Kristen Stewart is onherkenbaar als prinses Diana in een nieuwe still uit 'Spencer

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart is onherkenbaar als prinses Diana in een nieuwe still uit 'Spencer
Kristen Stewart is onherkenbaar als prinses Diana in een nieuwe still uit 'Spencer
Anonim

Fans vinden dat Kristen Stewart weer een vampier moet spelen… maar de Hollywood-ster heeft betere plannen. Ze is helemaal klaar om Lady Diana te vertolken in Spencer van de Chileense filmmaker Pablo Larrain, een biopic die de innerlijke verbeelding van Diana's verhaal weergeeft.

De eerste still van Spencer debuteerde eind januari op sociale media en fans konden niet geloven hoeveel de acteur op de People's Princess leek. In een ander personage dat vandaag nog steeds wordt gedeeld, blijft Stewart fans verbazen als Diana, en lijkt ze helemaal niet op zichzelf!

Kristen Stewart is veranderd in Lady Di

In de nieuwe afbeelding is de acteur te zien lachend terwijl hij recht in de camera kijkt. Stewart heeft een rode en groene blazer en draagt ook de iconische blonde bob van prinses Diana.

De beroemde verlovingsring van prinses Diana lijkt ook in de film te zijn beland! De acteur draagt een ovale blauwe Ceylon Sapphire-ring op de foto, die is gemodelleerd naar het origineel.

Nieuw aangekondigde castleden zijn onder meer Jack Farthing, die haar echtgenoot op het scherm, prins Charles, zal spelen. Timothy Spall, Sean Harris en Sally Hawkins doen ook mee aan de film!

Kristen Stewart heeft Lady Diana's uiterlijk genageld, maar fans vragen zich af of de Amerikaanse acteur in staat zal zijn om het accent en het dramatische gewicht te leveren, zoals Emma Corrin heeft gedaan in The Crown.

Geregisseerd en geproduceerd door Larraín (die bekend staat om zijn gedragen op Jackie en Neruda), de film is geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders) en speelt zich af tijdens een beslissend weekend in 1991.

Het zal volgen hoe prinses Diana geniet van haar laatste kerstvakantie met de koninklijke familie, voordat ze tot een beslissing kwam die de koninklijke familie voor altijd veranderde: dat haar huwelijk niet meer werkte.

Volgens Stewart is de film een "poëtische, innerlijke voorstelling van hoe dat [de drie dagen] zou kunnen hebben gevoeld."

Het laatste stuk van de film wordt opgenomen in het VK en speelt zich af tegen de achtergrond van het landgoed Sandringham van de familie, in Norfolk, Engeland.

De historische dramafilm staat gepland voor later dit jaar en zal de emotionele reis van Lady Diana beschrijven tijdens de kerstfestiviteiten op het landgoed Sandringham.

Aanbevolen: