Sommige fans begonnen Ellen DeGeneres op te winden toen ze Mariah Carey interviewde in 2008

Inhoudsopgave:

Sommige fans begonnen Ellen DeGeneres op te winden toen ze Mariah Carey interviewde in 2008
Sommige fans begonnen Ellen DeGeneres op te winden toen ze Mariah Carey interviewde in 2008
Anonim

In Memorium; De Ellen DeGeneres Show.

Fans waren opgewonden toen dat op hun schermen verscheen tijdens de recente MTV Movie Awards, net zo erg als toen ze hoorden dat de show van DeGeneres eindelijk ten einde was. Terwijl sommige fans beginnen na te denken over wie haar zou moeten vervangen, beweert DeGeneres dat het schandaal op de werkplek niets te maken heeft met het einde van de show en dat de beschuldigingen tegen haar georkestreerd waren.

We wisten altijd dat DeGeneres uiteindelijk onder vuur zou komen te liggen. We wisten jaren geleden alle niet-zo-zoete feiten over haar houding die veranderde toen de regisseur cut schreeuwde. Maanden voordat de beschuldigingen naar buiten kwamen, was Ellen trending op sociale media, samen met de hashtag "Ellen is een van de gemeenste mensen ter wereld." We hadden in de loop der jaren zelfs talloze verhalen gehoord over hoe ze echt was en wat haar medewerkers ervan vonden om met haar samen te werken, maar niemand deed iets.

Alleen al door naar haar meest ongemakkelijke interviews te kijken, kun je zien dat er iets aan de hand is, niet alleen buiten het scherm, maar ook op het scherm. DeGeneres maakte zo vaak grapjes over het accent van Sofia Vergara dat fans genoeg materiaal hadden om een compilatievideo te maken. Ze wierp schaduw op tal van andere beroemdheden en beledigde zelfs Celine Dion, allemaal op live televisie. Oude interviews duiken nu weer op, terwijl fans de interviews proberen te vinden die hadden kunnen hebben bijgedragen aan de ondergang van de show (Dakota Johnson - we zien je), en wanneer fans de gastheer begonnen aan te zetten. Er zijn maar weinig beroemdheden die haar nu steunen.

Een dergelijk interview dat bekend staat als een van de slechtste interviews van de presentator van de talkshow, doet weer de ronde. Weet je nog dat DeGeneres Mariah Carey onder druk zette om haar zwangerschap te onthullen? Dat interview is niet iets waar we jaren later niet om lachen.

Carey wil niemand onder de bus gooien…maar dit was ongemakkelijk

Tijdens het hoogtepunt van het drama over de aantijgingen van de giftige werkplek tegen DeGeneres, kwam Mariah Carey naar voren om ons te herinneren aan haar ongemakkelijke interview in 2008 over de show nadat het trend begon te worden op Twitter. En het werd een stuk erger voor DeGeneres.

Ze vertelde erover tijdens een profiel voor Vulture, gepubliceerd op 21 augustus 2020, en zei dat ze nog steeds niet kon geloven dat het gebeurde.

In 2008 ging het gerucht dat Carey zwanger was van haar en haar man, het eerste kind van Nick Cannon. DeGeneres wist dit en wilde dat het nieuws in haar show werd bevestigd, dus deed ze er alles aan om de waarheid uit Carey te lokken.

DeGeneres vroeg haar ronduit, en Carey zei dat ze er niet over wilde praten. Dus de gastheer haalde wat champagne tevoorschijn zodat ze konden proosten.

"Ik kan niet geloven dat je me dit hebt aangedaan, Ellen," Carey keek naar het drankje. "Wat?" vroeg DeGeneres. "Zie je wat Ellen doet? Dit is groepsdruk!" Het publiek lachte gewoon.

"Laten we proosten op het feit dat je niet zwanger bent als je niet echt zwanger bent", zei DeGeneres. "Oh mijn god. Ik kan dat niet geloven," antwoordde Carey ongemakkelijk. 'Waarom zouden we daarop proosten?' vroeg ze, de rare grap van DeGeneres doorziend.

"Hoe zit het met de toekomst. Voor onze beide toekomsten, wie weet wat ze inhouden," probeerde Carey de situatie te redden terwijl hij probeerde van onderwerp te veranderen. "Wie weet?" antwoordde DeGeneres. Het is een ironisch moment, want uiteindelijk zou Carey een rol spelen in de ondergang van de show.

"Oké, ga je gang," zei DeGeneres, terwijl ze wachtte tot Carey dronk, want als ze dat deed, betekende dat dat ze niet zwanger was; als ze niet dronk, was ze dat wel.

Carey nam een klein slokje en DeGeneres zei dat ze zwanger was, ook al ontkende Carey het en zei: "We zullen je vertellen wanneer we een gezin gaan stichten."

Het trieste is dat Carey zwanger was, maar niet klaar was om het aan iedereen te vertellen, en kort na het interview de baby verloor. Over vervloeken gesproken, DeGeneres.

"Ik voelde me extreem ongemakkelijk op dat moment, is alles wat ik kan zeggen. En ik heb echt moeite gehad met de nasleep ervan", vertelde Carey aan Vulture. "Ik was niet klaar om het aan iemand te vertellen omdat ik een miskraam had gehad."

"Ik wil niemand die al wordt gegooid onder een spreekwoordelijke bus gooien, maar ik genoot niet van dat moment." Carey denkt "een empathie die kan worden toegepast op die momenten die ik graag had willen implementeren. Maar wat moet ik doen? Het is als, [zingt] 'Wat ga je doen?'"

Vandaag schreef dat de video's op de website van de show nog steeds lezen: "Ellen Can Tell That Mariah Carey's Pregnant" en "Mariah Carey zal niet reageren op zwangerschapsgeruchten, maar Ellen weet hoe ze een antwoord uit haar kan krijgen zonder iets zeggen."

Carey verscheen ook nog vijf keer in de show.

Twitter heeft haar beschoten

Toen het interview afgelopen zomer weer de kop opstak op Twitter, reageerden fans snel.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Waarom vond je het gepast om Mariah Carey te manipuleren om haar zwangerschap aan te kondigen in je show door te proberen haar alcohol te laten drinken? Had je het gevoel dat ze een miskraam kreeg nadat je gedwongen was haar zwangerschap tegen haar wil in de wereldwijde schijnwerpers? AskEllen."

"Ellen Degeneres is een vreselijk persoon, de rotzooi die ze doet en waarmee ze wegkomt is gewoon verschrikkelijk", zei een ander.

"Vroeger vond ik haar echt leuk, maar ze heeft echt laten zien wat een eikel ze is," zei een andere opmerking.

Andere fans maakten grappen dat Carey in zijn eentje de carrière van DeGeneres had vernietigd door 'absoluut niets' te doen.

Wanneer dit soort interviews weer de kop opsteken, doet het ons denken aan hoe ze er destijds doorheen zijn geglipt. Vond niemand in het publiek of thuis dit een beetje raar, of waren we er allemaal gewoon immuun voor? Dit was het hoogtepunt van The Ellen Degeneres Show, dus DeGeneres kon blijkbaar niets verkeerd doen. Het was niet zomaar een onschuldig grapje als je kijkt naar de staat van dienst van DeGeneres. "Wees aardig voor elkaar" ziet er nu een beetje hypocriet uit.

Aanbevolen: