Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor is bijna onherkenbaar in nieuwe film 'The Color Room

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor is bijna onherkenbaar in nieuwe film 'The Color Room
Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor is bijna onherkenbaar in nieuwe film 'The Color Room
Anonim

Na Bridgerton speelt Phoebe Dynevor een andere vrouw die tegen de maatschappelijke normen ingaat in het komende periodestuk The Color Room.

De Engelse actrice speelt de echte keramist Clarice Cliff, actief van de Roaring Twenties tot de jaren zestig. Het verhaal van The Color Room speelt zich af in de Engelse Midlands en volgt de ambitieuze fabrieksarbeider Cliff terwijl ze van fabriek naar fabriek verhuist om aan haar art-decoontwerp te werken, dat voor die tijd als bizar werd beschouwd.

Phoebe Dynevor als Clarice Cliff in 'The Color Room'

Dynevor speelt de eigenzinnige, creatieve keramist en ruilt haar weelderige blonde lokken in voor een rommelig, donkerder, krullend kapsel.

De eerste afbeeldingen van Dynevor in karakter zijn online begonnen te circuleren, met fans die onder de indruk zijn van haar transformatie. Met haar donkerdere haar en geen pastelkleurige outfits in zicht, ziet ze er bijna onherkenbaar uit als Cliff.

“Ik ben enorm enthousiast over The Color Room! Echt, ik ben enthousiast over alle Phoebe Dynevor-inhoud! Ze ziet er zo prachtig uit.. mijn god!” een fan schreef op Twitter.

De regisseur van de originele Sky-film Claire McCarthy deelde ook een video achter de schermen van Dynevor die op de set speelde met een schattige kleine rat genaamd William.

McCarthy prees ook Dynevor, die "zoveel liefde en warmte uitstra alt naar iedereen om haar heen en absoluut elke dag spijkert."

Dynevor schittert onder andere met Matthew Goode, David Morrissey, Darci Shaw, Kerry Fox en Luke Norri.

Dynevor keert terug als Daphne in seizoen twee van 'Bridgerton'

Naast dit aankomende project, zal de actrice ook haar rol in Darren Star's Younger hernemen en terugkeren als Daphne in het tweede seizoen van Bridgerton.

"Ik bedoel, Regency is zo'n geweldige periode", zei Dynevor in een aflevering van The Netflix Afterparty.

“Dus ik denk dat ik heel enthousiast was om te spelen in de wereld van Regency en de high society en Shonda [Rhimes] erbij betrokken te zijn”, vervolgde ze.

Seizoen nummer twee zal zich richten op Daphne's oudste broer Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey.

In dit nieuwe deel in de serie gemaakt door Chris Van Dusen zal Regé-Jean Page niet terugkeren als Simon Bassett, Duke of Hastings en de echtgenoot van Daphne.

Ondanks de teleurstelling van de fans, hebben de showrunner en producer Shonda Rhimes fans gerustgesteld dat ze veel verrassingen in petto hebben in dit tweede hoofdstuk.

Dynevor zal verschijnen als de hertogin, maar het is onduidelijk hoe de show zich zal aanpassen aan het feit dat Page niet terugkeert naar de ton.

The Color Room komt later dit jaar uit

Aanbevolen: