Ellen DeGeneres toont video throwback-liefde op de verjaardag van Jennifer Aniston kan sommige kijkers haken

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres toont video throwback-liefde op de verjaardag van Jennifer Aniston kan sommige kijkers haken
Ellen DeGeneres toont video throwback-liefde op de verjaardag van Jennifer Aniston kan sommige kijkers haken
Anonim

Nadat ze werd gezien als de gemene dame die haar personeel en verschillende gasten die in haar show zijn verschenen slecht behandelt, heeft ze wanhopig geprobeerd haar momentum te herwinnen en haar populariteit te herwinnen. Ellen DeGeneres heeft misschien net een enorme kans gescoord om precies dat te doen, door een van de meest geliefde en gekoesterde actrices aller tijden uit te lichten.

Ze heeft een videomontage gemaakt van enkele van Jennifer Aniston's beste momenten in de Ellen DeGeneres-show ter ere van haar verjaardag, en fans nemen het allemaal op. Iedereen houdt van Jennifer Aniston… en nu kijkt iedereen weer naar Ellen.

Jennifer Aniston vieren

Jennifer Aniston is net 52 jaar oud geworden en om dat te vieren, heeft Ellen DeGeneres al haar favoriete momenten met Jennifer Aniston uitgegraven op de set van haar show. De clips waren komisch en echt verfrissend, en fans vonden het geweldig om te zien hoe Aniston haar zelfverzekerde, natuurlijke humor keer op keer op het podium bracht. Een vriend van Ellen zijn betekende dat Aniston een aantal keer was uitgenodigd voor de show en zelfs betrokken was bij enkele grappen en grappen die natuurlijk ook op camera werden vastgelegd.

Dit was een slimme zet van Ellen, niet alleen omdat Jennifer Aniston op zichzelf al zo'n enorme beroemdheid is, maar ook omdat ze nog het verst verwijderd is van dramatisch zijn. Ze lijkt geen haters te hebben, en deze energie is iets waar Ellen DeGeneres zeker van kan profiteren.

Jennifer Aniston is een van 's werelds meest aanbeden en gekoesterde actrices aller tijden en het was alleen maar logisch voor Ellen om haar liefde voor haar te laten zien en te proberen vast te leggen en te redden wat van die positieve energie om de kijkcijfers van de show te verhogen.

Fans houden van Jen

In de videorol grapte Jennifer fans op de set van Central Perk, speelde ze sketches met Ellen, dansend op haar podium, oh en laten we die epische lipkus niet vergeten die Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston deelden tijdens de toon.

Dit was de beste kleine truc die Ellen DeGeneres de afgelopen maanden uit haar hoed heeft getrokken. Fans stroomden naar haar Instagram-pagina met verjaardagswensen voor Jennifer Aniston, wat voor meer buzz zorgde voor Ellen's talkshow dan ze al een tijdje had gezien.

Grote verjaardagswensen gaan uit naar ieders favoriete vriend van Friends, en proficiat aan de Ellen DeGeneres Show omdat ze populair zijn… vandaag.

Aanbevolen: