Heeft de man van Serena Williams haar aandacht getrokken door echt griezelig te zijn?

Inhoudsopgave:

Heeft de man van Serena Williams haar aandacht getrokken door echt griezelig te zijn?
Heeft de man van Serena Williams haar aandacht getrokken door echt griezelig te zijn?
Anonim

Na de release van de biopic King Richard uit 2021, werd er veel aandacht besteed aan de rol die de vader van Serena en Venus Williams in haar vroege carrière speelden. Hoewel het ongetwijfeld een fascinerend verhaal is, lijkt het soms alsof de focus op Richard ervoor heeft gezorgd dat mensen iets basaals zijn vergeten. De enige reden waarom iemand zich zorgen maakt over hoe Richard de tenniscarrières van zijn dochters heeft gevormd, is dat de Williams-zussen duidelijk al op jonge leeftijd zo uitzonderlijk waren.

Omdat ze een legendarische atleet is, willen veel fans elk interessant feit over Serena Williams weten. Zo is er veel interesse in de relatie van Williams met haar man die ooit namens de tennisster in een vurige vete verwikkeld was. Hoewel Williams en haar man Alexis Ohanian in de loop der jaren vaak in de krantenkoppen zijn geweest, weten veel mensen niet hoe het paar elkaar ontmoette. Het blijkt dat er gemakkelijk kan worden beweerd dat Ohanian eng was toen hij Williams voor het eerst ontmoette en haar aandacht trok.

Hoe Serena Williams haar man, Alexis Ohanian, voor het eerst ontmoette

In de loop der jaren hebben tennisfans Serena Williams vaak gezien met de staalharde houding waarmee de meeste topatleten zich gedragen tijdens wedstrijden. Maar telkens wanneer Williams deelneemt aan een interview en het onderwerp van haar man of de relatie die ze met hun dochter heeft ter sprake komt, stra alt de tennisster vreugde uit. Met dat in gedachten lijkt het er zeker op dat Williams en haar man Alexis Ohanian erg gelukkig zijn samen.

Op basis van alles wat bekend is over het huwelijk van Serena Williams en Alexis Ohanian, lijdt het geen twijfel dat het geweldig is dat het paar elkaar heeft gevonden. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat toen Williams in The Tonight Show in 2018 verscheen en de ontmoeting met Ohanian beschreef, Serena opmerkte "het is zo'n romantisch verhaal". Tijdens een gesprek met Vanity Fair in 2017, beschreef Williams ook hoe ze haar man ontmoette.

Terwijl ze in Rome was voor een tennistoernooi, ging Serena Williams ontbijten met vrienden, hoewel ze dat soort dingen meestal niet doet voordat ze meedoet. Williams en haar vrienden zaten aan het zwembad om te eten. Toen ging Alexis Ohanian aan de tafel naast Williams zitten, ook al zei ze dat er veel andere lege tafels waren in het gebied dat hij had kunnen kiezen.

Volgens het eerder genoemde Vanity Fair-artikel zat Ohanian aan die tafel zonder na te denken en hij beweert dat het zwembadgedeelte niet zo leeg was als Serena Williams zich herinnert. Hoe dan ook, Williams en haar vrienden waren niet blij met waar Ohanian besloot te gaan zitten en tevergeefs probeerden van hem af te komen.

"Deze grote man komt en hij ploft gewoon neer aan de tafel naast ons, en ik heb zoiets van, 'Huh! Al deze tafels en hij zit hier?'" Terwijl hij Alexis Ohanian probeerde te bewegen, vertelde een van de vrienden van Serena Williams hem dat er een rat in de buurt was.“Ja, maat! Er is een rat. Er zit een rat bij je tafel. Daar wil je niet zitten. We probeerden hem te laten bewegen en daar weg te gaan. Hij weigert een beetje en hij kijkt ons aan. En hij zegt: 'Is hier echt een rat?' In antwoord op die vraag sprak Williams met de man die voor het eerst haar echtgenoot werd. 'Nee, we willen gewoon niet dat je daar zit. We gaan die tabel gebruiken.”

Nadat Serena Williams toegaf dat het rattenverhaal een leugen was, had ze een kort gesprek over knaagdieren met Alexis Ohanian. Op dat moment had Williams blijkbaar door dat het geen optie was om Ohanian te laten vertrekken, dus nodigde ze Alexis uit om bij haar vriendengroep te komen ontbijten en de rest is geschiedenis.

Was Alexis Ohanian griezelig toen hij Serena Williams voor het eerst ontmoette?

Het is niet verwonderlijk dat toen Alexis Ohanian beschreef toen hij Serena Williams voor het eerst ontmoette tijdens een optreden in The Late Show met Stephen Colbert, het verhaal van hun eerste introductie onschuldig klonk. Ohanian onthulde echter dat hij, om meer tijd met Williams door te brengen, deed alsof hij plannen had in Parijs, zodat hij haar kon ontmoeten. Volgens Ohanian's versie van de gebeurtenissen wilde Williams eigenlijk geen tijd met hem doorbrengen in Parijs en hij zei zelfs dat Serean "hem probeerde af te blazen". Ondanks dat hield Ohanian vol en hij kreeg Williams zover dat hij met hem naar een dierentuin ging en ze werden uiteindelijk verliefd.

Gebaseerd op het feit dat Serena Williams uiteindelijk met Alexis Ohanian is getrouwd, vindt ze hem duidelijk niet eng. Als het echter niet goed ging voor Williams en Ohanian, kan zeker worden gesteld dat zijn gedrag toen hij haar voor het eerst leerde kennen behoorlijk griezelig was.

Ten eerste, als de versie van Serena Williams van de gebeurtenissen nauwkeuriger was, zat Alexis Ohanian aan een tafel naast haar, hoewel hij veel andere opties had. Toen Ohanian eenmaal hoorde dat Willaims en haar vrienden hem niet bij hen in de buurt wilden hebben, weigerde hij nog steeds te verhuizen. Bovendien, op basis van Ohanians kijk op de dingen, vloog hij naar Parijs om bij Williams te zijn en stond hij erop tijd met haar door te brengen, ook al probeerde ze dat te vermijden. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat op basis van hoe Williams en Ohanian beide die gebeurtenissen hebben beschreven, hij geen griezelige bedoelingen had. Iets meer dan een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, bracht Ohanian Williams terug naar hetzelfde hotel aan het zwembad om haar ten huwelijk te vragen.

Aanbevolen: