Heeft een tienerfan echt plastische chirurgie ondergaan om op Angelina Jolie te lijken?

Inhoudsopgave:

Heeft een tienerfan echt plastische chirurgie ondergaan om op Angelina Jolie te lijken?
Heeft een tienerfan echt plastische chirurgie ondergaan om op Angelina Jolie te lijken?
Anonim

Googelen op "Angelina Jolie plastische chirurgie" levert fans een aantal geweldige snapshots op van Angelina's indrukwekkende botstructuur. Maar het levert hen ook een glimp op van een zombie-achtige fan die beweert dat haar gezicht is herwerkt om op haar favoriete actrice te lijken. Maar is het waar?

Een fan van Angelina Jolie beweerde dat ze een operatie had ondergaan

Veel mensen willen op Angelina Jolie lijken, maar niet veel mensen hebben het geluk om ook maar in het minst op haar te lijken. Sommige gelukkige mensen hebben echter genoeg geld om procedures te ondergaan om op de ster te lijken, dus het was niet helemaal schokkend toen een jonge vrouw beweerde dat ze Jolie's gezicht wilde imiteren.

Een vrouw met de naam Sahar Tabar, die blijkbaar minderjarig was toen ze foto's van zichzelf op sociale media begon te plaatsen, werd een paar jaar geleden bekend als de Iraanse 'zombie' Angelina Jolie. De tiener plaatste foto's online waarop ze op Angelina Jolie leek, hoewel het moeilijk was voor haar volgers om de vinger te leggen op waarom ze op de actrice leek.

"Sahar" beweerde echter dat ze een operatie had ondergaan in een poging om op Angelina te lijken, maar dat de procedures waren mislukt, waardoor ze misvormd en zombie-achtig achterbleef.

Interessant is dat veel mensen geloofden dat ze echt meerdere cosmetische ingrepen had ondergaan die allemaal slecht gingen. Als je naar haar foto's kijkt, kun je gemakkelijk zien waarom mensen zowel geëxtrapoleerd als geïntrigeerd waren.

Zoeken naar de termen "Angelina Jolie" en "plastische chirurgie" levert fans zelfs enkele interessante resultaten op; veel van de foto's die naar boven komen zijn van Sahar Tabar, echte naam Fatemeh Khishvand. Maar was haar verhaal echt waar, en heeft ze echt plastische chirurgie ondergaan om op Angelina Jolie te lijken?

De "Zombie" Angelina ging niet onder het mes

Het blijkt dat Khishvand eigenlijk nooit procedures heeft ondergaan om op Angelina Jolie te lijken. Hoewel ze een grote aanhang verdiende op sociale media (The Guardian meldde dat ze op het hoogtepunt van haar populariteit ongeveer 486.000 volgers had), was het allemaal een list.

Hoewel mediakanalen zoals The Sun de bewering van Tabar herhaalden dat ze meer dan 50 chirurgische procedures had ondergaan (in slechts een paar maanden tijd), deelde de publicatie ook foto's van de toenmalige tiener met een natuurlijker gezicht.

In ieder geval varieerde het aantal afbeeldingen dat de social media influencer plaatste sterk; sommigen lieten zien dat ze er heel normaal uitzag, anderen toonden een "chirurgisch" gezicht, en meer afbeeldingen toonden een meer grotesk beeld van haar 'transformatie'.

Bronnen suggereerden zelfs dat Khishvand veel gewicht verloor om te proberen op Angelina Jolie te lijken, hoewel de make-up zelf het griezeligste deel van de hele fabricage was.

Geloofden mensen dat de ventilator geopereerd werd om op Angelina te lijken?

Hoewel er veel gelovigen waren onder de fans van Khishvand, bespotten andere toeschouwers haar vanaf het begin. Verschillende commentatoren speculeerden dat ze een combinatie van creatieve make-up, protheses, filters en Photoshop gebruikte om haar zombie Angie er precies goed uit te laten zien.

In ieder geval deden de vervaagde achtergronden van sommige van haar foto's mensen denken dat het niet allemaal klopte. Helaas voor de opkomende ster op sociale media verliepen de dingen niet helemaal zoals ze had gehoopt nadat haar 'soort kunst' viraal ging.

Wat is er met 'Zombie' Angelina Jolie gebeurd?

Ze kreeg veel aandacht voor haar bizarre verhalen en nog meer bizarre gezicht, iets waar Angelina misschien mee gevibreerd had gezien haar geschiedenis, maar toen gebeurde er iets anders met de zombie Angelina-lookalike; de regering nam nota van haar.

In december 2020 meldde The Guardian dat Sahar Tabar/Fatemeh Khishvand problemen had met de Iraanse regering vanwege haar acties. Maar sinds wanneer zijn leugens van tieners over plastische chirurgie reden voor juridische stappen? Blijkbaar wanneer de tiener hun land "corrupt" en "niet respecteert".

Het blijkt dat Fatemeh werd "gearresteerd wegens haar sociale media-activiteiten" en beschuldigd van het corrumperen van jongeren en het niet respecteren van de Islamitische Republiek. De advocaat van Khishvand verklaarde dat het social media-sterretje was veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf voor de 'misdaden'.

Ze werd ook beschuldigd van "inkomen verkrijgen met ongepaste middelen", dus het klinkt alsof ze wat geld verdiende met haar aanwezigheid op sociale media. Er waren ook andere aanklachten tegen haar ingediend, maar de juridische vertegenwoordiging van de tiener merkte op dat ze hoopte op gratie, dus onthulde niet alle details.

Het klinkt hard, maar, zoals Sahar Tabar opmerkte in een pleidooi aan Jolie zelf, het land "heeft een geschiedenis van het kwellen van vrouwen" en voor veel minder dan beweren plastische chirurgie te hebben ondergaan of te veel [griezelige] make-up in social media snaps.

Er is ook het feit dat de zaak betrekking heeft op de vrijgave van Tabars medische dossiers, waarbij The Guardian suggereert dat de tiener een geschiedenis van psychische problemen had. Uiteindelijk werd Tabar naar verluidt echter vrijgelaten, op basis van de bekendheid van de zaak, en is sindsdien met haar natuurlijke gezicht verschenen in interviews.

Aanbevolen: