Khloe Kardashian verlost zichzelf als vermeend vreemdgaanschandaal afbrokkelt

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian verlost zichzelf als vermeend vreemdgaanschandaal afbrokkelt
Khloe Kardashian verlost zichzelf als vermeend vreemdgaanschandaal afbrokkelt
Anonim

Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn door de mand gevallen als het gaat om de heiligheid van hun relatie die wordt uitgedaagd. Er zijn een reeks beschuldigingen geweest waarin wordt beweerd dat Tristan Thompson herhaaldelijk ontrouw is geweest aan Khloe, en ten slotte is Khloe Kardashian in staat zichzelf te verlossen.

Nadat Kim Cakery werd opgeroepen voor het vervalsen van informatie en ronduit liegende leugens, stortte het bedrogschandaal om haar heen ineen, en Khloe Kardashian en Tristan Thompson blijven opnieuw sterk staan als een verenigd front.

Gaten in het schandaalverhaal

Er zijn nu gaten in het verhaal van Tristan's vals schandaal, en Khloe Kardashian is officieel vrij van de brandende opmerkingen over zijn ware bedoelingen.

Alle fans die haar de afgelopen weken aanmoedigden om hem te verlaten, en haar aanvielen omdat ze niet opkwam voor zichzelf en de integriteit van haar familie, hadden waarschijnlijk wat langer moeten wachten.

Terwijl het verhaal zich ontvouwde, kwamen de schandalige bedoelingen van Kim Cakery naar boven. Ze beweerde dat Tristan haar zoon verwekte, en ze onthulde wat leek op een reeks sms-berichten die tussen haar en Khloe stroomden. Er is echter één probleem: ze waren niet echt.

Het blijkt dat ze de sms-berichten die ze beweert van Khloe te hebben ontvangen, heeft vervalst door zichzelf een bericht te sturen en het vervolgens als "ongelezen" te markeren om het te laten lijken alsof het van Khloe was.

Nu de waarheid bekend is, is het duidelijk geworden dat zoiets niet heeft plaatsgevonden.

Khloe's relatie en reputatie… Ingelost

Fans kunnen nu zien dat Khloe geen waanvoorstellingen heeft dat Tristan trouw en toegewijd is aan haar familie, ondanks wat critici over deze situatie hebben gezegd.

De gerichte aanvallen worden nu rechtstreeks terugverwezen naar Kim Cakery voor het vervalsen van de screenshots en het verzinnen van dit verhaal.

Fans hebben op deze situatie gewogen met opmerkingen zoals; "Verschrikkelijk. moge God dat meisje vergeven. Dit is verschrikkelijk, gewoon verschrikkelijk," evenals; "Ze doen alles voor invloed", "Hoe ben je vergeten om het op te heffen?," en "geestelijke gezondheid is echt."

Ze trollden haar ook door te zeggen; "Oh nee. Dat is zielig ?‍♀️?," en "zo raak je verstrikt in 4k!"

Vindicated en vrij, Khloe was niet langer het middelpunt van de controverse. Opmerkingen over hij opgenomen; "'yall sloeg Khloe dicht omdat hij een vloermat was, nu moet je het allemaal terugnemen", evenals; "arme Khloe" en "Khloe werd zo meegesleurd in dit alles."

Een andere persoon schreef; "Verdomme, de stress die ze op Khloe legde was echt, dat speelt met het leven van mensen!"

Aanbevolen: