan ze er vele promoot en bespreekt op haar sociale-mediaplatforms.

Alsof haar tijd in de serie niet genoeg was, schreef Andi niet één, maar twee boeken. In 2016 bracht Andi It's Not Okay: Turning Heartbreak Into A Happily Never After uit, en in 2018 bracht Andi haar tweede boek uit, Single State Of Mind.

Haar tijd als auteur heeft haar zeker goed gedaan, maar een andere passie van Andi is natuurlijk fitness! De ster gaat helemaal over dat strand-, yoga- en sportschoolleven, en we geven haar zeker niet de schuld.

Terwijl ze zich na haar grote verhuizing in LA vestigt, is het duidelijk dat Andi niet alleen de juiste beslissing heeft genomen, maar nu haar beste leven leidt, of een vrijgezellenleven, zouden we moeten zeggen!

Aanbevolen: