Hoeveel is Gigi Gorgeous vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Gigi Gorgeous vandaag waard?
Hoeveel is Gigi Gorgeous vandaag waard?
Anonim

Gigi Gorgeous staat al geruime tijd in de schijnwerpers! De YouTuber begon als vlogger en online schoonheidsgoeroe, terwijl ze haar rol als een van de grootste voorstanders van LGBTQ+ opbouwde. Gedurende haar tijd dat ze inhoud maakte, heeft Gigi zich altijd uitgesproken over sociale kwesties met betrekking tot de queer-gemeenschap.

Prachtig, die gemakkelijk een van de coolste namen heeft, vond haar weg van Toronto, Canada helemaal naar Los Angeles, Californië, waar ze haar man, Nats Getty, ontmoette en verliefd werd. Gedurende deze tijd heeft Gigi haar merk opgebouwd, waaronder talloze goedkeuringsdeals, make-upsponsoring en natuurlijk haar Sundance-film This Is Everything.

Aangezien Gigi behoorlijk naam heeft gemaakt op YouTube, iets waar haar mede-Canadese maker Lilly Singh het een en ander van weet, vragen veel fans zich af hoeveel Gorgeous vandaag waard is.

Hoeveel is Gigi Gorgeous vandaag waard?

Gigi Gorgeous domineert de online wereld sinds ze in 2008 voor het eerst video's begon te posten. De in Canada geboren ster kreeg onmiddellijk bekendheid op YouTube en heeft sindsdien 2,8 miljoen abonnees en 2,1 miljoen volgers verzameld op Instagram.

In april 2021 plaatste Gigi een video met de titel 'Coming Out For The Last Time' waarin ze onthulde dat ze panseksueel was. Voorafgaand aan die video was Gigi nog drie keer uitgekomen. De eerste was thuis in Toronto, Canada, waar ze onthulde dat ze homo was. Toen ze naar Los Angeles verhuisde en haar nu echtgenoot Nats Getty ontmoette, onthulde Gigi dat ze trans en lesbisch was.

Hoewel dit misschien moeilijk bij te houden is, weten echte Gigi-fans die haar gedurende haar tijd in de schijnwerpers hebben gevolgd precies wat er aan de hand is. Met zo veel betrokkenheid bij de LGBTQ+-gemeenschap, is Gigi een echte pleitbezorger geworden, door samen te werken met GLADD, The Trevor Project, en natuurlijk haar platform te gebruiken om zich uit te spreken over transkwesties.

Met een carrière die net zo succesvol is als de hare, is het geen verrassing dat Gigi Gorgeous een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft vergaard Dit werd echter mogelijk gemaakt door haar miljoenen views online Gigi heeft gedurende haar carrière ook nauw samengewerkt met een aantal merken. Van deals met Two Faced, het scoren van haar eigen documentaire, This Is Everything, tot het verschijnen op Project Runway All-Stars, About Bruce, The Listener en I Hate Myseflie, om er maar een paar te noemen.

Vergeet niet dat ze nu een Getty is

In 2019 zei Gigi Gorgeous haar "I do's" met niemand minder dan de erfgenaam van Getty zelf, Nats Getty. Het spreekt voor zich dat hun achternaam er een is die absoluut geen uitleg behoeft. Getty had Gigi in maart 2018 in Parijs, Frankrijk voorgesteld. Het duo trouwde later in een privéceremonie in Montecito, Californië op 12 juli 2019.

Nats staat bekend als de kleinzoon van Sir John Paul Getty, die ooit de rijkste persoon ter wereld was. De ontwerper van Strike Oil, die net als zijn broer, August Getty, een behoorlijk talent voor mode heeft, is maar liefst $30 miljoen waard!

Aanbevolen: