Zac Efron is onherkenbaar in nieuwe film 'Gold

Inhoudsopgave:

Zac Efron is onherkenbaar in nieuwe film 'Gold
Zac Efron is onherkenbaar in nieuwe film 'Gold
Anonim

Zac Efron is al een tijdje onherkenbaar voor fans… maar met het normale gezicht van de acteur die een comeback maakt, zijn zijn fans meer dan opgewonden! Efron heeft het de laatste tijd druk gehad en filmt zijn documentaireserie in Australië, strijdt om een filmrol met twee andere A-listers en werkt aan de promotie van zijn aanstaande surviv althrillerfilm met de titel Gold.

Zac Efron ziet er anders uit in de film

Een foto met een glimp van de acteur in Gold is vandaag vrijgegeven, en Zac Efron verruilt zijn normaal gladgeschoren gezicht voor een baard en een gehavende en gekneusde Look. De acteur poseerde in een woestijn, naast een oude, beschadigde auto, en wordt gezien met een grijs T-shirt en een overhemd met lange mouwen.

Fans merkten op dat Efron hen "Netflix' EXTRACTION-vibes alleen door deze foto" gaf, verwijzend naar de film uit 2020 met Marvel-acteur Chris Hemsworth, die een huursoldaat op de zwarte markt portretteerde die niets te verliezen had.

"Zac Effron gaat helemaal in goud verslaan!" schreef een andere gebruiker.

Fans hadden ook theorieën over de rol van Efron en het acteerbereik dat hij zal vertonen.

"oh, dus degene die achterblijft zal graag zijn verstand verliezen van iets goeds en of er is nooit goud geweest of degene die apparatuur zou krijgen, heeft het gestolen en de vriend verlaten?" ze vroegen.

Volgens Variety draait Gold "om twee mannen die tijdens een reis door een afgelegen woestijn de grootste goudklomp tegenkomen die ooit is gevonden. Ze bedenken een plan om het goud te beschermen en op te graven, een plan waarbij één man moet vertrekken om apparatuur te beveiligen terwijl de ander achterblijft om de ontdekking te beschermen … koste wat kost."

Natuurlijk portretteert Efron de man die achterblijft, en wordt hij gezien "geconfronteerd met meedogenloze woestijnelementen, vraatzuchtige wilde honden en mysterieuze indringers, terwijl hij zich afvraagt of zijn partner ooit voor hem terug zal komen."

De ster van de High School Musical filmde de film eind vorig jaar in Zuid-Australië, en de film is momenteel in post-productie. De release staat gepland voor 2022.

Gold sterren Zac Efron, Anthony Hayes en Susie Porter, en het scenario voor de film is geschreven door Hayes en Polly Smyth.

Aanbevolen: