Waar is Chaz Bono vandaag, en hoeveel is hij waard?

Inhoudsopgave:

Waar is Chaz Bono vandaag, en hoeveel is hij waard?
Waar is Chaz Bono vandaag, en hoeveel is hij waard?
Anonim

Chaz Bono is een naam die zeker een paar belletjes doet rinkelen! Hoewel de ster bekend staat om zijn rollen op het scherm, is hij vooral bekend als de zoon van niemand minder dan het popicoon zelf, Cher.

Hoewel gebonden zijn aan Cher niet altijd leuk was, heeft het Chaz zeker tot groot succes gekatapulteerd. De ster heeft een scala aan tv-rollen gekregen, waaronder The Bold & The Beautiful, maar Bono begon voor het eerst op tv, lang geleden toen hij zich bij zijn vader en moeder voegde in The Sonny And Cher Show.

In 2008 haalde Chaz de nationale krantenkoppen toen hij onthulde dat hij transgender was. Bono, die werd geboren als Chastity, maakte een overgang tussen 2008 en 2010 en deelde later zijn proces in de film Becoming Chaz uit 2011. Hoewel hij in de schijnwerpers bleef staan, zijn veel fans benieuwd wat Chaz sindsdien heeft uitgespookt.

Waar is Chaz Bono vandaag?

Chaz Bono is geen onbekende in de schijnwerpers! Nadat hij in de jaren 70 samen met zijn beroemde ouders Cher en Sonny Bono optrad, is de ster sindsdien in de industrie gebleven als acteur, zanger en LGBTQ+-activist. In 2008 onthulde Chaz dat hij zou overstappen en met de wereld zou delen dat hij in feite transgender was.

Sindsdien staat Chaz als een baken van licht voor de transgemeenschap en heeft hij nauw samengewerkt met GLAAD, The Trevor Project en Straight But Not Narrow, om er maar een paar te noemen. Hoewel zijn liefdadigheidswerk zeker een grote impact heeft gehad, heeft Chaz zich ook uitgesproken over politiek, vooral als het ging om de presidentsverkiezingen van 2020. Cher deed ook mee aan de actie en haalde meer dan $ 2 miljoen op voor Joe Biden in een virtuele LGBTQ+-inzamelingsactie.

Gelukkig voor Bono waren zijn inspanningen geenszins verspild na de overwinning van Biden/Harris. Met zoveel van zijn opvattingen en waarden die voortkomen uit zijn ervaring als transman, is het duidelijk dat Chaz niet bang is om zich uit te spreken. Hoewel zijn liefdadigheidswerk een grote impact heeft gehad, is Chaz altijd een entertainer geweest!

Chaz kreeg de rol van dominee Rydale in The Bold & The Beautiful in 2016, hetzelfde jaar belandde hij in de hitserie van Ryan Murphy, American Horror Story. Chaz verscheen in 13 afleveringen tussen 2016 en 2017, waar hij de rol van Gary K. Longstreet op zich nam. In 2019 kreeg Chaz een rol in Famous & Fatal, dat is voordat de pandemie de carrière van de acteur op pauze zette.

Wie is Chaz Bono aan het daten?

Gelukkig voor Chaz was zijn carrière niet het enige dat het goed deed. De ster begon in 2017 te daten met zijn vriendin, Shara Blue Mathes, en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk! Chaz en Shara ontmoetten elkaar via wederzijdse vrienden en kregen een band over hun gelijkaardige opvoeding in Hollywood.

Shara is, net als Chaz, ook een actrice en begon al op jonge leeftijd met acteren toen ze voor het eerst verscheen in Jason Bateman's serie uit 1984, It's Your Move. De twee gingen zich tijdens de pandemie isoleren en werden voor het eerst in oktober 2020 voor het eerst in lange tijd buiten gespot.

In termen van zijn vermogen doet hij het tegenwoordig prima op $500.000.

Aanbevolen: