Heeft Machine Gun Kelly fans verloren vanwege zijn vreemdgaanschandaal?

Inhoudsopgave:

Heeft Machine Gun Kelly fans verloren vanwege zijn vreemdgaanschandaal?
Heeft Machine Gun Kelly fans verloren vanwege zijn vreemdgaanschandaal?
Anonim

Machine Gun Kelly is een muzikant die de laatste tijd de wenkbrauwen doet fronsen. Om te beginnen verwees hij gemakkelijk naar de film Midnight in the Switchgrass, waarin hij kort verscheen, als prullenbak (met behulp van een emoji). Tegelijkertijd onthulde hij ook dat hij een lied voor zijn dochter had geschreven, dat verontrustende teksten had. Bovendien kreeg Kelly ook woede van fans nadat ze erachter kwamen dat hij zijn auto met opzet op een plek voor gehandicapten had geparkeerd.

Afgezien hiervan lijkt het er ook op dat de muzikant onlangs enkele fans heeft verloren vanwege een aantal beschuldigingen van bedrog.

Een korte blik op zijn datinggeschiedenis

Voor zover fans weten, was een van Kelly's eerste relaties met een vrouw genaamd Emma Cannon. De zanger was pas 18 toen ze bij elkaar kwamen. Ze kregen later een dochter, Casie. En hoewel Casie soms in Kelly's sociale media-feed zou verschijnen, blijft Cannon grotendeels uit de schijnwerpers. Toch lijkt de relatie tussen de exen vriendschappelijk. In 2013 wijdde Kelly een bericht aan zijn baby-mama op Instagram: "Fijne moederdag aan de beste moeder die ik uit de eerste hand heb gezien [sic]."

Nadat ze het uitmaakte met Cannon, ging Kelly op date met model en actrice Amber Rose. “Alles was volkomen natuurlijk; het was niet iets dat ik had verwacht of gepland of iets dergelijks', merkte Kelly op over hun relatie terwijl ze op AOL Build was. "Weet je, als het universum iets op jouw manier gooit of dingen gebeuren, ben ik een van die mensen die ermee akkoord gaat, en ik vecht er niet tegen." Kelly en Rose stopten er al na een paar maanden mee. Er wordt aangenomen dat planningsconflicten een rol speelden bij hun splitsing.

Een paar jaar later werd Kelly gespot met zanger Halsey. Halsey ontkende echter dat ze aan het daten waren, hoewel Kelly opmerkte dat er iets tussen hen aan de hand was. Tegelijkertijd was Kelly ook in verband gebracht met Noah Cyrus, DJ Chantel Jeffries en Demi Lovato. Ondertussen, in 2020, ging Kelly ook uit met model Sommer Ray, en maakte zelfs hun relatie officieel op sociale media. Het paar ging echter uit elkaar rond april van dat jaar, waarbij Kelly zei dat Sommer "al haar spullen kwam ophalen op mijn verjaardag."

Laatst had Kelly een relatie met Transformers-ster Megan Fox. Hun romance begon op de set van Midnight in the Switchgrass. “Ze zou uit haar auto moeten stappen. Er waren zo'n vijf stappen tussen de auto en de trailer, 'herinnerde Kelly zich tijdens een toespraak op de Give them Lala … With Randall-podcast. "En ik zou daar gewoon zitten en hopen." Ondertussen gaf Fox ook toe dat de chemie tussen de twee onmiddellijk was en noemde de zangeres haar 'tweelingziel'. "In plaats van een zielsverwant, is een tweelingvlam eigenlijk waar een ziel is opgestegen naar een niveau dat hoog genoeg is om in twee verschillende lichamen tegelijkertijd te kunnen worden gesplitst", legde de actrice uit.'Dus we zijn eigenlijk twee helften van dezelfde ziel, denk ik. En dat zei ik bijna meteen tegen hem, want ik voelde het meteen.”

Nadat Kelly samen aan een film had gewerkt, vroeg Kelly Fox ook om te verschijnen in zijn videoclip voor het nummer Bloody Valentine. De video bevatte een scène waarin Fox haar voet op Kelly's gezicht zette en dat lijkt iets te zijn dat de zangeres al die tijd met de actrice wilde doen. “Het is geen geheim. Ik vind voeten prachtig. En ik vind dat Megan de mooiste voeten heeft die er zijn", legt de zangeres uit aan Teen Vogue. "Ik had zoiets van, 'Megan, je weet al wat ik je ga vragen.' En ze zei: 'Ja, ik heb letterlijk een pedicure gekregen, alleen omdat ik wist dat je me dat zou vragen.' Dus ik was zoals: 'Oké. Nou, plof erop.'”

Een ex beweert dat hij haar bedroog met Megan Fox

Sinds de splitsing van Kelly heeft Ray wat details gegeven over haar tijd met de zangeres. Volgens haar waren de twee nog samen rond de tijd dat Kelly Midnight in the Switchgrass met Fox neerschoot. In die tijd was Ray er vrij zeker van dat Fox en Kelly nooit zouden samengaan. "Ik heb de hele tijd in het hotel gewacht terwijl hij met haar aan het filmen was en ik denk er niet echt aan", legde de YouTube-ster uit op Logan Paul's Implausive podcast. "Ik dacht dat ze ouder was en kinderen had en getrouwd was en zo."

Later, toen Kelly Fox vroeg om in zijn muziekvideo te verschijnen, zei Ray dat Kelly haar ervan weerhield zich bij hen op de set te voegen, daarbij verwijzend naar "COVID-beperkingen". Ondanks wat er is gebeurd, maakte Ray ook duidelijk dat ze geen kwade gevoelens jegens het paar koestert. Ze is tenslotte ook gaan beseffen dat Fox en Kelly geweldig zijn samen. "Ik denk dat ze een schattig stel zijn," merkte Ray op. “Ik ben er niet gek op. Ik wil dat ze het beste [hebben].” Vandaag heeft Kelly nog steeds een gelukkige relatie met Fox.

Aanbevolen: