Dit is hoe Daniel Craig zichzelf verloste als James Bond

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Daniel Craig zichzelf verloste als James Bond
Dit is hoe Daniel Craig zichzelf verloste als James Bond
Anonim

Toen voor het eerst werd aangekondigd dat Daniel Craig de volgende James Bond zou worden, waren sommige fans van de franchise boos. Er was zoveel controverse rond zijn casting dat mensen niet zeker wisten of Daniel het meer dan één film zou volhouden.

Maar het laatste deed hij; de vijfde Bond-film met Daniel in de hoofdrol wordt in september 2021 uitgebracht.

Dus de vraag is wat de gedachten van die tegendraadse fans heeft veranderd? Waarom zagen ze Daniel Craig echt als James Bond en raakten ze verslaafd aan de volgende handvol films in de franchise?

Daniel Craig heeft zijn 007-vaardigheden opgepoetst

Een van de grootste klachten toen Daniel voor het eerst als Bond werd gecast, was dat zijn haar de verkeerde kleur had. Maar er was meer voor fans die Craig niet in de rol konden zien dan alleen zijn haarkleur.

Om te beginnen was hij niet echt een 'Bond'-type man, legden franchisefans uit. Hij deed gekke dingen zoals het dragen van een reddingsvest op een speedboot (de echte Bond zou dat niet doen, giechelden critici) en verknoeide de algehele sfeer van Bond.

Of deed hij dat?

In korte tijd leerde Daniel het reddingsvest af te werpen en de badassery te omarmen om James Bond te worden. Hij brak zelfs een tand (waar sommige mensen om lachten) tijdens het uitvoeren van zijn eigen stunts voor de film, en verscheen in een zeer controversiële scène die behoorlijk gruwelijk was maar toch erg in-karakter.

Bovendien waren sommige geruchten gewoon niet waar, zoals die dat Craig niet wist hoe hij een stok moest besturen (hij is Engels, natuurlijk, hij weet hoe!). Maar mensen waren om verschillende redenen in het geweer, en Craigs toewijding hielp hen van gedachten te doen veranderen.

Daniel Craig werd toegewijd aan Bond

Hoewel hij in het begin te onhandig en "groen" leek, wijdde Daniel Craig zich duidelijk aan de rol van 007. En dat zorgde ervoor dat fans van gedachten veranderden.

De acteur die werd verguisd als zijnde "James Blonde" verscheen (letterlijk uit de oceaan, voor één scène) in 'Casino Royale' volledig getransformeerd in DE James Bond. En het is niet per se de schuld van fans (en het is zeker niet die van Craig) dat ze de foto van Pierce Brosnan in hun hoofd hadden gecementeerd als de originele of enige Bond.

Fans van elke generatie met een Bond-"update" hebben tenslotte met hetzelfde te maken gehad.

Van de OG, Sean Connery, tot Roger Moore en Pierce Brosnan, plus een paar andere acteurs tussendoor, fans moesten om de paar films wennen aan een nieuwe Bond.

Het enige dat nu nog rest is om de resterende films van Craig's uit te spelen, en dan kunnen fans hun hooivorken klaarzetten voor wie zijn vervanger ook blijkt te zijn als de tijd daar is.

Aanbevolen: