Heeft Jude Law onlangs gesproken over zijn vreemdgaanschandaal, of is het nu allemaal vergeten?

Inhoudsopgave:

Heeft Jude Law onlangs gesproken over zijn vreemdgaanschandaal, of is het nu allemaal vergeten?
Heeft Jude Law onlangs gesproken over zijn vreemdgaanschandaal, of is het nu allemaal vergeten?
Anonim

Op 15 april van dit jaar bracht Netflix de gelimiteerde serie Anatomy of a Scandal uit. Deze serie is gebaseerd op een boek met dezelfde naam en speelt Sienna Miller, de ex van Jude Law, in de hoofdrol. Hoewel het schandaal een tijdrovende aangelegenheid was, leek het zijn carrière niet zo veel te vertragen als die van Sienna. Sinds de sandaal van 2005 heeft Jude het drukker dan ooit en wint elk jaar aan populariteit, terwijl Sienna veel kleinere rollen heeft gezien. Voorafgaand aan Anatomy of a Scandal was haar laatste optreden met de hoogste prijs in de slecht beoordeelde film uit 2020, Wander Darkly.

Hoewel de omvang van het schandaal lijkt te zijn afgenomen, heeft het Sienna er niet van weerhouden nogal luidruchtig te zijn over haar zeer openbare uiteenvallen en herstel. Al die tijd is Jude jarenlang stil gebleven, maar kort nadat zijn affaire met de oppas van zijn kinderen naar buiten was gebracht, liet hij een korte verklaring van verdriet en spijt los. Hij heeft verbroken relaties met zowel Sienna als zijn kinderen moeten herstellen terwijl zijn carrière bleef bloeien.

Hoe hebben Jude Law en Sienna Miller elkaar ontmoet?

In 2003 ontmoetten Jude en Sienna elkaar op de set van de film Alfie, geïnspireerd op de gelijknamige hit uit 1996 van Lewis Gilbert. De film volgt limousinechauffeur Alfie Cartwright (Jude Law) terwijl hij zich een weg slaapt door New York City. De jonge man ontmoet Nikki (Sienna) en probeert maar slaagt er niet in zijn playboy-manier te veranderen, een droevige voorafschaduwing van wat er zou komen voor het aanstaande stel.

Tijdens de wereldwijde première van de film in 2004 in Londen, maakten de sterren hun publieke debuut als officieel koppel in bijpassende zwarte outfits. Ze bleven dicht bij elkaar tijdens elke volgende première en de perstour.

Toen de aankondiging van hun relatie eenmaal was gedaan, ging het snel voor Jude en Sienna. Ze waren eind 2004 verloofd en leken gelukkig en verliefd te zijn voordat het nieuws van Jude's affaire met Daisy Wright, de oppas van zijn kinderen, Iris, Raf en Rudy, brak.

Jude bracht al snel een verklaring uit waarin stond: "Na de berichten in de kranten van vandaag, wil ik alleen maar zeggen dat ik me diep schaam en van streek ben dat ik Sienna en de mensen die het dichtst bij ons staan, heb gekwetst. Ik wil me publiekelijk verontschuldigen aan Sienna en onze respectievelijke families voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Er is geen verdediging voor mijn acties die ik oprecht betreur en ik vraag u om onze privacy te respecteren in deze zeer moeilijke tijd."

Sienna, die op dat moment een toneelstuk deed en de klap "verwoestend" was in mei 2006, zeiden de twee de verloving af en gingen uit elkaar. In 2009 verzoenden ze zich en Sienna begon haar ring opnieuw te dragen. Ze gingen in 2011 voor de laatste keer uit elkaar en zijn sindsdien niet meer bij elkaar gekomen. Hoewel het een nogal moeilijke tijd is om over na te denken, vertelde Sienna aan Variety dat ze gelooft dat haar aanwezigheid bij Jude haar beschermde tegen het misbruik van Harvey Weinstein.

Heeft Jude Law onlangs over het schandaal gesproken?

Hoewel hij bekend staat als off-the-grid wat betreft sociale media, moet Jude nog steeds zijn vreemdgaanschandaal noemen. Hoewel hij perstours en interviews voor zijn aankomende film niet schuwt, houdt hij zijn privéleven precies dat - privé. Hoewel het paar indien nodig hartelijk blijft, is het veilig om te zeggen dat ze geen vrienden zijn.

Sienna en Jude hebben allebei verschillende relaties gehad sinds hun breuk met Sienna onlangs werd gekoppeld aan collega-acteur Oli Green.

Hoewel Jude recentelijk het eeuwenoude schandaal niet heeft aangepakt, noch Sienna's recente rol en de connectie ermee, speculeren fans dat ze zowel de rol heeft aangenomen als uitblinkt, omdat ze zich bewust is van wat het betekent om in zo'n publieke hachelijke situatie.

Sienna heeft zelfs op Late Night with Seth Meyers gezegd: "Vertrouw nooit de Britse mannen", waarvan fans denken dat het een opgraving zou kunnen zijn bij Jude.

Hoe vergelijkbaar is de anatomie van een schandaal met het verhaal van Jude en Sienna?

Sinds ze aan de serie is begonnen, heeft Sienna van elke seconde genoten. Ze schuwt het niet om de parallellen tussen de serie en haar relatie met Jude te noemen. Ze ging zelfs zover dat ze zei dat het indienen van de serie zoiets was als 'gratis therapie', aangezien ze de vrouw speelt van een ontrouwe echtgenoot die al hun problemen onder het tapijt wil vegen.

Toch kijken fans reikhalzend uit naar de dag dat Jude zich uitspreekt over zijn acties die verder gaan dan een openbare verontschuldiging. Mocht Anatomy of a Scandal terugkeren voor nog een beperkte periode, dan is de hoop dat het Sienna helpt om verder te genezen, hoewel het misschien voelt alsof ze een duister verleden herbeleeft.

Aanbevolen: