Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze beweerde dat 'niemand schattiger is' dan haar zoon Psalm

Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze beweerde dat 'niemand schattiger is' dan haar zoon Psalm
Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze beweerde dat 'niemand schattiger is' dan haar zoon Psalm
Anonim

Kim Kardashian is bekritiseerd door fans nadat ze had verklaard dat er "niemand schattiger" was dan haar zoon Psalm, van twee.

De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster deelde een drietal Instagram-foto's van de schattige peuter.

Kleine Psalm leek te genieten van het gezelschap van zijn moeder terwijl ze samen lunchten in de zon van Calabasas.

Maar sommige commentatoren op sociale media maakten bezwaar tegen Kim die haar jongste kind 'de schattigste' noemde.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CSDjfsKH9Qy/[/EMBED_INSTA]

IK WAS zeggen 'ik weet zeker dat haar andere 3 kinderen blij zullen zijn om te horen dat ze een favoriet heeft', maar laten we eerlijk zijn, dit is VEEL onderaan de lijst met dingen die deze kinderen moeten aanpakken deze vrouw als hun 'moeder', een heel erg louche opmerking gelezen.

"Hoe zit het met je andere kinderen?" een tweede toegevoegd.

"Al haar kinderen zijn prachtig om eerlijk te zijn," viel een derde in.

In de première van seizoen 16 van Keeping Up With the Kardashians, verwees Kim naar haar tweede geboren kind, Saint, als haar 'favoriete' kind.

In de aflevering praten Kim en Kanye over hun familiedynamiek terwijl ze wachtten op hun surrogaat om Psalm te baren. Kim vertelde hoe opgewonden ze was om de energie in huis in evenwicht te brengen en nog een jongen te krijgen. Vervolgens maakte ze grapjes over haar zoon, Saint, die "een van haar favoriete mensen" was. Kanye erg ongemakkelijk. "Ik denk niet dat het goed is als ouders het gevoel hebben: 'Dit is mijn favoriete kind'," vertelde Kanye aan Kim. Maar Kim, die opgroeide met een moeder die vaak grapjes maakt over haar favorieten, zag dat anders."Ik was tien jaar lang de favoriet van mijn moeder, en nu is het Kylie", grapte ze.

Kim Kardashian en Kanye West zitten met kinderen, Saint en North
Kim Kardashian en Kanye West zitten met kinderen, Saint en North

Instagram

In februari vroeg Kim de scheiding aan van haar man Kanye West.

De scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

De 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster diende vrijdag documenten in, via haar advocaat Laura Wasser.

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

[EMBED_TWITTER]

Ondanks de voortdurende scheiding van Kim van Kanye West, 44, steunde de oprichter van KKW Beauty hem nog steeds op zijn luisterfeestje "Danda"

Het voormalige stel leek hun outfits qua kleur op elkaar af te stemmen toen Kardashian, 40, naar buiten stapte in een nauwsluitende leren jumpsuit van Rick Owens ($ 3, 690)

De "Homecoming"-rapper wiegde een monochrome look in dezelfde gewaagde tint, en combineerde een rode tanktop en broek met wat leek op een nieuwe versie van zijn Yeezy Gap Round Jacket ($ 200), die hij alleen in blauw en zwart tot nu toe.

Aanbevolen: